Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG GT 63 S E Performance
Kontakt oss
Modell AMG GT 4-dørs
Pris fra kr 2 256 626,-
Tilgjengelige modeller
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
4-door Content

Mercedes-AMG

Close X
Neste
Forrige
  Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE Pris fra kr 3 210 625,-  Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ Pris fra kr 2 256 626,-  Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Pris fra kr 3 260 625,-  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

  Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
  Eksteriør Et passende utseende, uansett smak. Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé lever AMGs designfilosofi: sensuell klarhet, slående proporsjoner, en atletisk form og det optimaliserte AMG-frontdesignet fra motorsporten med forsterket bred appell.
  LeftRight

  Utstyrsversjoner

  Design- og utstyrshøydepunkter

  Close X
  Neste
  Forrige
   AMG-spesifikk front Smale MULTIBEAM LED-frontlykter, Powerdomes, typisk AMG grill og ny AMG-frontdesign gir tydelige signaler.   Doble AMG enderørsdeksler i design spesifikk for S-modellen Potent lyd i ny design: utvendig riflede, doble AMG enderørsdeksler som standard.
   Dynamisk coupé-design Med de rammeløse sidevinduene og frontruten som skråner kraftig bakover, kombinerer coupéen ren eleganse og sportslig dynamikk.

   AMG logoprojisering Den nye logoprojektoren utstråler en motorsportslig detalj på alle typer underlag for din bil. Projektoren er montert i lengdevange og viser AMG-logoen på asfalten. Dette er en flott detalj som tiltrekker seg mange blikk, spesielt når det er mørkt ute.[2]

   [2] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.


   AMG Aerodynamikkpakke AMG aerodynamikkpakken er utviklet i vindtunnel[2] og forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. De påmonterte delene øker marktrykket samtidig som de reduserer luftmotstanden. Den faste hekkspoileren er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

   [2] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
   Interiør Ekte sportsbil-preg - også i interiøret. Mercedes-AMG GT med 4 dører byr på mer plass og flere bruksmuligheter. Fullkommen motorsportfølelse med komforten til en ekte sedan. Individuelle utstyrspakker avrunder interiøret. Førerplassen overbeviser med materialer av svært høy kvalitet. Den eksklusive AMG-duften byr dessuten på en Performance-opplevelse for sansene.
   LeftRight

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    AMG Performance ratt og AMG rattknapper Med AMG rattknappene som er standard, gir du AMG Performance-rattet i eksklusivt nappaskinn en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner.
    Midtkonsoll Unikt: åtte displayknapper integrert i midtkonsollen og et bryterfelt i betjeningsraden. Du kan også styre girkasse, understell, ESP®, AMG eksosanlegg, start-stopp-funksjon, volumtilpasning og hekkvinge. Den AMG-typiske lydopplevelsen kan stilles inn med lydknappene. Midtkonsollen harmonerer med den klassiske AMG-designen og har en sentral plassering. Størrelsen og formen er perfekt for oppbevaring av ting som smarttelefon og ladekabel.

    Panoramatak Nyt enda mer dynamisk frihet: Panoramataket[3] sørger for et lyst og vennlig miljø inne i bilen. Den kontinuerlige glassoverflaten strekker seg langs hele takets lengde, mens en elektrisk solgardin beskytter interiøret mot for mye sollys.

    [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    AMG kombiinstrument Takket være kombiinstrumentet som kan konfigureres individuelt og det midtplasserte mediedisplayet på 12,3 tommer, har du alltid all relevant informasjon i synsfeltet.
    MBUX med AMG-typiske visningsdesign Nyt den nyeste generasjonen av multimediesystemet MBUX, som gjør kuipéen i AMG GT Coupé enda mer digitalt og intelligent. Opplev det forbedrede intuitive betjeningskonseptet, de typiske AMG displaydesignene og systemets læringsevne. Og sist, men ikke minst, forbedret Performance.
    AMG sportsseter Sikkerhet og komfort: AMG sportssetene gir fremragende sidestøtte i svinger. Du bestemmer selv hvilket setetrekk du vil dele opplevelsen med, for eksempel eksklusivt nappaskinn. Eller en kombinasjon av eksklusivt tofarget nappaskinn og sportslig mikrofiber MICROCUT med kontrastsømmer.
    AMG Performance-ratt i karbondesign / mikrofiber MICROCUT I dette AMG-rattet kombineres markant karbondesign med gripevennlig MICROCUT-mikrofiber[3]- et elegant og behagelig høydepunkt. Den typiske AMG-formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.

