Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
AMG
Kontakt oss
  Obsidian Black
  Polar White
  Black
  Selenite Grey
  Emerald Green
  High Tech Silver
  Sodalite Blue
  MANFAKTUR Alpine Grey Solid
  MANUFAKTUR Hyacinth Red Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  Modell GLS SUV
  Pris fra kr 1 939 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   GLS 350 d 4MATIC Pris fra kr 1 939 625,-
   Varebil fra kr 1 531 625,-   GLS 450 d 4MATIC Pris fra kr 1 996 625,-
   Varebil fra kr 1 589 625,-   GLS 580 4MATIC Pris fra kr 2 722 625,-
   Varebil fra kr 1 866 625,-   Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ Pris fra kr 3 251 625,-
   Varebil fra kr 2 391 625,-   Mercedes-Maybach GLS 600 Pris fra kr 3 323 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ Pris fra kr 3 251 625,-
   Varebil fra kr 2 391 625,-   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Mercedes-Maybach GLS 600 Pris fra kr 3 323 625,-   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til nye GLS. Imponerende størrelse og lekkert moderne design: Det er ikke bare på veien at GLS tiltrekker seg oppmerksomhet. MULTIBEAM LED-frontlykter utstråler ren eleganse, og den nye fronten, baklyktene og de store lettmetallfelgene gir den et kraftig tilstedeværelse – både på og utenfor veien. Finn ut mer om eksteriørhøydepunktene og de forskjellige utstyrslinjene.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    MULTIBEAM LED Enestående utstråling: Frontlyktene med MULTIBEAM LED-teknologi er ikke bare en del av det luksuriøse GLS-eksteriøret, de lyser også opp synsfeltet ditt på best mulig måte. Med LED-lys som kan styres enkeltvis kan frontlyktene reagere på ulike trafikksituasjoner – både i svinger og i terreng.
    Ny frontdesign Med den nye fronten overbeviser GLS ved første blikk: Det moderne frontskjørtet med den markante, forstørrede grillen med fire lameller, representerer den sterke SUV-profilen og dens estetiske eleganse.
    Lettmetallfelger på inntil 23 tommer Uansett hvor du kjører, er de opptil 23 tommers store lettmetallfelgene[6]i GLS en flott og elegant ledsager. De glanspolerte AMG-lettmetallfelgene som er avbildet her, er et ekte designhøydepunkt som gjør inntrykk fra alle sider.

    [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Panoramasoltak Med panoramasoltaket i GLS føler du deg litt nærmere himmelen. Ikke bare gir det deg ekstra luftemuligheter på varme dager, men det fyller hele interiøret med naturlig dagslys og gir kupéen en lys atmosfære.
    Nytt baklyktdesign De nyutformede baklyktene er mer enn et strålende høydepunkt. Lysskiltet med tre horisontale blokker understreker den unike, førsteklasses SUV-profilen.
    Interiør Interiøret til nye GLS. Eventyr møter komfort: I kupeen til GLS kombineres SUV-designelementer som de markante håndtakene i midtkonsollen med innovative høydepunkter som det nyutformede rattet. Widescreen-førerplass med MBUX multimediasystem gir den beste betjeningsopplevelsen hver kjøretur: oversiktlig, raskt og effektivt. Føl eksklusiviteten med den moderne komfortbelysningen.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Nytt ratt Innovativ betjeningskomfort møter edelt materiale: Det nye rattet[6] i GLS er et ekte multitalent. De ergonomisk plasserte touch control-knapper muliggjør intuitivt styring av navigasjon, telefoni, hastighet eller underholdning. Dermed har du full kontroll uten å ta hendene fra rattet.

     [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     Head-up display Med head-up-displayet[6] beholder du alltid oversikten: All viktig informasjon projiseres som virtuell informasjon i ditt synsfelt på frontruten, slik at du ikke blir distrahert fra hva som foregår på veien og vet hva du skal gjøre i de relevante trafikksituasjonene.

