Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Lorándite red
  Arctic white
  Nosean Blue
  Magnetic Grey
  Limonite Yellow Metallic
  Loparite Black Metallic
  Chromite Gray Metallic
  Helvite Silver Metallic
  Cavansite Blue Metallic
  Modell eCitan varebil
  Kontakt forhandler for pris
  Eksteriør En attraktiv nykommer.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   LED High Performance frontlykter LED High Performance-frontlykter gir ekstra sikkerhet i mørket og et særegent utseende.
   Tilleggsutstyr.
   Sidespeil, elektrisk foldbare og justerbare De elektrisk justerbare, foldbare og oppvarmede sidespeilene kan forhindre skade på speilhusene.
   Tilleggsutstyr.
   Dynamisk eksteriørpakke Med Dynamisk eksteriørpakke kan du gi kjøretøyet ditt en individuell, dynamisk karakter.
   Tilleggsutstyr.
   Lakkerte støtfangere Gi bilen din et mer premium utseende med støtfangerne foran og bak lakkert i bilens farge.
   Tilleggsutstyr.
   Tåkelys foran med LED-teknologi Tåkelysene foran med LED-teknologi kan bidra til å forbedre sikten under dårlige værforhold.
   Tilleggsutstyr.
   Vindu i bakluke/bakdør med vindusvisker-/vindusviskersystem Vinduet i bakluken eller vinduene i bakdørene med vindusspyler-/vindusviskersystem gir deg bedre sikt bakover, noe som gjør manøvrering og rygging enklere.
   Tilleggsutstyr.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Skyvedør på venstre og høyre side Skyvedørene på venstre og høyre side gir deg mer fleksibilitet når du går inn og kommer ut, og når du laster og losser. De trenger lite plass når de åpnes, slik at føreren også kan bruke smalere parkeringsplasser.
    Tilleggsutstyr.
    Bakluke Bakluken på bilen kan åpnes oppover til en vinkel på ca. 90°. Dette gir deg god plass til lasting og lossing. Det integrerte vinduet forbedrer sikten bakover.
    Tilleggsutstyr.
    Doble bakdører, 180 grader, med vindu De doble bakdørene med stor åpning og asymmetrisk splitt letter lasting og lossing av uhåndterlige gjenstander. Dessuten slipper den også mer lys inn i bilen, og forbedrer dermed sikten når du rygger og manøvrerer.
    Tilleggsutstyr.
    Doble bakdører, åpning 180°, uten vindu De doble bakdørene med stor åpning og asymmetrisk splitt letter lasting og lossing av uhåndterlige gjenstander. Dessuten slipper den også mer lys inn i bilen, og forbedrer dermed sikten når du rygger og manøvrerer.
    Tilleggsutstyr.
    Tilhengerfeste med fast kulehode Tilhengerfestet som er forhåndsinstallert på fabrikken, gjør at bilen din kan trekke last opptil den angitte maksimale vekten. For enda bedre sikkerhet er tilhengerstabiliseringen Trailer Stability Assist også integrert i ESP som standard.
    Tilleggsutstyr.
    Tilhengerfeste med lavt kulehode Med et tilhengerfeste med lavt kulehode som er forhåndsinstallert hos fabrikken, kan du åpne bakdørene på kjøretøyet selv når en tilhenger er koblet til. For enda bedre sikkerhet er tilhengerstabiliseringen Trailer Stability Assist også integrert i ESP som standard.
    Tilleggsutstyr.
    Travers for tilhengerfeste Traversen for tilhengerfestet gjør det mulig å ettermontere en kulekobling.
    Tilleggsutstyr.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Neste
    Forrige
     BASE[4] • 16 tommers stålfelger med navkopper
     • Dynamisk utformet grill med sentralt
     plassert Mercedes-stjerne og 3 lameller
     • Frontlykter i halogenteknologi med LED kjørelys
     • Doble bakdører, åpning 180°, uten vindu
     PRO[4] • 16 tommers designfelger i 5-dobbelteikedesign
     (standard kjøretøylengde) eller 16 tommers stålfelger med navkopper (lang kjøretøylengde)
     • Dørhåndtak og skyvedørsskinnedeksel lakkert i kjøretøyets farge
     Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og dimensjoner på eCitan varebil.
     LeftRight
     LeftRight
     Neste
     Forrige
      Lasteromslengde 1539 mm
      Lasteflate 2,35 m²
      Lastevolum 2.9 m³
      Maks. nyttelast 520 kg
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Lasteromslengde 1903 mm
       Lasteflate 2,9 m²
       Lastevolum 3.7 m³
       Maks. nyttelast 722 kg
       Interiør Kjent miljø, ny opplevelse.
       LeftRight

