Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
AMG
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Silicon Gray Solid
  Polar White
  Black
  High-Tech Silver Metallic
  Sodalite Blue Metallic
  Graphite Gray Metallic
  Velvet Brown Metallic
  Nautic Blue Metallic
  Onyx Black Metallic
  Obsidian Black Metallic
  MANUFAKTUR Cote d'Azur Metallic
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  MANUFAKTUR Graphite Gray Magno
  MANUFAKTUR Kalahari Gold Magno
  MANUFAKTUR Opalite White Magno
  Modell EQS sedan
  Fra kr 1 292 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQS 450+ Pris fra kr 1 292 625,-   EQS 450 4MATIC Pris fra kr 1 334 625,-   EQS 580 4MATIC Pris fra kr 1 559 625,-   Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ Pris fra kr 1 755 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ Pris fra kr 1 755 625,-   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Eksteriør Eksteriøret til EQS sedan. Elegansen til en coupé, og romsligheten til en sedan. Oppdag eksteriøret til EQS sedan.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Electric Art Høydepunkter:
    - Radiatordeksel med kromapplikasjoner og en stående Mercedes-stjerne montert på panseret
    - 48,3 cm (19-tommers) 5-dobbelteikers lettmetallfelger, aerodynamisk optimalisert lakkert i svart med høyglans finish
    AMG Line[1] Høydepunkter:
    - AMG Bodystyling
    - Radiatordeksel med Mercedes-Benz mønster
    . 50,8 cm (20-tommers) AMG 5-eikers lettmetallfelger, aerodynamisk optimert, lakkert i svart med høyglans finish

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Ny radiatorgrill med kromapplikasjoner og Mercedes-stjerne montert på panseret Radiatordekselet med kant- og dekorelementer i krom på de horisontale stripene gir bilen din subtile aksenter, mens den stående Mercedes-stjernen på panseret utstråler klassisk eleganse.[1]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Digital Light Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT tilpasser hele tiden belysningen av kjørebanen for deg i henhold til lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.

    Alle projeksjonsfunksjoner er avhengige av lokale bestemmelser, og er for tiden delvis tilgjengelige i USA, EU, Kina og gulfstatene.
    Baklykter i 3D helix-design Et høydepunkt på bakdelen er den kontinuerlige lyslisten med de innovativt utformede LED-lysene. Deres filigraninteriør har form av en buet og opplyst 3D-helix.
    Panoramaskyvesoltak Med panoramaskyvesoltaket[1] opplever du en fascinerende følelse av frihet og en behagelig lys atmosfære i interiøret. Fra utsiden ser kjøretøyet ditt spesielt eksklusivt ut med det sjenerøse skyvesoltaket.

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    One-bow design Selv når den står stille, oser EQS sedan fremgang og dynamikk: flytende, sømløse overganger og romslige overflater følger det rene designkonseptet. Den karakteristiske One-bow designen er skapt av den coupé-lignende taklinjen, som strekker seg i en bue over de rammeløse dørene bak på kjøretøyet.
    Interiør Interiøret til EQS sedan. Teknologi som leder an: Oppdag det digitale interiøret i EQS sedan.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Electric Art Høydepunkter:
     - Multifunksjonsratt i nappaskinn med galvaniserte girskifthendler i sølvkrom
     - Komfortseter med korsryggstøtte, komfortfjærende seter konturbelysning i sort/mellomgrå ARTICO kunstskinn
     - Komfortbelysning Plus
     - Svart dekorelement i en mikrostruktur-look
     AMG Line[1] Høydepunkter:
     - Multifunksjons sportsratt i nappaskinn, med avflatet underdel, perforert i gripeområdet med galvaniserte girskifthendler i sølvkrom
     - Sportsseter med 4-veis korsryggstøtte og konturbelysning i ARTICO kunstskinn
     - Dekorelementer i antrasitt fineline tre
     - AMG sportspedaler i børstet rustfritt stål med svarte gummiknotter
     - AMG gulvmatter

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
     MBUX Hyperscreen Som om de er støpt fra en enkelt form, smelter 3 skjermer sømløst sammen bak et glasspanel, og skaper én stor hyperscreen. Strålende OLED-skjermer med haptisk tilbakemelding og det innovative zero-layer brukergrensesnittet skaper en spesielt praktisk brukeropplevelse.
     Baksete komfortpakke Plus Forvandle baksetet ditt til en førsteklasses lounge med multikonturseter i en unik, luksuriøs design og designerbeltespenner. Setevarme Plus og nakke- og skuldervarmen gir behagelig varme, lindrer spenninger spesielt skånsomt og øker velværet. [1]

