Under panseret: Tekniske data, mål og vekt for X-Klasse.

Mål og vekt.

Kjøretøytype
kjøretøyhøyde
ECO start-stopp-funksjon

Tar seg suverent frem med kraftige motorer.

Fem dieselmotorer å velge blant.

Bak fremdriften til X-Klasse står det en motor full av kraft og utholdenhet. Øverst troner V6-dieselmotoren [X 350 d 4MATIC. Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,90–0,88 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 236–230 g/km] 1* imponerer med et maksimalt dreiemoment på 550 Nm kombinert med høy trekkraft allerede ved lave turtall. Dermed er det knapt grenser for hvor den kan ta seg frem både på og utenfor vei. Felles for alle motorene er common rail-direkteinnsprøytning med piezo-injektorer, turbomating og SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction) for avgassrensing samt evnen til å trekke en tilhenger med tung last.

1

X 350 d 4MATIC i forbindelse med 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,85l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 230-236g/km [*]. Reelle forbruksverdier er bl.a. avhengig av bilens vekt og det valgte utstyret.
De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer. Dette er CO₂-verdier basert på målemetoden NEDC i henhold til § 2, 1. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1152. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.

Motorer og forbruksverdier.

Kjøretøytype
kjøretøyhøyde
ECO start-stopp-funksjon
Originaltilbehør (f.eks. takrail, hardtop osv.) kan forandre relevante kjøretøyegenskaper som f.eks. vekt, rulle- og luftmotstand, og kan i likhet med trafikk- og værforhold påvirke forbruk og kjøreytelse. Du finner flere tekniske data på www.mercedes-benz.no
[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.