Nye X-Klasse.

Den forener verdener.

 

 

Book prøvekjøring

Imponerende robust.

Den trosser naturkreftene suverent, og den markante designen trekker blikkene til seg. Den er robust og sterk nok til at du kjører suverent i vanskelig terreng, og har så oppsiktsvekkende styling at du blir lagt merke til også i storbyjungelen. Dette er bilen som både er en funksjonell og trygg partner i jobbhverdagen og det optimale reisefølge på spontane fritidseventyr. Gled deg over en bil som bringer livsverdener sammen på en helt ny måte: velkommen til X-Klasse – Mercedesen blant pickuper!

Nå med V6-motor

I vår skjer det. Vår pickup, X-Klasse, lanseres med V6-motor og permanent firehjulsdrift. Med 258 hestekrefter får du kraft og stil till de aller tyngste jobbene. 

X350 d 4MATIC har alt du kan forvente deg av en X-Klasse - og mer. Mer kraft. Mer dreiemoment. Flere funksjoner som standard. En mer responsiv bil. For de som viser veien, istedet for å følge den.

Høydepunkter.

[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.

Lorem Ipsum