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
     Akustikk-komfortpakke Takket være omfattende tiltak for lydisolering vil du oppleve støykomfort på høyeste nivå i kupeen. Spesielt akustikkskum og redusert vibrasjon fra understellskomponenter sørger for en stille atmosfære.
     MBUX high-end bakseteunderholdning Førsteklasses underholdning: Det vil si underholdning på to 11,6-tommers høyoppløselige, helintegrerte displayer. Dette gir deg full MBUX-opplevelse også i baksetet med direkte tilgang til bilfunksjonene. [1]

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
     Komfortbelysning Plus De 64 fargene til Komfortbelysning Plus[1] skaper fascinerende fargevalg, f.eks. vekslende dynamisk eller belyse flere områder med forskjellige farger. På denne måten kan du vise frem interiøret helt etter dine personlige preferanser eller nåværende humør. En spesielt tiltalende funksjon er konturbelysningen til setene.

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

     Utstyr Utstyrshøydepunktene til EQS sedan. Utforsk tilgjengelig utstyr for EQS sedan innen kategoriene multimedia, assistansesystemer, komfort og sikkerhet.
     Neste
     Forrige
      MBUX interiørassistent MBUX interiørassistent [1] støtter drift ved å reagere på kroppsbevegelser. Hvis den oppdager håndbevegelser mot dørene, tolker den dette som et ønske om å gå ut og varsler deg ved oppdaget kollisjonsfare. Retningen på hodets bevegelse indikerer hvilket sidespeil du vil justere. I tillegg kan du styre funksjoner som lysfunksjonene med naturlige håndbevegelser.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

      MBUX Augmented Reality for navigasjon For å gjøre det mulig for deg å finne veien i komplekse kjøresituasjoner, kombinerer MBUX Augmented Reality navigasjon [1] den virtuelle verdenen med den virkelige. Teknologien slår sammen grafiske navigasjonsinstruksjoner og trafikkinformasjon til levende bilder. Du kan nå målet ditt raskt, trygt og uten stress.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      MBUX Entertainment Nyt favorittmusikken din enkelt i kjøretøyet med MBUX Entertainment[1]: musikkstrømmetjenester som Spotify, Amazon Music, Apple Music eller TIDAL (brukerkonto kreves) er tilgjengelige.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Digitale tilleggsfunksjoner Helt fra starten av har din Mercedes-Benz mer å tilby enn du kanskje først er klar over. Avhengig av kjøretøymodellen, spesialutstyret du har valgt, produksjonsåret og landet, er mye digitalt tilleggsutstyr som f.eks. fjernkontroll, navigasjon, lading, GUARD 360° kjøretøybeskyttelse og underholdning inkludert i en periode på 36 måneder fra datoen for kjøp av det nye kjøretøyet. Hvis du ønsker å kjøpe flere digitale tilleggsfunksjoner for første gang eller fortsette å dra nytte av fordelene med digitale tilleggsfunksjoner etter at denne perioden er utløpt, kan du gjøre dette med bare noen få klikk i Mercedes me Store-appen.

      Trådløs lading Lad kompatible mobiltelefoner praktisk og trådløst i kupeen bak. Oppbevaringsrommet mellom de to setene er også en induktiv ladeflate. Alle mobile enheter som bruker Qi-standarden støttes.

      Zero layer Proaktivt brukergrensesnitt med "zero layer": den nyutviklede MBUX hovedvisningen lærer førerens bruksatferd. Dette betyr at nesten 80 prosent av inndataforespørslene kan gjøres direkte på startskjermen – uten å måtte bytte til undermenyer.
      Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC Systemet kan gjenkjenne egnede og tilgjengelige parkeringsplasser og hjelper deg med å kjøre eller rygge inn ved å overta styringen for deg. PARKTRONIC parkeringsassistent[1] overvåker også omgivelsene ved manøvrering, for eksempel i parkeringshus med flere etasjer. Som en del av dette gir systemet visuelle og hørbare varsler om oppdagede hindringer slik at du kan unngå irriterende og potensielt kostbare skader.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Trafikkskiltassistent Trafikkskiltassistenten[1] kan gjenkjenne fartsgrenser, forbikjøringsforbud og kansellering av disse. Den kan også reagere på røde trafikklys, stoppskilt og innkjøringsforbud og varsle deg om utilsiktet kjøring forbi et stoppskilt eller forbudsskilt. Med en intelligent sammenkobling mellom kamera- og kartdata holder systemet deg orientert.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Kjøreassistentpakke Plus Nyt fordelene med betinget automatisert kjøring. Systemer som DISTRONIC aktiv avstandsassistent eller aktiv blindsoneassistent kan støtte deg i riktig situasjon, varsle deg om det er fare for kollisjon og gripe inn om nødvendig. Det intelligente nettverksbaserte sensorsystemet bruker kameraer, radar og ultralyd for å registrere kjøretøyets omgivelser.[1]

