Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
Night Series
Kontakt oss
  Satin Brown - Onyx Black Metallic
  Black Metallic
  White Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Velvet Brown Metallic
  Sodalite Blue Metallic
  Opalith White Metallic
  High Tech Silver Metallic
  MANUFAKTUR Alpine Grey Solid
  Emerald Green Metallic
  Selenite Gray Metallic
  Selenite Gray - Obsidian Black Metallic
  High Tech Silver - Nautic Blue Metallic
  Satin Brown - Onyx Black Metallic
  High Tech Silver - Obsidian Black Metallic
  Modell Mercedes-Maybach EQS SUV
  Pris fra kr 2 254 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  EQS SUV ---

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Mercedes-Maybach EQS 680 Pris fra kr 2 254 625,-  Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

  Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
  Eksteriør Eksteriøret til Mercedes-Maybach EQS SUV. Eksteriøret i Mercedes-Maybach EQS SUV imponerer med et progressivt design med utsøkte Maybach-elementer som tilfører det lille ekstra. Den aerodynamisk optimaliserte formen på EQS SUV briljerer med detaljer som Maybach-grillen, en elegant hekk med LED-baklykter i 3D-heliks-design og et utvalg eksklusive 2-fargelakkeringer. Eldrift med enestående eleganse og den ekstra magien Mercedes-Maybach står for.
  LeftRight

  Utstyrsversjoner

  Design- og utstyrshøydepunkter

  Close X
  Neste
  Forrige
   Mercedes-Maybach grill med navnetrekk og stjerne på panseret Mercedes-Maybach grill med navnetrekk og stjerne på panseret - et symbol på eksklusiv luksus.


   Maybach felger Eksklusive Maybach-felger på 53,3 cm (21 tommer) eller 55,9 cm (22 tommer) og sortlakkerte hjulhus med claddings runder av eksteriøret på en elegant måte.

   Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

   DIGITAL LIGHT med projeksjonsfunksjon DIGITAL LIGHT med projeksjonsfunksjon hilser deg velkommen og tar farvel med et lite lysshow.

   Hekk med takspoiler og LED-baklykter i 3D-heliksdesign Mercedes-Maybach EQS SUV gjør inntrykk med stilig hekkdesign og elegante detaljer som f.eks. Maybach-takspoileren.


   Opplyst stigtrinn og logoprojeksjon Eksklusivt utseende: logoprojeksjoner og opplyste stigtrinn med Maybach-emblem understreker bilens eksklusive luksus.
   Fluktende dørhåndtak Når du nærmer deg bilen, føres dørhåndtakene ut.


   Interiør Interiøret til Mercedes-Maybach EQS SUV. Innovative materialer og fremragende teknologier gjør kupéen i Mercedes-Maybach EQS SUV til en magisk komfortoase. Den stilfulle og luksuriøse elektriske SUV-en imponerer med banebrytende teknologier: for aller første gang brukes bærekraftig behandlet skinn. Den imponerende komfortbelysningen, de eksklusive Maybach-dekorelementene og high-end-underholdning skaper en perfekt atmosfære.
   LeftRight

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Luksus til å ta og føle på: multifunksjonsratt i nappaskinn i Maybach-design Det Maybach-spesifikke multifunksjonsrattet i nappaskinn og av siste generasjon kombinerer luksus og innovativ betjeningskomfort som aldri før. Ergonomisk plasserte Touch-Control-knapper lar deg styre telefon, hastighet, underholdning, navigasjon og førerassistansesystemer intuitivt.
    Executive-seter og First-Class baksete I Mercedes-Maybach EQS SUV venter en luksuriøs lounge-atmosfære. Stemningen avrundes med komfortfunksjoner av høy kvalitet og avslappende Executive-seter som kan settes i en komfortabel liggestilling med et knappetrykk.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.


    MBUX high-end baksete-underholdningssystem MBUX high-end baksete-underholdningssystem som standard gjør baksetet til en allsidig opplevelsesverden. Enten det er tidsfordriv eller arbeid: de høyoppløste berøringsskjermene med direkte internettilgang og multimediesystem tilpasser seg dine individuelle behov.


