Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
Night Series
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Opalite White Bright / Verde Silver
  Obsidian Black / Velvet Brown Metallic
  Nautic Blue / High-Tech Silver Metallic
  Emerald Green / Mojave Silver Metallic
  High-Tech Silver / Selenite Gray Metallic
  MANUFAKTUR Night Black Magno
  MANUFAKTUR Mystic Blue Metallic
  MANUFAKTUR Rubellite Red Metallic
  MANUFAKTUR Vintage Blue Solid
  MANUFAKTUR Olive Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Emerald Green Metallic
  Verde Silver Metallic
  High-Tech Silver Metallic
  Graphite Gray Metallic
  Modell Mercedes-Maybach S-Klasse
  Pris fra kr 3 066 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   Mercedes-Maybach S 580 Ikke denne...
   Mercedes-Maybach S 680 Content

   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Neste
   Forrige
    Mercedes-Maybach S 580 Pris fra kr 3 066 625,-
    Mercedes-Maybach S 680 Pris fra kr 3 956 625,-
    Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

    Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
    Eksteriør Eksteriøret til Mercedes-Maybach S-Klasse. Suverenitet og unik karakter preger designet. Det fremheves av den karakteristiske radiatorgrillen i krom med "Maybach"-påskrift og panserets dekorlist på den kraftige frontdelen. Et mangfold av skinnende kromdetaljer rundt bilen, som tilleggsutstyr perfekt supplert med den legendariske tofargede lakken, tiltrekker blikket.
    LeftRight

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Grill i høyglanset krom Grill med 27 vertikale stivere i høyglanset krom og en kromramme med "Maybach"-navnetrekket plassert i midten.     Mercedes-Maybach felgserie Den eksklusive Mercedes-Maybach felgserien, for eksempel med valgfrie 21-tommers smidde Maybach-felger i flereikedesign.     KEYLESS-GO med innfelt dørhåndtak Innfelt dørhåndtak er elegant integrert i designet. Dørhåndtakene trekkes ut automatisk så snart KEYLESS-GO oppdager nøkkelen i umiddelbar nærhet.

     Mercedes-Maybach hekkskjørt Maybach-spesifikke hekkskjørt i karosserifarge – undersiden i black høyglans samt med kromdekorlist mellom enderørene.

     Panser med signaturlist i krom En av de spesielle egenskapene til Mercedes-Maybach S-Klasse er det karakteristiske panseret med den sentrale kromdekorasjonen.
     Interiør Interiøret til Mercedes-Maybach S-Klasse. Flytt setet til en komfortabel posisjon. La deg inspirere av den elektriske midtkonsollen og MBUX Interiørassistent, og kontroller komfort- og underholdningsfunksjonene. Nyt variasjonen av MBUX High-End Rear Entertainment eller jobb i avslappende komfort med MBUX Rear Tablet.
     LeftRight