       Høydepunkter interiør

       Close X
       Neste
       Forrige
        Skinnratt Med skinnratt ser førerplassen enda bedre ut. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.
        Tilleggsutstyr.
        THERMOTRONIC klimaautomatikk Med 2 klimareguleringssoner gjør THERMOTRONIC det mulig å foreta individuelle klimareguleringsinnstillinger for fører- og forsetepassasjersiden. Temperatur, luftstrøm og luftfordeling kan styres automatisk med et knappetrykk.
        Tilleggsutstyr.
        MBUX multimediesystem inkl. navigasjon og DAB MBUX multimediesystem styres intuitivt og kan utvides: med intelligente navigasjonsfunksjoner, stemmestyring via "Hei Mercedes", et bredt spekter av grensesnitt og omfattende infotainment fra smarttelefonintegrasjon til DAB digitalradiomottak.
        Tilleggsutstyr.
        Trådløst ladesystem for mobile enheter Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade smarttelefoner som støtter induktiv lading, på reisen: helt uten spesielle kabler, kontakter eller holdere – og uavhengig av merke og modell.
        Tilleggsutstyr.
        Interiørdesignpakke Attraktive detaljer i høyglanset svart og krom. Interiørdesignpakken gir interiøret i bilen din en visuell oppgradering og kombinerer funksjonalitet med flott utseende på en karakteristisk måte.
        Tilleggsutstyr.

        Kupé og førerplass

        Close X
        Neste
        Forrige
         Uttrekkbart lastbeskyttelsesgitter på forsetepassasjersiden Lastbeskyttelsesgitteret i stål kan beskytte føreren og forsetepassasjeren mot lasten. Hvis særlig lange gjenstander skal transporteres, kan gitteret justeres 90° på forsetepassasjersiden. Den svingbare delen av lastbeskyttelsesgitteret låses opp, beveges 90° mot førersetet og låses deretter på plass.
         Tilleggsutstyr.
         Lasteromsbelysning med LED-teknologi Lasteromsbelysningen bruker LED-teknologi og sikrer god belysning av lasterommet, noe som gjør det lettere å orientere seg i mørket og gir bedre synlighet når du laster inn og ut av kjøretøyet.
         Tilleggsutstyr.
         Tregulv Det 9 mm tykke tregulvet er laget av flere lag med limt og komprimert kryssfinér og beskytter gulvet i kjøretøyets lasterom mot skade. Det er lett å rengjøre og forbedrer varmeisolasjon og lydisolering.
         Tilleggsutstyr.
         Innvendig panel til takhøyde i lasterom (tre) Listverket i tre for lasterommet beskytter metalloverflaten opp til takrammen mot skader forårsaket av for eksempel last som sklir. Listverket gjør også rengjøring av lasterommet enklere og forbedrer varme- og lydisolasjon. Listverket er på sideveggene samt skyve- og bakdørene.
         Tilleggsutstyr.
         Premium interiørkledning Premiumversjonen av den innvendige kledningen kan beskytte innerveggene i lasterommet eller passasjerrommet mot skade og oppgraderer interiøret visuelt.
         Tilleggsutstyr.
         Syntetisk bagasjeromsgulv / lasteromsgulv Lasteromsgulvet beskyttes av den teksturerte syntetiske matten i matt svart og er dermed også lyd- og varmeisolert. Den syntetiske overflaten gjør lasteromsgulvet spesielt enkelt å rengjøre.
         Tilleggsutstyr.
         Skillevegg i full bredde Skilleveggen mellom førerområdet og lasterommet i kjøretøyet sikrer lasten sammen med festeringene i lasteromsgulvet. Skilleveggen kan beskytte deg og forsetepassasjeren mot last som sklir, og danner også en barriere mot støy og smuss.
         Skillevegg i full bredde med vindu Skilleveggen i full bredde mellom førerrommet og lasterommet med to vinduer gjør det mulig å kontrollere lasten visuelt. Sammen med festeringene i lasteromsgulvet bidrar det til å sikre lasten ordentlig.
         Tilleggsutstyr.
         Setebenk på forsetepassasjersiden Plass til tre på første rad. Setebenken for forsetepassasjerer byr på et ekstra midtsete. Begge forsetepassasjersetene har trepunkts sikkerhetsbelte og justerbar hodestøtte. Midtseteryggen kan også felles ned separat og kan brukes som hylle eller arbeidsflate når bilen står stille.
         Tilleggsutstyr.
         Sammenleggbart forsetepassasjersete Det sammenleggbare forsetepassasjersetet gjør bilen enda mer allsidig. Dette er fordi seteryggen på dette setet kan foldes ned for å øke lasteromsområdet.
         Tilleggsutstyr.
         Armlene med oppbevaringsrom Armlenet med oppbevaringsrom på undersiden er plassert mellom førersetet og forsetepassasjersetet og byr på ytterligere oppbevaringsplass.
         Tilleggsutstyr.
         Oppbevaringsrom i dashbordet Oppbevaringsrommet med lokk gir et praktisk oppbevaringsalternativ i dashbordet. Det har en integrert USB-C-port som du kan bruke til å lade mobile enheter.
         Tilleggsutstyr.
         Holder for smarttelefon Med smarttelefonholderen over instrumentpanelet har mobiltelefonen en fast plass mens du kjører – og du har god oversikt over smarttelefonen uten at den stjeler oppmerksomhet fra trafikken i vesentlig grad.
         Tilleggsutstyr.

