Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
Night Series
Kontakt oss
  Emerald Green / Mojave Silver
  Obsidian Black / MANUFAKTUR Kalahari Gold
  Obsidian Black / Rubellite Red
  Polar White
  Black
  Selenite Grey
  Emerald Green
  High Tech Silver
  Sodalite Blue
  Obsidian Black
  MANUFAKTUR Alpine Grey Solid
  MANUFAKTUR Hyacinth Red Metallic
  MANUFAKTUR Diamond White Bright
  Modell Mercedes-Maybach GLS
  Pris fra kr 3 323 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Mercedes-Maybach GLS 600 Syns ikke!!!

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Mercedes-Maybach GLS 600 Pris fra kr 3 323 625,-
  Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

  Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
  Eksteriør Eksteriøret til Mercedes-Maybach GLS. Mercedes-Maybach GLS-designet legemliggjører den ultimate luksusen. Den Maybach-typiske elegansen møter en SUVs karakteristiske dominans. Eksteriørets sjenerøse dimensjoner sørger for en standsmessig framtoning. Oppdag den graverte Maybach-skriften på den oppdaterte grillen med nyutformede luftinntaksgitter, 2-fargelakkering[2]eller den animerte projeksjonen av Maybach-logoen.
  [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
  LeftRight

  Utstyrsversjoner

  Design- og utstyrshøydepunkter

  Close X
  Neste
  Forrige
   Ny frontdesign Det nye frontdesignet med den oppdaterte grillen og den inngraverte Maybach-skriften, samt den edle frontstoppstangen er imponerende. Et annet høydepunkt er de eksklusive Mercedes-Maybach-emblemene i luftinntaksgitterne.
   Nye 23-tommers smidde felger Luksus ned til minste detalj: De nye 23-tommers smidde felgene er inspirert av kjente felger fra tidligere modeller og avrunder det edle designet.
   Stigbrett De automatisk stigbrettene som svinger utover på sidene på Mercedes-Maybach GLS sørger for trinnsikkerhet ved inn- og utstigning og fremhever den edle designen.
   Baklykter og enderørsdeksler De markante baklyktene i den nye Signet og de høyglansforkrommede, Maybach-spesifikke enderørsdekselene med horisontalt dekorinnlegg i Mercedes-Maybach GLS utstråler en overlegen eksklusivitet og sørger for en standsmessig tilstedeværelse.
   2-fargelakkering Lakkutvalget for Mercedes-Maybach GLS omfatter også 2-fargelakkering[2]med filigran-skillelinje - den såkalte pin-stripen - som fremhever manufakturegenskapene spesielt godt.

   [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon


   Animert projeksjon av Maybach-logoen Bli imponert og ønsket hjertelig velkommen med Mercedes-Maybach-mønsterets animerte projeksjon på bakken ved hjelp av avansert LCD-teknologi ved inn- og utstigning.
   Interiør Interiøret i Mercedes-Maybach GLS. Intelligente teknologier og gjennomtenkte detaljer er den vakreste formen for komfort: Nye Mercedes-Maybach GLS tilbyr med sin romslige kupé et sted å trekke seg tilbake som er i en klasse for seg selv. Setetrekkene av høy kvalitet, samt det Mercedes-Maybach typiske rombemønstret setter individuelle preg. Det moderne rattet muliggjør, i tillegg til å styre bilen, komfortabel betjening av alt fra navigasjon til underholdning. Dekorelementene av høy kvalitet forbedrer det estetiske helhetsinntrykket.
   LeftRight