    [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Treseters baksetebenk Treseters baksetebenk[3] gjør kupeen mer allsidig og bilen til en komfortabel femseter. Det midtre setet er et fullverdig sete som også kan fungere som armlene i baksetet. Trenger du mer oppbevaringsplass, kan du slå ned setene i forholdet 40:20:40 ved å trykke på en knapp i bagasjerommet.

    [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Aktiv-multikontursetepakke Ren setekomfort, også på langturer. Optimaliser seteposisjon med de omfattende justeringsmulighetene til de integrerte luftputene. Med tilleggsutstyr kan du også nyte godt av rask og behagelig varme samt åtte ulike massasjeprogrammer. Kjører du sportslig, sørger de dynamiske sidevangene for at du får best mulig sidestøtte.[3]

    [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Performance Større performance.
    Neste
    Forrige
     Dynamisk AMG motoropplagring De dynamiske AMG-motorlagrene løser målkonflikten mellom mykest mulig opplagring for høy komfort og hard montering for økt kjøredynamikk. En kjøresituasjonsregistrering justerer permanent de optimale dempnings- og stivhetsverdiene. Slik er motoren alltid koblet til karosseriet med en hardhet tilpasset situasjonen.


     AMG SPEEDSHIFT TCT 9G AMG SPEEDSHIFT TCT 9G fascinerer sportslige førere med dynamisk giring og en emosjonell mellomgassfunksjon. Avhengig av kjøremodus behersker den sportslige og hurtige eller komfortable og knapt merkbare girskift. De ni girene gjør at motoren svært ofte befinner seg i det optimale turtallsområdet.
     Bakakselstyring Med AMG bakakselstyring kan du kjøre raskere gjennom kurver og oppleve enda mer kjøreglede. Avhengig av hastigheten kan du glede deg over smidige og spontane styreegenskaper som på et kjøretøy med kort akselavstand. Eller du kan kjøre med suvereniteten og kjørestabiliteten til en luksussedan med lang akselavstand.
     4MATIC+ firehjulsdrift Firehjulsdriften kobler variabelt bakakselen til forakselen og garanterer dermed ideell dreiemomentfordeling. Dette muliggjør gradvis veksling mellom firehjulsdrift og bakhjulsdrift. Kun tilgjengelig på Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Premium Plus.

     AMG DYNAMIC PLUS-pakke AMG DYNAMIC PLUS-pakken står for det ultimate innen kjøreglede og suveren smidighet. Den setter sammen høyytelseskomponenter for ytterligere forbedret kjøredynamikk. Bremsecalipere i gult og kjøremodusen "RACE" med driftfunksjon tolker sportslighet på en helt ny måte.
     Trafikkskiltassistent Ved hjelp av intelligent samkjøring av kamera- og kartdata kan trafikkskiltassistenten[3] ikke bare registrere fartsgrenser og forbikjøringsforbud samt opphevingen av disse, men også innkjøringsforbud, slik at du unngår å kjøre feil.[4]

     [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     [4] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
     PRE-SAFE® system PRE-SAFE® system utnytter tiden før den potensielle ulykken er et faktum, og kan redusere belastningene som oppstår. Den innovative PRE-SAFE® Sound sender ut en høyfrekvent lyd fra høyttalerne og kan utløse en naturlig beskyttelsesrefleks. Dermed kan det indre øret forberedes for kollisjonsstøyen.
     MULTIBEAM LED På motorvei, på landevei eller i bytrafikk: Takket være intelligente lysfunksjoner lyser de adaptive MULTIBEAM LED-frontlyktene opp veien for deg etter situasjonen og gir dermed utmerket sikt. Fordi frontlyktene reagerer på den aktuelle trafikksituasjonen ved hjelp av individuelt kontrollerbare lysdioder.