         Utstyrsversjoner

         Close X
         Neste
         Forrige
          BASE[4] • Instrumentpanel med pikselmatriseskjerm
          • Elektriske vinduer foran
          • Radioklargjøring, DAB-aktivert
          • Klimaregulering før start
          • Midtkonsoll med to koppholdere og
          oppbevaringsrom med antiskli- og
          støyreduserende fôr
          • Skillevegg i full bredde
          PRO[4] • MB lydanlegg med DAB
          • THERMOTRONIC klimaautomatikk
          • Elektriske vinduer foran
          • Armlene med oppbevaringsrom
          • Hanskerom, passasjerside foran, lukket
          • Bagasjeromsgulv/lasteromsgulv i plast
          • Innvendig belysning og lasteromsbelysning med LED-teknologi
          Utstyr Utstyrshøydepunkter for
          eCitan varebil.
          LeftRight

          Teknologi

          Close X
          Neste
          Forrige
           Elektrisk motor 90 kW Den svært effektive elektriske motoren som leverer maksimalt 90 kW (122 hk) og et dreiemoment på opptil 245 Nm, vil imponere deg med sin merkbare trekkraft og behagelig jevne gange.
           Høyvoltbatteri (45 kWh) Høyvoltbatterisystemet med en kapasitet på 45 kWh gir god rekkevidde - uten å begrense plassen i bilen.
           Valg av energigjenvinningsnivåer Ved hjelp av to kjøreprogrammer og tre energigjenvinningsnivåer bestemmer du underveis på reisen i hvilken grad kjøreatferden skal tilpasses effektiviteten, og hvor sterkt kjøretøyet skal bremse ned når du tar foten av gasspedalen.
           Automatgir for elektrisk kjøring Automatgirkassen er spesielt tilpasset rekkeviddebesparende kjøring og effektive energigjenvinningsnivåer.
           Klimaregulering før start Takket være klimaregulering før start venter det deg en behagelig temperert bil når du skal til å starte reisen. En merkbar forbedring i komforten, spesielt hvis det er ekstra varmt eller kaldt ute.
           Tilleggsutstyr.