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Ratt av den nyeste generasjonen Med rattet av nyeste generasjon vil du ikke bare føle luksusen: Som et ekte multifunksjonstalent får du også nyskapende betjeningskomfort. De ergonomisk plasserte touch control-knappene muliggjør intuitiv styring av førerassistansesystem, navigasjon, telefoni, hastighet eller underholdning.
    Komfortbelysning Komfortbelysningen med Maybach-spesifikk utvidelse i takkledningen skaper en følelse av trygghet gjennom en omsluttende belysning. Komfortbelysningen består av totalt 64 farger som gir nesten ubegrensede muligheter for lyssetting, med andre ord noe for enhver situasjon.
    Stilfulle trekkfarger og seteryggholdere De stilfulle trekkfargene og seteryggholderene av høy kvalitet i Mercedes-Maybach GLS understreker kupeens eksklusivitet. Velg fargen du vil ha og skap din egen personlige luksuriøse atmosfære. Det Mercedes-Maybach-spesifikke rombemønsteret understreker kupéens eksklusivitet.
    Champagneglass Mercedes-Maybach GLS har nok av grunner til å skåle i champagne. I firesetersvarianten er det plass til et kjølerom mellom de to sitteplassene i baksetet. På en stilig måte kan du utfylle utstyret med forsølvede[4]champagneglass.

    [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
    Dekorelementer Luksuriøs estetikk møter imponerende SUV-profil: Med dekorelementene i pianolakk-flowing lines i sort høyglans avrundes det sofistikerte kupédesignet i Mercedes-Maybach GLS på en vellykket måte. Dekorasjonsdelene passer sømløst inn i interiørkonseptet av høy kvalitet med sin ekstravagante form og edle materialer som lakk eller krom.
    Fireseter med First-Class baksete I fireseteren med First-Class-baksete har du alltid med deg ditt mobile wellness-spa: Med et trykk på en knapp kan liggestilling komfortabelt justeres. I tillegg tilbys det en ekstra bred benstøtte, og du har mulighet til å la deg forføre av en hot-stone-setemassasje og seteklimaanlegget.
    Kjølerom i baksetet Kjølerommet sørger for at du alltid har avkjølt mat og drikke innen rekkevidde. Kjølerommet[2]passer harmonisk inn i baksetearmlenet og rommer 9,6 liter. Du kan nyte kald og forfriskende drikke også når det er varmt ute.

    [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
    ENERGIZING AIR CONTROL Pust med magen, ENERGIZING AIR CONTROL[2]tar hånd om luftkvaliteten ved hjelp av luftkvalitets- og finstøvsensorer. Et totrinns filterkonsept fjerner alt finstøv og storparten av andre skadelige stoffer på eksemplarisk vis. Avhengig av måleverdi, skifter din Mercedes intelligent mellom frisklufts- og omluftsmodus.

    [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon

    Benplass Frihet er å ikke måtte begrense seg selv: Mercedes-Maybach GLS gir passasjerene foran mye benplass og en seteryggvinkel på opptil 43,5 grader. For deg betyr dette at du på hver tur kan: Lene deg tilbake, nyte og bare slappe av.
    MBUX Opplev luksuriøs komfort med alle sansene: Mercedes-Benz User Experience lar deg oppdage betjeningskomfort på nytt - med ethvert blikk, ethvert ord og enhver berøring. Den innovative widescreen-førerplassen reagerer på tale, bevegelser eller berøring, og garanterer en fascinerende betjenings- og visningsopplevelse.
    MANUFAKTUR lær-pakke Med utsøkte materialer intensiverer MANUFAKTUR lær-pakken[2] interiørets fascinerende MAYBACH-estetikk. Det fineste nappaskinn omslutter deg helt opp til takkledningen, som har ekstra dekorsømmer. Eksklusive polsterputer for Executive-setene og de tilhørende benstøttene hever setekomforten i baksetet til et førsteklasses nivå.

    [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
    MANUFAKTUR lær-pakke Eksklusiv MANUFAKTUR-lær-pakken Eksklusiv[2] gjør et automobilt mesterverk fullkomment. Selv vindusrammen kles med det fineste nappaskinn. Også instrumentpanel-dekslene på fører- og passasjersiden foran er kledt i samsvar med utstyrsfargen - rendyrket MAYBACH-fascinasjon.

