Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  Polar White
  Mojave Silver
  Obsidian Black Metallic
  Selenite Grey
  Rubellite Red Metallic
  Cavansite Blue
  Brilliant Blue Metallic
  Kalahari Gold MAGNO
  Desert Sand
  Deep Green
  Modell G-Klasse
  Pris fra kr 2 463 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   G 400 D
   G 400 d Pris fra kr 2 463 625,-
   G 500 Pris fra kr 2 739 625,-
   Mercedes-AMG G 63 Pris fra kr 3 655 625,-

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG G 63 Pris fra kr 3 611 625,-

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til G-Klasse. Det unike DNAet til G-Klasse oppsto for 40 år siden. Ikoniske funksjoner som fortsetter å definere dets enestående utseende til den dag i dag.
   LeftRight

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Rustfritt stål-pakke Gi kjøretøyet ditt et spesielt eksklusivt preg - reservehjulsdeksel, terskelbeskytter bak eller opplyste dørterskelpaneler med "Mercedes-Benz"-skrift er utført i rustfritt stål.
    Nattpakke Med Nattpakke virker din G-Klasse enda mer ekspressiv. Avhengig av valgt lakk preges interiøret av detaljer i obsidiansvart eller i nattsvart magno. Slik oppstår kontraster eller flytende overganger. 
    MULTIBEAM LED De adaptive MULTIBEAM LED-frontlyktene har lysdioder som styres separat og reagerer raskt på trafikksituasjonen. Delvis fjernlys "lyser utenom" andre trafikanter, slik at de ikke blir blendet. Kurvelyset belyser synsfeltet optimalt.
    Elektrisk soltak Det elektriske soltaket i glass gir mer lys og luft i bilen. I lukket, men spesielt i åpen tilstand, får kupeen en lysere atmosfære. Med soltaket åpent sirkulerer frisk luft rundt i kupeen uten trekk. En forskyvbart solavskjerming fungerer som beskyttelse mot solen.
    Interiør Interiøret til G-Klasse. Den fullstendig reviderte interiørdesignen setter en helt ny standard. Designspråket og proporsjonene inni identifiserer tydelig kjøretøyet som G-Klasse: selvsikker, tydelig, ikonisk.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Widescreen-førerplass Futuristisk visningskonsept med to 12,3 tommers skjermer for instrumentdisplay og mediedisplay under et sammenhengende glassdeksel. Du bestemmer selv innholdet i de dynamiske visningene. Med tre skjermstiler tilpasser du instrumentdisplayet slik du selv vil.
     Komfortbelysning med 64 farger Vis frem interiøret i henhold til dine personlige preferanser eller humør. Som en del av dette er en rekke områder opplyst som koppholder, fotbrønn, elementer på dashbordet og dørpanel.
     Aktiv multikontursete-pakke Den beste sittekomfort, selv på lengre reiser: Integrerte luftputer gir et bredt spekter for å optimalisere sittestillingen din. Behagelig varme og åtte forskjellige massasjeprogrammer er tilgjengelig. De dynamiske sidestøttene gir optimal sidestøtte.
     Bakseteunderholdningssystem Se filmer, spill tv-spill eller slapp av med favorittmusikken. På to 10 tommer store berøringsskjerm-display kan baksetepassasjerene se sitt personlige program i utmerket bildekvalitet.
     Nedfellbare bakseter Med nedfellbare bakseterygger med 60/40-deling kan du utvide bagasjerommet til din Mercedes-Benz på bare noen få sekunder.
     G manufaktur G manufaktur gjør din G-Klasse virkelig unik. Individualiseringsprogrammet gir deg mer enn en million kombinasjonsmuligheter. Velg et fargeskjema og bruk det som du vil rundt i kjøretøyet - fra dekorsømmer til lakkfarger.
     Teknologi og utstyr Teknologiske høydepunkter og utstyr i G-Klasse. Finn ut mer om annet tilgjengelig utstyr for G-Klasse fra kategoriene multimedia, assistentsystemer samt komfort og sikkerhet.