           Digitalt tilleggsutstyr

           Close X
           Neste
           Forrige
            Klargjøring for Remote & Navigation-tjenester Klargjøring for Remote & Navigation-tjenester [10] oppfyller de tekniske forutsetningene for bruk av digitale tilleggsfunksjoner som er utviklet eksklusivt for eVans. Disse inkluderer også klimaregulering før start, slik at du kan starte reisen i et behagelig temperert kjøretøy.
            Tilleggsutstyr.
            Klargjøring for Remote Services Plus Med klargjøring for Remote Services Plus [10] kan du bruke bilen enda bedre og mer fleksibelt. Fordi du kan bruke et bredt utvalg av digitale tilleggsfunksjoner som gjør hverdagen din med kjøretøyet tryggere, mer komfortabel, enklere å planlegge og derfor mer effektiv.
            Tilleggsutstyr.
            Klargjøring for Live Traffic Information Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den raskeste ruten til bestemmelsesstedet. Klargjøring for Live Traffic Information[4] oppfyller de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.
            Tilleggsutstyr.
            Klargjøring for Mercedes me connect Med klargjøring for Mercedes me connec [4] kan du bruke mange tjenester: fra nyttige sikkerhets- og vedlikeholdstjenester til en rekke navigasjonsfunksjoner. De byr på bedre sikkerhet, høyere komfortnivå og enda flere tilkoblingsmuligheter, noe som gjør det daglige livet med kjøretøyet enda enklere.
            Tilleggsutstyr.
            MBUX multimediesystem inkl. navigasjon og DAB MBUX multimediesystem styres intuitivt og kan utvides: med intelligente navigasjonsfunksjoner, stemmestyring via "Hei Mercedes", et bredt spekter av grensesnitt og omfattende infotainment fra smarttelefonintegrasjon til DAB digitalradiomottak.
            Tilleggsutstyr.
            Utvidede funksjoner – MBUX Bruk tiden du tilbringer i bilen, mer effektivt enn noen gang før. Takket være kunstig intelligens og den utvidede funksjonaliteten til MBUX (Mercedes-Benz User Experience) tilpasser multimediesystemet seg til dine spesifikke personlige ønsker og preferanser. Bare si "Hei Mercedes", så er MBUX klar til å utføre instruksjonene dine.
            Tilleggsutstyr.
            MBUX multimediesystem med DAB Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) nyter du godt av intelligensen til et digitalt multimediesystem som kan styres intuitivt og utvides. Takket være de forskjellige grensesnittene og den store berøringsskjermen tilbyr den en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner, fra smarttelefonintegrasjon til digital radio (DAB).
            Tilleggsutstyr.
            Navigasjonspakke Med navigasjonspakken [4] kan MBUX multimediesystemet i kjøretøyet gjøres om til et fullt funksjonelt navigasjonssystem med intelligent ruteveiledning, noe som gjør hver eneste tur mer avslappende. Ved hjelp av rask harddisknavigasjon og oppdaterte online-data kommer du deg raskt til målet.
            Tilleggsutstyr.
            Navigasjon Plus Navigation Plus-pakken utvider navigasjonssystemet ved å inkludere nyttige navigasjonstjenester [4] som forenkler navigeringen og gir deg verdifull informasjon mens du kjører. Høydepunktene inkluderer for eksempel visning av gratis parkeringsplasser i nærheten og dagens vær på berøringsskjermen til multimediesystemet. Tilleggsutstyr.
            Navigasjon Takket være navigasjonssystemet som er integrert i MBUX multimediesystem, går det lekende lett å finne bestemmelsesstedet. Spar tid med rask Mercedes-Benz navigasjon med fleksibel inntasting via touch control eller talekommandoer. Dette intelligente systemet bruker både lokal og oppdatert online informasjon til å føre deg trygt frem til målet.
            Tilleggsutstyr.
            3 år med gratis kartoppdateringer Gratis kartoppdateringer [4] i 3 år sikrer at navigasjonssystemet kan utvikle sitt fulle potensial. I tillegg gjør oppdaterte kart det lettere for deg å orientere deg når du er på farten. Denne tjenesten er kjøretøyspesifikk og gjelder i 3 år etter første registrering. Tilleggsutstyr.
            Integrasjon for smarttelefon Integrasjon for smarttelefon kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®. På denne måten får du praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Og du kan også raskt og enkelt bruke tredjepartsapper som Spotify.
            Tilleggsutstyr.