     Kjørerassistansepakke Plus Begi deg ut på veien mot autonom kjøring: Toppmoderne systemer hjelper deg med å tilpasse farten, styre og unngå kollisjoner, alt etter situasjonen. Ulykkesrisikoen reduseres – passasjerer og medtrafikanter beskyttes effektivt. Dermed kommer du avslappet og sikkert frem.[3][4]

     [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     [4] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
     360°-kamera Oversiktsbildet fra 360°-kameraet[3] med virtuelt fugleperspektiv gjør inntrykk og gir deg full oversikt. På mediedisplayet kan du takket være en intelligent forbindelse mellom 4 kameraer se hindringer som egentlig ligger utenfor synsvidde. Dette gjør det enda enklere å parkere.

     [3] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Aktiv bremseassistent Den aktive bremseassistenten kan hjelpe deg med å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående trafikanter. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom bremsing.[4]

     [4] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
     AMG utstyr Form din Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE. Oppdag vårt beste ekstrautstyr for Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE.
     LeftRight

     Eksteriørdesign

     Close X
     Left Right

     Interiørdesign

     Eksteriørhøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      Hybrid-spesifikt hekkskjørt Bærekraftig: Det hybridspesifikke hekkskjørtet med integrert plug-in stikkontaktlokk er et eksklusivt kjennetegn på hekken.      E PERFORMANCE badge På sidene henviser skjermplaketten "E PERFORMANCE" til det kraftige og fremtidsrettede hybridkonseptet.


      Smidde AMG-felger og keramisk AMG høyeffekts komposittbremseanlegg 21 tommers smidde AMG-felger (tilvalg) med ekstra kraftig keramisk AMG høyytelses komposittbremseanlegg (standardutstyr) for kompromissløs retardasjon.
      Doble AMG enderørsdeksler i design spesifikk for S-modellen Potent lyd i ny design: utvendig riflede, doble AMG enderørsdeksler som standard.


      Interiørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG rattknapper Med AMG-rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for rask og presis betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør fokusert og konsentrert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.
       AMG Performance-seter Med sin ytterst sportslige sittestilling legger AMG Performance-setene grunnlaget for suveren håndtering. Den sterkt profilerte seteformen med integrerte hodestøtter og "AMG"-plakett forener ideell sidestøtte under sportslig kjøring med et særdeles dynamisk utseende.
       Multimediedisplay med spesielle hybridvisninger God grafikk i multimediedisplayet visualiserer effektflyten til hele drivsystemet samt turtall, effekt og elektromotorens dreiemoment. I tillegg vises den aktuelle temperaturen til høyvoltbatteri og elektromotor på en informativ måte avhengig av situasjon.
       Kombiinstrument med hybridspesifikke visninger Widescreen-førerplass er standard. Den er utstyrt med multimediesystemet MBUX med integrerte AMG hybridspesifikke visninger og funksjoner. I kombiinstrumentet har du hele tiden oversikt over elektrisk rekkevidde, strømforbruk, effekt og dreiemoment for alle aggregater samt temperaturen til alle relevante komponenter.
       AMG Performance-ratt i nappaskinn / mikrofiber MICROCUT Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.       Midtkonsoll I midtkonsollen er åtte displayknapper for betjening av kjøreprogrammene integrert. I tillegg kan girkasse, understell, ESP, eksosanlegg, start-stopp-funksjon, volum og hekkspoiler styres. Den typiske AMG-lydopplevelsen kan stilles inn via lydknappene.