    Burmester® High-End 4D surround-soundsystem med lydpersonalisering Burmester® High-End 4D surround-soundsystem med lydpersonalisering har den oppslukende lydopplevelsen Dolby Atmos, som gir musikken mer plass, klarhet og dybde. Dolby Atmos gjør det mulig å plassere diskré lydelementer eller objekter i et tredimensjonalt lydfelt og tilpasse dem til avspillingsmiljøet.
    Dekorelementer i tre og setetrekk i bærekraftig skinn Det imponerende elegante interiøret inneholder også bærekraftig behandlede materialer. Mercedes-Maybach EQS SUV er den første modellen fra Mercedes-Benz AG som er tilgjengelig med vegetabilsk garvet skinn. Sammen med Maybach-spesifikke dekorelementer i tre legger dette listen for helelektriske biler i luksussegmentet.

    MBUX hyperscreen Et høydepunkt for passasjerene foran er MBUX hyperscreen som standardutstyr, med zero layer og Maybach-spesifikke oppstartsanimasjoner på alle tre displayer. Bilen er utstyrt med det nyeste MBUX-systemet for en personlig underholdnings- og informasjonsopplevelse.


    Slående luksus: MANUFAKTUR skinnpakke MANUFAKTUR skinnpakken, tilgjengelig på forespørsel, skaper en overdådig feel-good atmosfære. Utsøkt nappaskinn omgir deg overalt, fra møbelputer og lseter til de slående toppstingene.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Luksuriøs nytelse: MANUFAKTUR Exclusive skinnpakke Avrund et bilmesterverk med MANUFAKTUR Exclusive skinnpakke. Selv vinduskarmen er trukket i det fineste nappaskinn. Sideinstrumentpaneldekslene på fører- og passasjersiden er også utført i matchende utstyrsfarge – den rene fascinasjonen til MAYBACH.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Exclusive dekorpakke Med Exclusive dekorpakke (tilleggsutstyr) får interiøret et mer individuelt utseende og forbedret luksuriøs appell. Ytterligere dekorelementer, for eksempel på baksiden av forseteryggene eller på det nedfellbare armlenet bak, skaper spennende kontraster og fascinerende detaljer.
    MANUFAKTUR ryggdekor Grasiøs eleganse: MANUFAKTUR ryggdekor gir baksiden av fører- og passasjersetene et raffinert utseende, og runder elegant av den luksuriøse loungeatmosfæren bak. En visuell opplevelse på høyeste nivå.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Utstyr Utstyrshøydepunktene til nye Mercedes-Maybach EQS SUV. Finn ut mer om annet tilgjengelig utstyr til nye Mercedes-Maybach EQS SUV, blant annet innen kategoriene multimedier, førerassistansesystemer, komfort og sikkerhet.
    Neste
    Forrige
     MBUX Augmented Reality head-up display For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner, lar MBUX Augmented Reality for navigasjon den virtuelle og den virkelige verden smelte sammen. Teknologien legger grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon over kamerabildene. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.


     MBUX interiørassistent MBUX interiørassistent lar deg betjene funksjoner med kroppsspråk. Hvis hendene nærmer seg dørene, tolker assistenten dette som et ønske om å forlate bilen og advarer hvis det er fare for kollisjon. Hoderetningen din indikerer hvilket sidespeil du vil justere. I tillegg kan du bruke naturlige håndbevegelser til å styre f.eks. lysfunksjoner.

     KEYLESS-GO komfortpakke Plus KEYLESS-GO komfortpakke Plus gir deg og passasjerene dine en spesiell komfortopplevelse ved inn- og utstigning av bilen: de elektrisk drevne komfortdørene foran og bak åpner og lukker seg automatisk – som om en sjåfør holdt døren oppe for deg. Servolukking trekker dem mykt og nesten lydløst i lås.

     MBUX Premium navigasjon MBUX Premium navigasjon fører deg raskt til målet, fullt informert. Du blir støttet av oppdaterte kartdata, inkludert satellittvisninger, presis trafikkinformasjon i sanntid og en rask online-veivisning. Sist, men ikke minst, gjør intelligente nettverksfunksjoner reisen din tryggere.
     Klimakontroll med forhåndsinnstilling Nyt behagelige temperaturer i kupeen fra det øyeblikket du setter deg inn. Din Mercedes varmer eller avkjøler interiøret for deg. Still inn avgangstid og temperatur på forhånd via Mercedes me-appen.
     AIR-BALANCE pakke AIR-BALANCE pakken byr på en individuell duftopplevelse i kupéen – tilpasset personlig smak og stemning. Oppfriskende ionisering og rensende filtrering av ute- og inneluften bidrar til bedre luftkvalitet i kupéen og økt velvære.
     ENERGIZING-pakke Plus Komfort for alle sanser: denne pakken samler mange typer premium-utstyr med innovativ intelligens. Det gir lengre utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur. Med varierte komfortprogrammer og attraktive tillegg som f.eks. multikonturseter.
     Bilnøkkel Bilnøkkelen i sort høyglans med pynteramme i krom høyglans er også tilgjengelig i sort høyglans med dekorramme i dark shadow gloss (tilleggsutstyr) forbindelse med Night Series.