     Her finner du også link til G-Class Experience Center hvor det er mulig for våre entusiaster å bestille en helt spesiell opplevelse.
     Neste
     Forrige
      Assistansepakke Nyskapende systemer støtter deg i henhold til den gitte situasjonen med å tilpasse hastigheten, holde trygg avstand og skifte fil. Risikoen for en ulykke reduseres – passasjerer og trafikanter er effektivt beskyttet.
      Parkeringspakke med 360° kamera Aktiv parkeringsassistent med 360-graders kamera gjør det lettere for deg å finne parkeringsplass og manøvrere inn og ut av parkeringsplasser. Takket være all-round sikt kan du parkere kjøretøyet selv – eller få bilen parkert uten stress.
      Fjæring med adaptivt dempingssystem Øker kjøreglede og komfort. Adaptivt dempesystem tilpasser seg din foretrukne kjørestil. Støtdempere kompenserer ujevne overflater og tåler større dempekrefter.
      Burmester® surround sound system Opplev mer ytelse og eksklusivitet med den legendariske Burmester-lyden. De høyytende høyttalerne utvikler førsteklasses surroundlyd. Du kan spesifikt optimalisere dette for for- og baksetene for å intensivere lydopplevelsen.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG G-Klasse. Driving Performance. Autentisk, dynamisk håndtering. Velkommen til Mercedes-AMG sin verden.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       "V8 BITURBO"-emblem Ekte kraft lurer på innsiden. Det elegant integrerte "V8 Biturbo"-emblemet på kjøretøyets flanker er et synlig tegn på essensen i hjertet av hver AMG.
       AMG-spesifikk radiatorgrill AMG radiatorgrillen imponerer med vertikale lameller og en sentral stjerne i høyglans krom. Som sådan skiller Mercedes-AMG G 63 seg betydelig ettersom kjøretøyets dynamiske karakter blir synliggjort.
       AMG Performance eksossystem AMG Performance-eksosanlegget med to ovale doble enderør i kromutførelse sørger for enda mer emosjonell lyd med et knappetrykk.
       AMG High-Performance bremsesystem Store, internt ventilerte og perforerte bremseskiver sørger for utmerket retardasjon. Nøyaktig kontrollerbarhet og lave responstider sikrer optimal sikkerhet på og utenfor veien. Den elektriske parkeringsbremsen er integrert i bakakselens kaliper og kan aktiveres og frigjøres ved å trykke på en knapp.
       AMG nattpakke Med AMG nattpakke er enkelte eksteriørelementer utført i svart høyglans. Avhengig av valgt lakkfarge gir dette enten sterke kontraster eller flytende overganger. Uansett får du en individuell, dynamisk design.

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG instrumentpanel AMG instrumentpanelet tilbyr en spennende AMG design og verdifull informasjon. AMG hovedmenyen, inkludert RACE TIMER og AMG oppstartsskjerm, vises i høy oppløsning og i farger på det sentrale multifunksjonsdisplayet.
        AMG dørterskelpaneler i rustfritt stål AMG innstegslister av solid rustfritt stål med "AMG"-logo er en ytterligere sporty funksjon, og øker den opplevde verdien av interiøret. Samtidig beskytter de dørområdet mot riper.
        AMG-spesifikk IWC-design analog klokke Tallene er i form av individuelt kuttede applikasjoner, som understreker den eksklusive IWC-designen til den AMG-spesifikke analoge klokken. Både tallene og nålene er laget av fint metall.
        Eksklusivt interiør Det eksklusive interiøret gir noe spesielt også for svært kresne kunder. Nøye utvalgte kombinasjoner oppfyller de høyeste kvalitetskravene. De individuelle høydepunktene inkluderer nappaskinn, det skinndekkede dashbordet, eksklusive fargevariasjoner og koordinert kontrastsøm.