     Design- og utstyrshøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      MANUFAKTUR interiørpakke I MANUFAKTUR interiørpakke pryder ekstravagante fargekombinasjoner i høykvalitets nappaskinn interiøret. Du kan velge mellom fem forskjellige setetrekk for mer elegante komponenter, som tofarget ratt, tykke gulvmatter med broderte merkelogoer og to MANUFAKTUR-påskrifter.
      MANUFAKTUR skinnpakke Det fineste nappaskinn omgir deg i kjøretøyets interiør – fra eksklusive møbelputer til Executive-setene til headliner med slående stikninger. MANUFAKTUR-skinnpakken tar den gode atmosfæren og den luksuriøse stilen i kjøretøyet ditt til et nytt nivå.
      High-End interiørpakke Opplev det ypperste av hva luksusbiler kan tilby. Elektriske komfortdører åpner tilgangen til First-Class baksetet. Der blir du mottatt av Burmester High-End 4D Surround-Soundsystem med fantastisk lyd. Innovativt utstyr som den aktive komfortbelysningen eller MBUX high-end baksete-underholdningssystem skaper en glamorøs atmosfære.
      Exclusive-pakke Exclusive-pakken sørger for en enestående atmosfære i bilen. Nesten alle overflater er trukket med utsøkt nappaskinn, og taktrekket med eksklusiv mikrofiber MICROCUT. Ekstra dekorelementer forsterker inntrykket av høy kvalitet.
      Exclusive dekorpakke Exclusive dekorpakken gir en individuell atmosfære til interiøret ditt. Ytterligere dekorelementer på baksiden av forseteryggene og på det sammenleggbare armlenet bak forsterker følelsen av eksklusivitet i interiøret.
      MANUFAKTUR ryggtrekk En virkelig elegant detalj: MANUFAKTUR ryggtrekket pryder baksiden av forsetene med vakre dekorative detaljer. Sammen med den utvidede panelbelysningen og bakpanelene fullfører den den luksuriøse lounge-atmosfæren – en visuell opplevelse av høy kvalitet helt etter din smak.
      First-Class bakseter I baksetet First-Class reiser du like komfortabelt som i et privatfly. Forretningssenterkonsollen er en stilig og praktisk detalj for baksetepassasjerene. Den har for eksempel tempererte drikkeholdere og oppbevaringsrom under et lokk som åpnes med elektrisk betjening. Under armlenet kan du lade smarttelefonen din induktivt og dermed trådløst.
      Sjåførpakke Med sjåførpakken kan du flytte passasjersetet foran lenger frem og i tillegg legge ned EASY ADJUST komforthodestøtten. Det gir baksetepassasjeren på denne siden enda bedre oversikt over veien. Den utfellbare fotstøtten bak passasjersetet gir også bena en velfortjent hvile.
      Sølvbelagte champagneglass Perfekt luksus: Sølvbelagte champagneglass maksimerer den eksklusive følelsen i din Mercedes-Maybach. En skreddersydd innsats i oppbevaringsrommet og to holdere i midtkonsollen som passer perfekt holder glassene sikkert på plass selv under kjøring.
      Kjølerom Kalde drikker alltid innen rekkevidde: Det avtakbare kjølerommet rommer 10 liter og smelter harmonisk inn i det bakre armlenet. Dette betyr at du kan nyte forfriskende kald drikke og kjølt mat selv ved høyere utetemperaturer.
      Sammenleggbare bord bak Skap deg et mobilt kontor med to skrivebord i baksetet. To klaffebord gjør business-midtkonsollen på First-Class baksetet til en komfortabel arbeidsflate på null komma niks. Flatene gir plass til en bærbar PC eller dokumenter. I tråd med resten av kupeen er de skinntrukket i den respektive interiørfargen og av høy kvalitet.
      Sikkerhetsbeltematere bak Å sette seg inn i baksetene er så hyggelig og komfortabelt som mulig. Bilbeltemateren kommer automatisk mot deg så snart døren lukkes.
      12.8" OLED sentraldisplay Det 12,8-tommers OLED-sentraldisplayet forvandler cockpiten din til et høyteknologisk kommandosenter med enestående dimensjoner og et svært brukervennlig kontrollgrensesnitt. Den utmerkede fargeglansen fremhever også interiørdesignen. Den haptiske tilbakemeldingen letter dine intuitive inndata mens du kjører.
      Elektrisk midtkonsoll bak Under det elektrisk betjente dekselet foran på forretningssenterkonsollen:

      - Dobbel, temperert drikkeholder
      - Kontroller for det automatiske klimakontrollsystemet - THERMOTRONIC bak i bilen
      Ekstra oppbevaringsrom
      MANUFAKTUR ryggdekor i tre Matchende MANUFAKTUR tredekorelementer med "Maybach"-emblem er montert på baksiden av forsetene i en farge som matcher resten av interiøret, og forsterker uttrykket bak ytterligere og fremhever MANUFAKTUR-inntrykket visuelt.
      Leggmassasje bak Mercedes-Maybach S-Klasse tilbyr deg det ultimate innen komfort, enten du skal på en lang reise eller en kort tur. Den viser ekte storhet takket være en sjenerøs romfølelse, og er i stand til å gi målrettet avslapning med velværefølelse takket være en rekke massasjefunksjoner. For eksempel med leggmassasjen for baksetene.
      Burmester® high-end 4D surround soundsystem Nyt musikk som en unik 4D-opplevelse. Åtte exciters i setene, som ligner på høyttalere, utfolder denne nye lyddimensjonen med en lydmassasje. Tretti high-end surroundhøyttalere, også integrert i setene, og en subwoofer optimaliserer surroundlyden opp til en total effekt på 1750 W.
      MBUX nettebrett i baksetet Med MBUX nettbrettet bak kan du styre MBUX multimediasystem, ulike komfortfunksjoner og bakseteunderholdningssystemet som du ville gjort med en fjernkontroll. Eller du kan surfe på nettsider og bruke apper på en avslappet måte.
      Utstyr Utstyrshøydepunkter Mercedes-Maybach S-Klasse. Finn ut mer om annet tilgjengelig utstyr for Mercedes-Maybach S-Klasse, inkludert multimedia, assistansesystemer, komfort og sikkerhet.
      Neste
      Forrige
       Maybach kjøreprogram Det spesialutviklede «Maybach»-kjøreprogrammet er helt fokusert på komfort for baksetepassasjerene, mens COMFORT-kjøreprogrammet tilbyr balansert komfort for for- og baksetepassasjerer. I "Maybach"-programmet holdes karosseribevegelsene ved baksetene på lavest mulig nivå.
       Komfortdører bak Toppmoderne teknologi og eksklusiv komfort gjør det enestående praktisk å gå ut av bilen. Komfortdørene bak på Mercedes-Maybach S-Klasse åpnes beleilig ved å trykke på en knapp. Med denne funksjonen kan du åpne og lukke begge bakdørene elektrisk.
       Aktiv veistøykompensasjon Den innovative aktive veistøykompensasjonsfunksjonen kan dempe forstyrrende veistøy og gjør Mercedes-Maybach S-Klasse til en fredelig oase. Enten du kjører rundt i byen eller er ute på en lang kjøretur, vil du bare høre de lydene du virkelig ønsker å høre, for eksempel den krystallklare lyden fra Burmester® High-End 4D Surround Sound System (tilleggsutstyr).
       Solbeskyttelsepakke Din allsidige beskyttelse mot direkte sollys og nysgjerrige øyne. Ved behov kan du raskt og enkelt rulle ut solskjermingsgardinene og redusere oppvarmingen av kupeen merkbart, uten å begrense sikten til utsiden.
       Adaptiv belysning bak i bilen Lysstyrken og fargetemperaturen til interiørbelysningen kan justeres helt etter din smak. LED-lysene kan også stilles individuelt til din favorittposisjon. Adaptive lyslister bak komplementerer lysfunksjonene og hever lyskvaliteten ytterligere.
       Eksklusiv Mercedes-Maybach duft No.12 MOOD Kjenn igjen bilen din allerede på lukten. Eksklusivt for Mercedes-Maybach S-Klasse tilbys en flaske med en helt spesiell duft til kupeen. Flasken er en del av luftforbedringspakken AIR-BALANCE (tilleggsutstyr). Ytterligere dufter kan bestilles fra din forhandler.
       GUARD 360° bilvernpakke GUARD 360° bilvernpakke overvåker bilens omgivelser med innbrudds- og tyverialarm samt tauealarm. Bevegelser i kupeen utløser visuelle varsler og varsellyder. Kollisjonsdeteksjonen varsler deg via Mercedes-Benz appen.
       DIGITAL LIGHT med projeksjonsfunksjon Opplev strålende lysforhold. Dette HD-systemet fungerer på samme måte som en projektor og reagerer ved å konstant tilpasse belysningen til skiftende trafikk-, vei- eller værforhold og tilbyr også fascinerende projeksjon
       Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den komfortable avlastningen fra den aktive avstandsassistenten DISTRONIC er noe du aldri vil være foruten igjen. Avstanden til kjøretøy foran som kjører saktere reguleres automatisk, og ønsket avstand kan stilles inn i flere trinn.
       Beltekollisjonsputer Beltekollisjonsputene beskytter effektivt passasjerene i de ytre setene i baksetet ved en alvorlig frontkollisjon. De oppblåsbare sikkerhetsbeltene utvider kontaktområdet på bryst- og skulderområdet nesten tre ganger når de slippes. Dette kan redusere belastningen på passasjerenes bryst.
       3D førerdisplay Hold styr på viktig informasjon med 3D-førerdisplayet. Den tredimensjonale varslingsinformasjonen og funksjonene til kjøreassistentsystemene tiltrekker umiddelbart blikket med de markerte dybde- og skyggeeffektene. Den fascinerende 3D-visningen av biler, lastebiler, busser eller motorsykler foran bilen din er også noe helt ekstra.
       MBUX Augmented Reality Head-up display MBUX Augmented Reality Head-up display gjør frontruten til en integrert del av det digitale førersetet. Systemet projiserer relevant informasjon om den aktuelle kjøresituasjonen i form av transparente indikasjoner midt i førerens synsfelt på frontruten
       Kjøreassistentpakke med DRIVE PILOT Opplev fremtiden: med det høyeste nivået av assistanse og automatisering. De moderne systemene hjelper deg på mange måter å nå dine mål på en trygg og mer avslappet måte. Du opplever ekstra komfort i trafikkork på motorveien – her kan DRIVE PILOT følge et kjøretøy foran og dermed avlaste deg.
       Parkeringspakke med fjernstyrte parkeringsfunksjoner Med denne pakken kan du nyte alle komfortfunksjonene til moderne parkeringssystemer. Bare bestem hvilken tjeneste du vil bruke avhengig av parkeringssituasjonen: aktiv parkeringsassistent for parkering ved å trykke på en knapp, fjernparkeringsassistent for parkering med appen, eller Memory Park parkeringsassistent for din private parkeringsplass.
       Styreinnretning for bakaksel med 10° styrevinkeljustering Opplev Mercedes-Benz premium-følelsen selv når du parkerer: denne bakakselstyreenheten justerer styrevinkelen med opptil 10° og reduserer svingradiusen betraktelig. Bilen din føles nesten like smidig som en kompakt bil når du manøvrerer. I høyere hastigheter kjører du imidlertid med det samme sikre veigrepet som du er vant til.
       Night Series Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series. Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series har en spesielt attraktiv kombinasjon av understatement og mystisk mørk estetikk. Opplev sensuell minimalisme med utvalgte detaljer i mørk krom og sort, dekorert med spesielle setetrekkfarger, spennende kontraster og eksklusive dekorelementer. Det selvsikre utseendet kompletteres av den slående designen til Maybach-felgene.
       LeftRight

       Eksteriørdesign

       Interiørdesign

       Eksteriørhøydepunkter

       Close X
       Strapline Content

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Strapline Content