     [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     SUV designelementer Med sine åpne porøse trepynteelementer, de markante ventilasjonsdysene og de robuste håndtakene på midtkonsollen, overbeviser GLS med sine interne offroad-verdier.[6]

     [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     Widescreen-førerplass med MBUX-multimediesystem Mangfoldig utvalg: Med innovativ og høykvalitets bredskjerm-førerplass kan du ikke bare velge mellom fire forskjellige visningsstiler, du har også muligheten - takket være det intelligente infotainmentsystemet MBUX - til å konfigurere og plassere innhold individuelt etter dine ønsker.
     Komfortbelysning Det er enkelt å føle seg komfortabel - med stemningsbelysningen skinner alt i riktig lys. Avhengig av ønsket lysstemning, skaper fargetonene en behagelig plassfølelse. Om natten kan nøktern belysning gjøre det enklere for øynene å veksle blikket fra interiøret til veien.
     Tredje seterad Del den spesielle kjøreopplevelsen i GLS med opptil syv personer. Takket være den tredje seteraden, er det rikelig med plass til alle. Hvert sete tilbyr førsteklasses komfort. Beinplassen i den andre seteraden kan fleksibelt utvides med elektrisk lengdejustering.
     Single komfortseter Gi medpassasjeren din i den andre seteraden luksusen av å tilpasse seteposisjonen til deres personlige preferanser. Med komfort enkeltseter[6] i GLS, blir hver reise en individuell opplevelse.

     [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     Multikonturseter bak Slapp av og nyt: med multikontursetene[6] til den andre seteraden, inkludert elektrisk justering og integrerte luftputer, kan du velge din individuelle seteposisjon. I tillegg kan du nyte flere massasjeprogrammer, variable varmeinnstillinger eller fordelene med ventilerte sitteområder.

     [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     MBUX High-End bakseteunderholdning Det er enkelt, du bestemmer: med MBUX high-end bakseteunderholdningssystemet[6], kan du konfigurere programmet etter dine egne ønsker, på hver tur. Høyoppløselige berøringsskjermer gir direkte tilgang til internett og telefoni, samt til multimedie- og navigasjonssystemet.

     [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     Bagasjerom med fleksibilitet Mer plass for eventyr: GLS har et lasterom på opptil 2,400 liter. Ryggstøttene til den andre og tredje seteraden kan legges ned individuelt eller sammen med et tastetrykk. Bakenden kan også senkes veldig enkelt.
     Utstyr Utstyrshøydepunktene i nye GLS. Les mer om tilgjengelig ekstrautstyr for GLS, inkludert multimedia, kjøreassistentsystemer, komfort og sikkerhet.
     Neste
     Forrige
      Burmester® high-end 3D surround soundsystem Med 29 høyttalere og 1610 watt systemytelse får du en unik lydopplevelse i nye GLS. Den avanserte støykompensasjonen (VNC) tilpasser musikk og lyder dynamisk til din kjøresituasjon, og innstillingsassistenten med sin innovative algoritme bestemmer sammen med deg dine musikkpreferanser og tilpasser Burmester®-lydsystemet til dine ønsker.

      Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      MBUX stemmestyring Opplev og nyt stemmestyring på et nytt og fascinerende nivå - faste kommandoer var i går. Takket være den naturlige taleforståelsen reagerer MBUX-stemmestyringsassistenten derimot på nesten alle ord. Den gjenkjenner og forstår nesten alle setninger fra infotainment-områdene og bilbetjeningen. Til og med indirekte språk forstår systemet. Klimatiseringen reagerer for eksempel på "Jeg fryser" og skrur opp temperaturen.

      For å kunne bruke tjenestene må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen. Etter den innledende løpetiden kan tjenestene forlenges mot betaling, såfremt disse tjenestene fortsatt er tilgjengelige for den aktuelle bilen. Kunden kan aktivere tjenestene for første gang inntil ett år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, alt etter hva som inntreffer først.
      Digitale tilleggsfunksjoner Med digitalt tilleggsutstyr og de tilhørende Mercedes me-appene vil du kunne nyte godt av ekstra komfort, sikkerhet, kjøreglede og digital støtte. Appene gir deg viktig informasjon og praktiske funksjoner i bilen og på smarttelefonen.