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Parkeringspakke med 360° kamera Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC og 360°-kamera oppdager ledige parkeringsplasser og merkede parkeringsplasser når du kjører forbi. Etter å ha valgt en parkeringsplass kan du parkere med selvtillit takket være dynamisk visualisering og akustisk tilbakemelding – eller få den assistert.[1]

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

      KEYLESS-GO bekvemmelighetspakke Med KEYLESS-GO bekvemmelighetspakke kan du starte og låse kjøretøyet ved å ha nøkkelen med deg. HANDS-FREE ACCESS-funksjonen tillater kontaktløs, helautomatisk åpning og lukking av bakluken.

      EASY-PACK bakluke Veldig hendig: EASY-PACK bakluken kan åpnes og lukkes elektronisk, og gjør lasting og lossing enda mer praktisk. Du kan starte åpnings- og lukkeprosessen veldig praktisk ved å trykke på en knapp, og avbryte den når som helst ved å trykke på knappen igjen.

      ENERGIZING AIR CONTROL Plus Et HEPA-filter bidrar effektivt til å redusere luftforurensning. I tillegg overvåker ENERGIZING AIR CONTROL Plus[1] luftkvaliteten både i og utenfor kjøretøyet og viser deg status i MBUX. Avhengig av måleverdien bytter din Mercedes automatisk mellom friskluft- og luftresirkulasjonsmodus.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Burmester® 3D surround soundsystem Opplev mer lydytelse med Burmester® surround soundsystem med Dolby Atmos®[1]. Høykvalitetshøyttalerne leverer en imponerende surroundlyd. Du kan spesifikt optimalisere dem for for- og baksetene for å intensivere lytteopplevelsen. I tillegg forbedrer den spesialdesignede Sound Experience i interiøret din elektriske kjøreopplevelse.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      ENERGIZING-pakke for baksetet Med ENERGIZING-pakke for baksetet[1] kan passasjerene i de ytre baksetene også nyte unik ENERGIZING-komfort for alle sanser. Den kombinerer førsteklasses funksjoner og skjemmer deg bort med varierte velværeprogrammer og oppkvikkende treningsfunksjoner – for den ultimate hyggelige reiseopplevelsen.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Tekniske data EQS sedan Høydepunkter:
      - Rekkevidde opptil 792 km
      - Strømforbruk blandet kjøring EQS 580 4MATIC 17–20,8 kW/100 km
      - 360-658 hk
      - 0-100 km/t på 3,8-6,2 s
      - Ladetid til 80% 31 minutter
      - Lengde 5223 mm
      - Bredde 2125 mm
      - Høyde 1514 mm
      - Bagasjeromsvolum 620-1700 l

      GUARD 360° bilvern GUARD 360° bilvern[1] tilbyr allsidig overvåking av kjøretøyets omgivelser – for eksempel med tyverialarmsystemet med borttauingsbeskyttelse. Bevegelser i interiøret utløser visuelle og hørbare varsler. Kollisjonsdeteksjonsfunksjonen til Mercedes me informerer deg via appen.

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Dette assistansesystemet kontrollerer blant annet hastighet og distanse. De intelligente funksjonene kan avlaste deg og ha en positiv effekt på den elektriske rekkevidden.[1]

