Utstyr for X-Klasse.

Høydepunkter tilleggsutstyr.

Utvalget av tilleggsutstyr til X-Klasse er svært bredt. Ønsker du en mer markant design eller pickup-spesifikt tilbehør, vil du finne det du ønsker blant det store utvalget av tilleggsutstyr og Mercedes-Benz originaltilbehør som leveres spesielt til X-Klasse.

Plusspakke

Komfortpakke

Parkeringspakke med 360°-kamera

Oversikt over en mengde standardutstyr.

  1. Drivverk og understell

  2. Sikkerhet

  3. Multimediesystemer og navigasjon
  4. Eksteriør


  5. Interiør1

X 350 d 4MATIC i forbindelse med 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,85l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 230-236g/km [*]. Reelle forbruksverdier er bl.a. avhengig av bilens vekt og det valgte utstyret.
De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer. Dette er CO₂-verdier basert på målemetoden NEDC i henhold til § 2, 1. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1152. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.

[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder. 

Lorem Ipsum