    [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
    Dekorpakke eksklusiv Dekorelement-pakken gir kupeen en individuell utstråling. Ekstra dekorelementer på seteryggen foran føyer seg sømløst inn i interiøret og danner spennende kontraster. Særlig baksetepassasjerene kan glede seg over enda større opplevd kvalitet.
    Krompakke Med krompakken viser du at du legger vekt på eleganse. Denne etterbehandlingen av utvalgte designelementer gir standardinteriøret et effektfullt løft. En rekke innfatninger er stilig utført i silver chrom. De gir kupéen en enda mer eksklusiv utstråling.
    Utstyr Mercedes-Maybach GLS-utstyrshøydepunkter.
    Neste
    Forrige
     Visningsstilen "Maybach" Den heldigitale førerplassen i nye Mercedes-Maybach GLS presenterer den spesielt designede stilen “Maybach”. Med den vises informasjon i de eksklusive fargetonene rosegull og dypblå, med elegante metallelementer til tall, visere og innfatninger.
     MBUX + Telematics NTG7 Nytenkt luksus-SUV: Med den nyeste MBUX-generasjonen kan du enkelt kombinere multimediedisplayene med berøringsskjermbetjeningen, navigasjon med Augmented Reality og den intelligente stemmestyringen via taleknappen.
     MBUX Music Streaming Multimediesystemet MBUX gir deg komforten til å strømme favorittmusikken din når som helst. Du kan lytte til spillelistene fra din musikk-strømmetjeneste og få tilgang til all musikken. Betjeningen fungerer for eksempel komfortabelt via MBUX stemmestyring.
     Burmester® high-end 3D surround-soundsystem Burmester® High-End 3D-surround-soundsystemet[2]garanterer med sine høyttalere en unik premium-lydopplevelse. De ekstra taktile transduserene er kroppslydomformere som er integrert i setet, noe som gjør at du kan oppleve musikken både gjennom ørene og kroppen.

     [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
     Digitale tjenester Med de digitale tjenestene og de tilhørende Mercedes me-appene vil du kunne nyte godt av ekstra komfort, sikkerhet, kjøreglede og digital støtte. Appene gir deg viktig informasjon og praktiske funksjoner i bilen og på smarttelefonen.[7]

     [7]For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenestene, må du ha en Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. De viste tjenestene og deres tilgjengelighet samt funksjonalitet er spesielt avhengig av bilmodellen, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
     Panoramasoltak Panoramasoltaket gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.
     Akustikk-komfortpakke Opplev høyeste støykomfort i fart: Lydisoleringen i Akustikk-komfortpakken reduserer uønsket utvendig støy betydelig. Selv i høy fart er det derfor ingenting som er til hinder for en avslappet samtale. Den rolige atmosfæren er også bra for konsentrasjonen, og du kommer avslappet frem dit du skal.
     MBUX high-end baksete-underholdningssystem Førsteklasses underholdning: Det vil si underholdning på to 11,6-tommers høyoppløselige, helintegrerte displayer. Dette gir deg full MBUX-opplevelse også i baksetet med direkte tilgang til bilfunksjonene.[2]

     [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon

     Elektriske solgardiner Se uten å bli sett: De elektrisk betjente solgardinene i de to bakdørene beskytter personene i bilen mot nysgjerrige blikk, og mot intenst solskinn om sommeren. Man kan fortsatt se ut.
     Komfort-enkeltseter Med komfort-enkeltsetene får baksetepassasjerene enda bedre plass - like eksklusivt som en privat losje. Dessuten kan hver enkelt passasjer tilpasse sittestillingen i tråd med egne preferanser. Sittekomforten i andre seterad står følgelig ikke i noe henseende tilbake for plassene foran.
     ENERGIZING-pakke Plus ENERGIZING-pakke Plus er en nyskapning - den byr på komfort for alle sanser på høyeste nivå. Nøkkelen er premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere og skjemme deg bort slik du ønsker. Det gir større utholdenhet bak rattet og en usedvanlig behagelig kjøretur.
     MULTIBEAM LED På motorvei, på landevei eller i bytrafikk: Takket være intelligente lysfunksjoner lyser de adaptive MULTIBEAM LED-frontlyktene opp veien for deg etter situasjonen og gir dermed utmerket sikt. Fordi frontlyktene reagerer på den aktuelle trafikksituasjonen ved hjelp av individuelt kontrollerbare lysdioder.
     Adaptiv fjernlysassistent Plus Kjør med permanent fjernlys. Det gjør så og si natt til dag og avlaster deg i kjøreoppgavene dine. Se langt uten å blende – det er mottoet adaptiv fjernlysassistent Plus arbeider etter. Møtende og forankjørende biler skånes ved hjelp av superpresise LED-er. Du trenger ikke stadig vekk å bytte til nærlys.
     Kjøreassistentpakke Plus Kjøreassistentpakke Plus[6] byr på maksimal komfort og sikkerhet på veien mot autonom bilkjøring. I tillegg til kjøreassistentpakken får du Active Traffic Jam Assist, som gir deg optimal avlastning på motorveien. Nok et pluss i denne pakken: Ved sidekollisjoner med ytre årsak kan PRE-SAFE® Impuls-side gi enda mer beskyttelse.