     .
     Akustikk-komfortpakke Opplev høyeste støykomfort i fart: Lydisoleringen i Akustikk-komfortpakken reduserer uønsket utvendig støy betydelig. Selv i høy fart er det derfor ingenting som står i veien for en god samtale. Den rolige atmosfæren er også bra for konsentrasjonen, og du kommer frem dit du skal med lav puls.
     Baksetekollisjonsputer Innovative luftputer gjør baksetet enda tryggere. Baksetekollisjonsputene er integrert i seteryggene til forsetene, og utløses ved en alvorlig frontkollisjon. De blåses opp skånsomt og beskytter fastspente passasjerer på sidene mot kontakt med forsetene. Slik kan belastningen på hodet og nakken reduseres betydelig.
     Klargjøring for fjernstyrt parkeringsassistent Din egen parkeringsservice: stig inn i og ut av bilen foran parkeringsluken – systemet parkerer din Mercedes automatisk for deg. Du følger med på parkeringen utenfra og kan styre den via smarttelefonen. Parkeringen blir dermed betydelig enklere, og systemet hjelper deg med å unngå skader når du åpner dørene.

     Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.

     For å bruke Mercedes me connect-tjenestene må du opprette en Mercedes me-ID og godta vilkårene for bruk for Mercedes me connect-tjenestene. Tjenestene som vises og deres tilgjengelighet og funksjoner avhenger spesielt av kjøretøymodell, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.     MAYBACH kjøreprogram I tillegg til DYNAMIC SELECT-kjøreprogrammene ECO, SPORT, OFFROAD og INDIVIDUAL, har Mercedes-Maybach EQS SUV det spesielle kjøreprogrammet MAYBACH. Dette programmet erstatter det klassiske COMFORT-programmet og er utformet for høyest mulig kjørekomfort for passasjerene i baksetet. Programmet sørger for at det bare oppstår minimale karosseribevegelser under baksetene. Der befinner det seg en vibrasjonsnode, slik at amplitydene er så små som mulige. MAYBACH-kjøreprogrammet er standardinnstillingen.
     Bakakselstyring Bakakselstyringen (standard) med 4,5° styrevinkeltilpasning gir deg tre fordeler: enda bedre kjøreegenskaper, betydelig mer smidighet og ikke minst bedre manøvrering – f.eks. når du parkerer. Avhengig av kjørehastigheten styrer bakhjulene mot eller i samme retning som forhjulene.

     Bakakselstyringen gjør at bakhjulene kan vris opptil 10 grader. Dette reduserer svingradiusen betydelig. Bilen fremstår dermed nesten like smidig som en kompaktbil når du manøvrerer. Samtidig nyter du godt av lang akselavstand i høyere hastigheter.
     Kjøreassistentpakke Plus Kom frem med lav puls: moderne, intelligente sensorsystemer gjør at du kan bruke delvis automatisert kjøring. En rekke assistenter støtter deg situasjonstilpasset, varsler ved kollisjonsfare og griper inn ved behov – et pluss for alle trafikanter.

     Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.
     AIRMATIC AIRMATIC luftfjæring tilbyr fremragende rullekomfort også på vanskelig underlag. Bilnivået varierer avhengig av hastigheten. Dette kan øke rekkevidden ved rask kjøring. Automatisk nivåregulering avhengig av last er praktisk. Ved å trykke på en knapp kan du også øke bakkeklaringen med opptil 25 mm.

     Night Series Mercedes-Maybach EQS SUV Night Series. Mercedes-Maybach EQS SUV Night Series imponerer med overlegen sportslighet og mystisk eleganse. Utvalgte detaljer i mørk krom og sort, eksklusive setetrekk og dekorelementer, unike kontraster og det en spennende felgdesign gir utstyrspakken et unikt utseende. Oppdag en helt spesiell form for understatement: for individualister som setter pris på en uttrykksfull design.
     LeftRight

     Eksteriørdesign

     Interiørdesign

     Eksteriørhøydepunkter

     Close X
     Strapline Content

     Interiørhøydepunkter

     Close X
     Strapline Content