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Speilpakke Speilpakken gjør din bilhverdag enklere: elektrisk innfellbare sidespeil beskytter kjøretøyet ditt mot irriterende skader når det parkeres. I tillegg er det mer praktisk å komme inn og ut av kjøretøyet i mørket med omgivelsesbelysningen.
      AIRMATIC AIRMATIC luftfjæring sørger for en enestående tur selv ved ujevnt underlag. Bakkeklaringen til kjøretøyet varierer i takt med hastigheten. Dette kan øke rekkevidden når du kjører fortere. Automatisk nivåkontroll i henhold til kjøretøyets vekt.
      4MATIC firehjulsdrift En elektrisk motor både på forakselen og bakakselen konverterer elektrisk energi til mekanisk energi, og leverer imponerende akselerasjon. Driftsstrategien til drivsystemkomponentene gir kraften til enhver tid uansett hvor det er nødvendig – effektivt og i virtuell stillhet.
      Bakakselstyring Bakakselstyringen med 4,5° styrevinkeltilpasning gir deg tre fordeler: enda bedre kjøreegenskaper, betydelig mer smidighet og ikke minst bedre manøvrering – f.eks. ved parkering. For dette formålet styrer bakhjulene avhengig av kjørehastigheten i samme retning eller motsatt retning av forhjulene.
      55,9 cm (22-tommers) lettmetallfelger med 5 dobbeleiker For EQS sedan er 55,9 cm (22-tommers) lettmetallfelger tilgjengelig i en 5-dobbelteikers design, aerodynamisk optimert og lakkert i svart med en høyglans finish. [1]

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      AMG Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+. Detaljer som det AMG-spesifikke radiatordekselet, den muskuløse bakenden med AMG spoilerleppe og de store AMG lettmetallfelgene med AMG keramisk high-performance kombinert bremsesystem[1]og bronsefargede bremsecalipere [1] gir visuelt ingen tvil om hvilken performance-familie denne game changer’en tilhører.
      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Close X
      Left Right

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG eksteriør Detaljer som AMG-spesifikk grill, kraftfull hekk med AMG spoilerkant samt store AMG lettmetallfelger med AMG keramisk høyeffektivt komposittbremsesystem og bronsefargede lakkerte bremsekalipere etterlater ingen tvil om hvilken Performance-familie denne bilen tilhører.
       AMG-spesifikk black panel-grill Den AMG-spesifikke grillen med vertikale ribber i krom på black-panel gjør Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC + gjenkjennelig som en AMG-modell ved første øyekast.
       AMG spoilerkant AMG-spoilerkanten lakkert i bilens farge er en kraftfull bekreftelse på ditt ønske om suveren performance.

       AMG-spesifikt hekkskjørt Det AMG-spesifikke hekkskjørtet, lakkert i karosseriets farge, kjennetegnes av den slående diffuser-look-innsatsen i høyglans sort, samt en AMG-spesifikk dekordel med tre lameller i krom.
       Keramisk høyeffektivt AMG komposittbremsesystem Det valgfrie høyeffektive AMG-komposittbremsesystemet er den perfekte motspilleren til den kraftfulle motoren i din AMG.
       AMG felger De store, uttrykksfullt utformede lettmetallfelgene på Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ skaper slående kontraster til elegansen til modellen.[1]

       [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG Performance-ratt i nappaskinn AMG Performance-rattet i nappaskinn med flat bunn og perforering i gripeområdet er standardutstyr. I tillegg kommer AMG rattknapper og sølvfargede girskiftehendler i aluminium for å justere ulike energigjenvinningstrinn.
        AMG gulvmatter og AMG dørterskelpaneler med "AMG" skrift AMG gulvmattene er utført i den respektive utstyrsfargen slik at de passer perfekt inn i interiøret. AMG dørterskelpanelene med opplyst "AMG"-skrift gjør selv det å komme inn eller ut til en opplevelse i seg selv.
        Sportsseter med ARTICO kunstskinn / MICROCUT mikrofibertrekk I det sporty, luksuriøse interiøret vil du føle deg hjemme på sportsseter i ARTICO kunstskinn / MICROCUT mikrofibertrekk (annet nappa AMG skinntrekk er også tilgjengelig som ekstrautstyr).
        AMG rattknapper AMG rattknappene gir deg rask og sikker kontroll over spesifikke dynamiske kjørefunksjoner. For en fokusert, konsentrert og ytelsesorientert kjøreopplevelse – og for en autentisk racerbilatmosfære i cockpiten på din AMG.
        Dashbord og beltelinjer Dekorelementet gir interiøret ditt en individuell karisma. Det smelter harmonisk inn samtidig som det skaper dramatiske kontraster. Som sådan forsterker og understreker det interiørdesignet. Samtidig er dekorelementet et merkbart kvalitetstrekk ved dette omhyggelig utformede premiumproduktet.
        MBUX Hyperscreen MBUX Hyperscreen i AMG-spesifikk skjermstil, installert for første gang i en AMG, imponerer med komfort, design og haptisk tilbakemelding. Førerdisplayet, sentraldisplayet i OLED og skjermene for passasjer foran i OLED er kombinert under et felles beskyttelsesglass.