      For å kunne bruke tjenestene må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen. Etter den innledende løpetiden kan tjenestene forlenges mot betaling, såfremt disse tjenestene fortsatt er tilgjengelige for den aktuelle bilen. Kunden kan aktivere tjenestene for første gang inntil ett år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, alt etter hva som inntreffer først.
      MBUX Augmented Reality for navigasjon For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner lar MBUX Augmented Reality for navigasjon den virtuelle og den virkelige verden bli ett. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.
      Nye generasjon MBUX Med den nyeste MBUX-telematikkgenerasjonen har infotainmentsystemet i GLS tatt et stort sprang mot fremtiden, både når det gjelder maskinvare og programvare. I tillegg til mer datakraft og en forbedret talegjenkjenning er også applikasjonenes plassering og utseende bedre tilpasset dine behov.
      Smart Home-integrasjon "Hei Mercedes, slå av lyset hjemme!" Koble ditt Smart Home System til din GLS og styr dine kompatible Smart Home-produkter mens du er på farten, som f.eks. temperatur, belysning, persienner eller elektriske apparater. Med MBUX stemmeassistent skjer det helt bekvemt per stemmestyring. [7][6]

      [7]En personlig Mercedes me-ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene kreves for å bruke tjenestene. Kjøretøyet må også være sammenkoblet med den tilhørende brukerkontoen. Ved utløpet av den første perioden kan tjenestene fornyes mot et gebyr, forutsatt at de fortsatt tilbys for det tilsvarende kjøretøyet på det tidspunktet. Førstegangsaktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter førstegangsregistrering eller idriftsettelse av kunden, avhengig av hva som kommer først.

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Active Lane Keeping Assist Dersom du utilsiktet krysser en stiplet eller heltrukket linje, kan systemet advare deg ved hjelp av vibrasjoner i rattet. Krysser du en heltrukket linje, eller systemet registrerer biler i kjørefeltet bak en stiplet linje, kan assistenten i tillegg gripe inn ved bremsing på den ene siden.[4]

      [4]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Aktiv bremseassistent Den aktive bremseassistenten kan hjelpe deg med å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående kjøretøy samt sammenstøt med fotgjengere og syklister i bevegelse. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.[4]

      [4]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Trafikkskiltassistent Holder deg orientert: Trafikkskiltassistenten registrerer ikke bare fartsgrenser, forbikjøringsforbud samt opphevingsskilt ved hjelp av kamera- og kartdata. Den kan også vise innkjøringsforbud og varsle deg slik at du unngår å kjøre feil.[4]

      [4]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Blindsoneassistent Blindsoneassistenten følger med for deg - særlig når du setter på blinklyset. Systemet kan varsle deg visuelt og akustisk om fare for sidekollisjon med trafikanter i blindsonen. Også etter turen er systemet på vakt og advarer deg hvis du åpner døren i feil øyeblikk.[4]

      [4]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Kjøreassistentpakke Kjøreassistentpakken byr på maksimal komfort og sikkerhet på veien mot autonom bilkjøring og gjør din Mercedes-Benz til en intelligent makker. Et høydepunkt er den aktive kø-assistenten som gir betydelig avlastning når du kjører på motorveien i rykkvis køkjøring.[4]

      [4]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      KEYLESS-GO komfortpakke Maksimal komfort i bilhverdagen: Med KEYLESS-GO-komfortpakken[6], starter og låser du bilen ved å ganske enkelt ha nøkkelen i lommen. Funksjonen HANDS-FREE ACCESS gjør det mulig å åpne og lukke bakluken – berøringsløst og helautomatisk.
      THERMOTRONIC klimaautomatikk Med THERMOTRONIC klimaautomatikk med fire soner kan du få det inneklimaet du ønsker. Fører og passasjerer kan velge temperatur, luftfordeling og klimatype etter personlige behov. Klimainnstillingene kan lagres og aktiveres med et knappetrykk.
      Komfortpakke Plus for baksetet Denne pakken gjør andre seterad om til første klasse. Komforttilbehør som blant annet utvidet midtarmlene og midtkonsoll gjør kjøreturen svært behagelig for baksetepassasjerene. Både diverse oppbevaringsrom, tilkoblingsmuligheter og det avtakbare MBUX baksete-nettbrettet er innen rekkevidde, alt er med andre ord lagt til rette for god informasjon og kommunikasjon i baksetet.[6]