     [6]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
     PRE-SAFE® impuls-side Din egen bodyguard: PRE-SAFE® Impuls-side[2]kan dytte deg og passasjeren foran til siden for å forberede dere på en sidekollisjon og dermed redusere skaderisikoen. Systemet kan bevege deg inn mot midten av bilen, bort fra kollisjonssiden. Dette kan være en fordel ved en sidekollisjon.

     [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
     Parkeringspakke med 360°-kamera Optimal parkeringsservice om bord. Aktiv parkeringsassistent med 360°-kamera[6]gjør det enklere å finne og benytte en parkeringsmulighet. Da har du valget: parkere selv med god oversikt - eller få bilen parkert med mindre stress.

     [6]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
     E-ACTIVE BODY CONTROL Full kontroll i alle situasjoner. E-ACTIVE BODY CONTROL[2] er syntesen av komfort, presisjon og dynamikk – kombinert med unike terrengegenskaper. Opplev de unike krengnings- og støtkompenserende effektene i et moderne helaktivt understell. Hvor du enn ferdes. Under gode og dårlige kjøreforhold.

     [2]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon
     MBUX Augmented Reality for navigasjon For at du skal kunne orientere deg i komplekse trafikksituasjoner, skaper MBUX augmented reality for navigasjon en forbindelse mellom den virtuelle og den virkelige verden. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.
     Kjøreprogram "MAYBACH" Den spesialutviklede kjøreprogramen "MAYBACH" fokuserer fullstendig på kjørekomfort. Dette programmet erstatter det klassiske COMFORT-programmet og er utformet for høyest mulig kjørekomfort for passasjerene i baksetet. Programmet sørger for at det bare oppstår minimale karosseribevegelser under baksetene. Der er det en vibrasjonsnode, slik at amplitydene er svært små. MAYBACH-kjøreprogrammet er standardinnstillingen.
     Seteklimatisering i baksetet og klimatiserte massasjeseter Friskhet på varme dager - varme på kalde dager. På denne måten kan fordelene ved seteklimatisering i baksetet samles på ett punkt. Passasjerene i de ytre setene i den andre seteraden nyter et like behagelig sitteklima som føreren og passasjeren foran. Dette gjør det enda mer komfortabelt å reise i baksetet. Med de klimatiserte massasjestedene kan du ta en liten pause og slappe av hvor som helst og når som helst.
     Night Series Mercedes-Maybach GLS Night Series. Mercedes-Maybach GLS SUV fascinerer i kombinasjon med Night Series[5]utstyrspakken gjennom sin unike eksklusive tilstedeværelse. Opplev den ekstremt edle mørke estetikken med utvalgte detaljer i svart krom eller svart, komplettert med spesielle polstringsfarger, markante kontraster og eksklusive dekorelementer. Det selvsikre utseendet blir avrundet av Maybach-felgenes markante design.
     [5]Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
     LeftRight

     Eksteriørdesign

     Interiørdesign

     Eksteriørhøydepunkter

     Close X
     Strapline Content

     Interiørhøydepunkter

     Close X
     Strapline Content