            Lading

            Close X
            Neste
            Forrige
             AC-lading 22 kW / DC-lading 75 kW Takket være en maksimal DC-ladeeffekt på 75 kW [3] og en AC-ladeeffekt på opptil 22 kW kan du glede deg over stor fleksibilitet når du lader høyvoltbatteriet: Ved hjelp av CCS-biluttaket (Combo 2) kan du lade din Mercedes både fra wallboxer og ladestasjoner med AC-ladesystemer samt på DC-hurtigladestasjoner.
             Tilleggsutstyr.
             AC-lading 11 kW Med AC-ladesystemet kan du lade bilen raskt og enkelt med opptil 11 kW (3-fase). Dette muliggjør lading fra wallboxer, en rekke offentlige ladestasjoner og vanlige stikkontakter. Ladekontakten er plassert bak Mercedes-stjernen i midten av grillen.
             Mercedes-Benz Wallbox Home Wallboxen[7][8] har en ladeeffekt på opptil 22 kW[9] og lader batteriet i eCitan rundt 4 ganger raskere enn det som ville vært mulig med en vanlig stikkontakt. Den er kompatibel med alle elektriske kjøretøy med type 2-tilkobling.
             Fleksibelt ladesystem Praktisk, sikker og effektiv lading – hvor som helst og når som helst: Med dette praktiske settet, som består av bare én enkelt kabel og en rekke adaptere, har du alltid den riktige ladeløsningen for hånden.[5]
             Uansett om du ønsker å bruke en stikkontakt eller en offentlig ladestasjon. Spør din autoriserte Mercedes-Benz forhandler om mer informasjon.
             Electric Ready App Er du klar for elektrisk mobilitet? Finn ut selv. Den gratis smarttelefonappen viser deg om det er praktisk mulig for deg å bytte til en elektrisk bil. For dette formålet sporer appen den daglige bilbruken din, uavhengig av kjøretøymerke, ved hjelp av smarttelefonen din.

             Førerhjelp

             Close X
             Neste
             Forrige
              Aktiv sikkerhetspakke Den aktive sikkerhetspakken [11] består av 4 førerassistansesystemer som kan bidra til å avlaste deg og gjøre kjøringen tryggere. Disse er aktiv bremseassistent, aktiv blindsoneassistent, aktiv kjørefeltassistent og aktiv fartsgrenseassistent, i tillegg til trafikkskiltassistent i forbindelse med Navigasjonspakken.
              Tilleggsutstyr.
              Active Brake Assist Den aktive bremseassistenten [11] kan hjelpe deg med å forhindre ulykker med forankjørende kjøretøy eller med kryssende fotgjengere og syklister, eller med å minimere konsekvensene av slike ulykker. Dette kan øke både din egen og andre trafikanters sikkerhet.
              Tilleggsutstyr.
              Blindsoneassistent Med blindsoneassistenten [11] blir kjøringen tryggere, spesielt når du skifter kjørefelt. Den bruker radarteknologi til å overvåke området som ikke dekkes av sidespeilene. Den kan advare deg både akustisk og visuelt om en potensiell sidekollisjon med andre trafikanter.
              Tilleggsutstyr.
              Aktiv kjørefeltassistent Den aktive kjørefeltassistenten [11] kan bidra til å forhindre ulykker som følge av at bilen utilsiktet forlater kjørefeltet. Hvis systemet oppdager at kjøretøyet utilsiktet har begynt å forlate kjørefeltet, advarer det føreren ved hjelp av en pulserende vibrasjon i rattet. Dette er en klar oppfordring til føreren om å styre tilbake i riktig kjørefelt.
              Tilleggsutstyr.
              Fartsgrenseassistent Fartsgrenseassistenten [11] gjør det enklere for deg å overholde maksimalt tillatte hastigheter. Når det er mulig, viser systemet hva som er tillatt: Det bruker kameraet til å oppdage gjeldende fartsgrense og viser den i instrumentpanelet.
              Tilleggsutstyr.
              Trafikkskiltassistent Trafikkskiltassistenten[11] gjør det lettere for deg å overholde fartsgrenser og andre trafikkskilt. Dette øker sikkerheten.
              Tilleggsutstyr.
              Fjernlysassistent Fjernlysassistenten[11] slår automatisk fjernlysene av og på i henhold til trafikksituasjonen og avlaster dermed føreren fra å måtte veksle manuelt mellom fjernlys og nærlys. Systemet styres av et kamera bak frontruten som permanent registrerer trafikksituasjonen foran kjøretøyet.
              Tilleggsutstyr.
              Sidevindsassistent Sidevindsassistenten [11] kan oppdage sideveis bevegelser forårsaket av kraftige sidevindkast i tide og hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet. Hvis bilen plutselig beveger seg ut av kjørefeltet, kan det få føreren til å over- eller underreagere med rattet.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[11] kan advare føreren i god tid om tretthet og mikrosøvn. Systemet kan bidra til trafikksikkerhet, spesielt ved kjøring om natten og på lange ruter. Indikatoren for ATTENTION ASSIST vises i instrumentpanelet mellom turtelleren og speedometeret.
              Bakkestartassistent Bakkestartassistenten [11] kan gjøre det enklere å starte i oppoverbakker ved midlertidig å hindre kjøretøyet i å rulle bakover.