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Akustikk-komfortpakke Opplev høyeste støykomfort under kjøring: Lydisoleringen i Akustikk-komfortpakken[6]reduserer uønsket utvendig støy betydelig. Selv i høy fart er det derfor ingenting som er til hinder for en avslappet samtale. Den rolige atmosfæren er også bra for konsentrasjonen, og du kommer avslappet frem dit du skal.

      Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      ENERGIZING-pakke Plus ENERGIZING-pakke Plus er enestående - den betyr komfort for alle sanser på høyeste nivå. Nøkkelen er premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere og skjemme deg bort slik du ønsker. Det gir større utholdenhet bak rattet og en usedvanlig behagelig tur.[6]

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      Servolukking Det har aldri vært så komfortabelt å lukke dørene: Ved hjelp av servomotorer trekkes kjøretøyets for- og bakdører nesten lydløst inn i låsen. Du trenger kun å lukke døren til første låsehakk, resten tar bilen seg av.
      PRE-SAFE® system PRE-SAFE®-systemet utnytter tiden før ulykken er et faktum. En rekke tiltak kan redusere belastningene som oppstår. Den innovative PRE-SAFE® Sound sender ut en høyfrekvent lyd fra høyttalerne og kan utløse en naturlig beskyttelsesrefleks. Dermed kan det indre øret skånes ved at kollisjonsstøyen dempes.
      PRE-SAFE® Impulse side Din egen bodyguard: PRE-SAFE® impuls side[6] kan dytte deg og passasjerene dine til siden for å forberede dere på en sidekollisjon og redusere skaderisikoen. Systemet kan bevege deg inn mot midten av bilen, bort fra kollisjonssiden. Dette kan være en fordel ved en sidekollisjon.

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      GUARD 360° bilvern Plus GUARD 360° bilvern Plus [6] overvåker hele området rundt bilen. Takket være innbrudds- og tyverialarmen samt nøkkeldeaktivering for nødssituasjoner[6], kan du handle raskt. Underveis varsler kollisjonsregistreringen deg[6] via app. I tillegg øker tjenesten Hjelp ved biltyveri[6]sjansen for at du får tilbake det som tilhører deg.

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      AIRMATIC I AIRMATIC-pakken møtes et aktivt dempningssystem og en moderne luftfjæring. Resultatet: Et intelligent komfortunderstell som kan tilpasse seg automatisk etter kjøresituasjoner, hastighet og last. Slik nyter du godt av balansert kjørestabilitet med førsteklasses komfort også på dårlige veier.
      DYNAMIC SELECT DYNAMIC SELECT forandrer kjøreegenskapene med et knappetrykk. Bruk forskjellige kjøreprogrammer som blant annet forandrer karakteristikken til motor, girkasse, understell og styring. Dynamisk i Sport-modus, avslappet i Comfort-programmet eller ekstra økonomisk i ECO-modus – du bestemmer hva som er viktig akkurat i øyeblikket.
      Offroad-teknikkpakke Med denne pakken kjører du suverent - også når veiforholdene kanskje ikke er ideelle. En fullvariabel firehjulsdrift fungerer sammen med et trinnløst luftfjæringssystem. Det gir perfekt balanse mellom smidighet og stabilitet, i tillegg til maksimal trekkraft.[6]

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      E-ACTIVE BODY CONTROL Full kontroll i alle situasjoner. E-ACTIVE BODY CONTROL[6] er syntesen av komfort, presisjon og dynamikk – kombinert med unike terrengegenskaper. Opplev de unike krengnings- og støtkompenserende effektene i et moderne helaktivt understell. Hvor du enn ferdes. Under gode og dårlige kjøreforhold.

