Varebilforsikring | Mercedes-Benz finanstjenester
Varebilforsikring

Varebilforsikring pålitelig beskyttelse når det gjelder.

Omfattende forsikret når det virkelig gjelder.

Gode vilkår og omfattende beskyttelse: Vi tilbyr Mercedes-Benz varebilforsikring i samarbeid med utvalgte forsikringsselskaper. Dette betyr at du er godt beskyttet ved egentransport, varetransport eller kurér-, ekspress- og pakketjenester (KEP-tjenester) samt persontransport. Vi kjenner bransjen din og vet hvilken forsikringsdekning du trenger, slik at du kan konsentrere deg fullt ut om virksomheten din.

Finn din Mercedes-Benz forhandler.

Et individuelt, uforpliktende tilbud for varebilforsikringen får du hos din Mercedes-Benz forhandler. Her finner du riktig kontaktperson i nærheten.

Oversikt Mercedes-Benz finanstjenester.

Kundeportal: avtaleinformasjon tilgjengelig når som helst.

Hvis du bruker Mercedes-Benz finanstjenester, er vår kundeportal tilgjengelig for deg etter registreringen. I kundeportalen finner du informasjon om din leasing- eller finansieringsavtale når som helst.

Våre finanstjenester: fleksible og attraktive.

Med våre finanstjenester er det én ting som er sikkert: du vil bli tilbudt en finansieringsløsning som er skreddersydd til dine behov. Enten det gjelder leasing, finansiering eller forsikring, her finner du det du trenger.

Finansieringskampanjer: toppaktuelle og alltid attraktive.

Finn ut mer om våre finansieringstilbud. Da er det mulig at vi har akkurat det tilbudet du leter etter. Særlig for våre spesialmodeller kan du dra nytte av attraktive betingelser.

Finansiering: kjør med det samme, betal over ønsket tidsrom.

Ønsker du å kjøpe din Mercedes-Benz varebil, men ikke betale alt med en gang? Avhengig av ønsket engangsbeløp og sluttoppgjør kan du variere månedsavdraget slik at det passer din finansplan perfekt.

Leasing: Bruk etter tid.

Setter du pris på fleksibilitet og ser for deg å kjøre en annen Mercedes-Benz varebil om noen år? Da kan en leasingavtale være interessant for deg.