              Sikkerhet

              Close X
              Neste
              Forrige
               Tyverialarmsystem Tyverialarmsystemet (ATA) byr på en høy grad av tyverisikring for kjøretøy og last. Tyverialarmsystemet aktiveres automatisk når du bruker fjernbetjeningen til sentrallåssystemet. Alarmen går så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden når den er aktivert.
               Tilleggsutstyr.
               Varslingssystem for dekktrykktap foran og bak, trådløst Kjøretøyets varslingssystem for dekktrykktap kan bidra til å forbedre kjøresikkerheten, redusere dekkslitasjen og optimalisere rekkevidden. Det overvåker dekktrykket på alle fire hjul. Systemet gir en visuell advarsel ved minimalt trykktap eller større trykkforskjeller.
               Tilleggsutstyr.
               Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare verdifull tid i en nødsituasjon. Ved hjelp av en kommunikasjonsmodul med eget SIM-kort utløses et automatisk nødanrop etter en ulykke, noe som kan redusere tiden før nødetatene kommer til stedet. Alternativt kan et nødanrop utløses manuelt hvis du trenger hjelp.
               Tilleggsutstyr.
               6 kollisjonsputer Ved en kollisjon kan kollisjonsputene foran beskytte hodet og overkroppen til føreren og forsetepassasjerene. De bidrar også til å stabilisere hele kroppen. De gir dermed best mulig grad av beskyttelse og reduserer både risikoen for og alvorlighetsgraden av hode-, ansikts- og brystskader.

               Komfort

               Close X
               Neste
               Forrige
                KEYLESS-GO Takket være KEYLESS-GO kan du la bilnøkkelen ligge i lommen. Kjøretøyet gjenkjenner deg som eier ved hjelp av den lagrede tilgangen og kjøreautoriseringen, og låser opp dørene når du nærmer deg eller når du trykker på knappen på dørhåndtaket - uten at du må ha nøkkelen i hånden.
                Tilleggsutstyr.
                Lyspakke Lyspakken kan merkbart forbedre kjøresikkerheten i mørket og ved dårlig sikt. Det gir også utsiden av kjøretøyet ditt et enda mer attraktivt og slående utseende.
                Tilleggsutstyr.
                Parkeringspakke Kan parkering gjøres tryggere og mer praktisk enn dette? Parkeringspakken kombinerer fordelene ved den aktive parkeringsassistenten med den ekstra oversikten fra ryggekameraet.
                Tilleggsutstyr.
                Ryggekamera Ryggekameraet hjelper deg ved parkering og manøvrering. Det gir større sikkerhet når du rygger og kan hjelpe deg med å unngå parkerings- og manøvreringsskader.
                Tilleggsutstyr.
                Ryggekameradisplay i bakspeilet Ryggekameraet gjør området rett bak kjøretøyet, som ikke er direkte synlig uten kameraet, synlig i et display i bakspeilet når reversgiret er koblet inn.
                Tilleggsutstyr.
                Setekomfortpakke Med denne pakken blir turen særdeles behagelig for deg og passasjerene dine. Pakken består av en rekke utstyrsartikler, inkludert setevarme og setehøydejustering for fører og forsetepassasjer, samt korsryggstøtte for førersetet.
                Tilleggsutstyr.
                Setevarme for fører og forsetepassasjer Den elektriske setevarmen øker sittekomfort og velvære i de kaldere månedene av året ved å varme opp kalde seter så snart motoren er slått på.
                Tilleggsutstyr.
                Høydejusterbart førersete med korsryggstøtte Det høydejusterbare førersetet med korsryggstøtte gjør det mulig å finne en ergonomisk og ryggvennlig sittestilling. Du kan nå også stille inn setehøyde og korsryggstøtte individuelt, så de passer til dine behov.
                Tilleggsutstyr.
                Cruise control Cruise control[7] kan avlaste deg ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet for kjøretøyet uten at du trenger å trå på gasspedalen. Den jevne hastigheten muliggjør økonomisk kjøring og kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av rekkevidden. Tilleggsutstyr.
                Rattvarme Behagelig varme helt ut i fingertuppene, det er godt å ha spesielt på kalde dager. Den direkte kontakten varmer opp hendene raskt, noe som kan øke komforten og sikkerheten når du styrer. I tillegg kan punktvarme ha en positiv effekt på rekkevidden sammenlignet med oppvarming av luften. Tilleggsutstyr.