      [6]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
      4MATIC firehjulsdrift GLS klarer både lett og tungt terreng med sin firehjulsdrift 4MATIC og det spesielle offroad-kjøreprogrammet. Den langsgående fordelergirkassen Torque on Demand (Single Speed) gir ekstra støtte - med den øker trekkraften på enger og lett terreng.
      48 volts system Mer ytelse, mer fleksibilitet, mer effektivitet: Med 48-voltssystemet er et ekstra kjøretøysystem etablert i GLS. 48-voltsbatteriet øker batterikapasiteten totalt. Det betyr mer elektrisk energi for innovative funksjoner når bilen står stille, som for eksempel klimatisering.

      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ Kraftige former møter innovativ design: Den nye Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ kombinerer ekte AMG Driving Performance med moderne eleganse.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Close X
      Left Right

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       Typisk AMG front Den AMG-spesifikke grillen med vertikale stag er en tydelig statement for overlegen kjøredynamikk. Det AMG-spesifikke frontskjørtet og AMG emblemet på panseret understreker sportsligheten.

       58,4 cm (23 tommers) smidde felger og bremsekalipere lakkert i rødt Inspirerende: Smidde AMG felger på 58,4 cm (23 tommer) lakkert i himalayagrå understreker din individualitet. Det standardmessige høyeffekts komposittbremsesystemet gir god ytelse og utgjør samtidig et visuelt høydepunkt: De rødlakkerte bremsekaliperene med sort AMG logo passer perfekt til resten av eksteriøret.
       AMG animert logoprojeksjon Et ekte detaljhøydepunkt: AMG logoen belyser innstigningsområdet som en animert projeksjon. Et emosjonelt og imponerende blikkfang når du stiger inn i bilen. Ekstrautstyr.
       AMG-spesifikk hekk De utvendig riflede trapesformede doble AMG enderørsdekslene er det første man legger merke til. Disse hører til det regulerbare AMG Performance-eksosanlegget med justerbare eksosspjeld. Et visuelt blikkfang – men også et hørbart blikkfang i mange kjøreprogram. Passende flankert av hekkskjørtet med spesifikk diffusor og modellbetegnelsen på bagasjeromslokket.

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG Performance-ratt i nappaskinn / MICROCUT med AMG rattknapper Kvalitative materialer, innovativ betjeningskomfort: AMG Performance-rattet i nappaskinn / MICROCUT er et ekte multitalent. Med AMG rattknappene kan du bl.a. styre AMG kjøreprogrammer direkte og styre andre AMG funksjoner med rattet. Ekstrautstyr.
        Widescreen-førerplass med flere varianter av AMG-spesifikk visningsdesign Widescreen-førerplassen med AMG-spesifikk visningsdesign og det innovative head-up displayet lar deg ikke bare velge mellom ulike visningsstiler, du har også muligheten til å plassere og konfigurere innhold individuelt etter egne ønsker takket være det intelligente infotainmentsystemet MBUX.
        Multikonturseter foran Komfort tilpasset deg: Med multikonturseter foran har du mange muligheter til å justere seteposisjonen via de integrerte kollisjonsputene. Nyt en rask og behagelig varme samt åtte ulike massasjeprogrammer.
        Burmester® high-end 3D surround-soundsystem Modelloppgraderingen til Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ går ikke stille i dørene: Høyttalerne i Burmester® high-end 3D surround-soundsystemet[4]garanterer en unik, førsteklasses lydopplevelse. De høyttalerlignende exciterne i setene lar deg føle musikken i marg og bein. Føl musikken i hele kroppen.
        MBUX high-end baksete-underholdningssystem Intelligent underholdningskomfort: MBUX bakseteunderholdning er tilgjengelig for alle setevarianter. Den omfatter to berøringsskjermer på 17,8 cm (7 tommer). Dermed kan passasjerene i andre seterad se filmer eller musikk, bruke den integrerte nettleseren eller se og legge inn informasjon om turen.
        Tredje seterad med valgfri setevarme Uansett hvilke planer du har, er Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ er klar for alt: Den tredje seteraden gir ikke bare plass til opptil 7 personer i bilen, men har også justerbar setevarme for størst mulig komfort. Ekstrautstyr.