                [1] Rekkevidden er fastsatt på grunnlag av direktiv 2017/1151/EU. Rekkevidden avhenger av kjøretøykonfigurasjonen.
                [2] Ladingstiden tilsvarer en 10-80% full lading ved bruk av en DC hurtigladestasjon med en forsyningsspenning på 400 V, minimum strøm 500 A.
                [3] Data for nominell effekt og nominelt dreiemoment i samsvar med forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende versjon.
                [4] Bilder kan vise ekstra spesialutstyr.
                [5] Citan varebil avbildet.
                [6] Maks. DC ladestrøm: Maksimal ladestrøm ved DC ladestasjoner med en forsyningsspenning på 400 volt, strøm på 200 A. Maksimal ladestrøm avhenger av ulike faktorer, som omgivelsestemperatur, batteritemperatur og ladestatus for batteriet ved starten av lading.
                [7] For å bruke de fjernstyrte funksjonene til Mercedes Benz Wallbox og motta over-the-air oppdateringer, kreves Mercedes me-appen, en personlig Mercedes me-ID og aksept av vilkårene for bruk av digitale tillegg. For å motta over-the-air oppdateringer, må du godta den respektive oppdateringen i Mercedes me-appen eller gi generelt samtykke i Mercedes me-appen for å motta alle fremtidige oppdateringer.
                [8] Ikke inkludert i leveransen.
                [9] 22 kW lading kan kreve passende spesialutstyr "AC ladesystem (AC lading 22 kW)" avhengig av produsent og kjøretøy. Hvis dette ikke er tilfelle, lader wallboxen eller det fleksible ladesystemet automatisk kjøretøyet med maksimal ladekraft. Maksimal ladekraft for ladestasjonen må tilpasses den oppstrøms installasjonen (kabeltverrsnitt og sikringsbeskyttelse).
                [10] De merkede komponentene er Mercedes me-tjenester. En personlig Mercedes me-ID og aksept av vilkårene for bruk av Mercedes me connect-tjenestene er nødvendig for å bruke disse tjenestene. I tillegg må det tilknyttede kjøretøyet være koblet til en brukerkonto. Etter utløpet av den innledende perioden kan tjenestene fornyes mot en avgift, så lenge de fortsatt er tilgjengelige for det tilsvarende kjøretøyet. Aktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter første registrering eller første bruk av kunden, avhengig av hva som skjer først. Tilkoblingen av kommunikasjonsmodulen til mobilnettet, inkludert nødanropssystemet, avhenger av den respektive nettverksdekningen og tilgjengeligheten av nettverksleverandørene.
                [11] Våre assistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som fører. Vennligst merk deg informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.
                [12] I henhold til de spesifikke betingelsene for den integrerte vedlikeholdsavtalen for eCitan.
                [13] Mercedes-Benz MobiloVan gjelder i gjeldende versjon for Sprinter-, Vito- og Citan-modellene. MobiloVan gjelder først for tilsvarende kjøretøyer som er først registrert fra 01.10.2012 i 2 år uten servicekrav, og dekningen fornyes deretter fra service til service hos en autorisert Mercedes-Benz forhandler/verksted i opptil 30 år.


                Frakt- og leveringsomkostninger kokmmer i tillegg. Det tas forbehold om feil og endringer.

                Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.