Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Utstyr
AMG
Bestill prøvekjøring
Modell Elektrisk G-Klasse
Pris fra kr 1 751 625,-*
Tilgjengelige modeller
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
G 580 med EQ-teknologi Pris fra kr 1 751 625,-*


Mercedes-AMG

Close X
Strapline Content

Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
*Første produksjonsår vil kun spesialmodellen EDITION ONE være tilgjengelig til kr 2 354 608,-.

Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
Eksteriør Eksteriøret til nye G 580 med EQ-teknologi. På utsiden kombinerer elektriske G-Klasse det ikoniske designet med moderne innslag. Den klassiske silhuetten har nå fått detaljer som den klassiske radiatorgrillen eller Black Panel radiatorgrillen med opplyst kontur. På baksiden kan du velge mellom en designboks, et reservehjul eller et designdeksel i kombinasjon med aerodynamisk optimaliserte hjul.
LeftRight

Design- og utstyrshøydepunkter

Close X
Neste
Forrige
  Standard utstyrsversjon eksteriør Høydepunkter:
  • Metallic lakk
  • Radiatorgrill i karosserifarge
  • Utvendig speilhus i karosserifarge
  • Underbeskyttelse i graphite svart, lakkert med senterdel i karbon
  • Varmeisolerende mørktonet rute bak
  • Omgivelsesbelysning med projeksjon av merkelogo
  • 45,7 cm (18-tommers) 5-dobbeleikede lettmetallfelger
  • ELEKTRISK DYNAMIC SELECT
  • G-TURN
  • G-STEERING
  AMG Line eksteriør Høydepunkter:
  • AMG karosseristyling med front- og bakstøtfangerinnlegg i rustfritt stål
  • Black Panel radiatorgrill
  • Sideskjørt
  • Utvendige beskyttelseslister med innlegg i børstet aluminium-look
  • Mørke lampemoduler
  • 50,8 cm (20-tommers) AMG lettmetallfelger i 10-eikers design
  • GUARD 360° kjøretøybeskyttelse Plus

  Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
  Nattpakke Ekspressive mørke designelementer fremhever din G-Klasse fra utsiden – for eksempel mørke lysenheter eller sorte aerofelger. Avhengig av valgt lakkfarge, forbedrer funksjoner som utvendige speilhus i obsidiansort eller nattsvart magno eksteriøret. Valgfrie MANUFAKTUR svarte aksenter kompletterer utseendet.

  Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
  Nattpakke II Andre eksklusive elementer i høyglans svart: Mercedes-stjernene foran og bak, typografien bak og EQ-merket på vingene kompletterer nattpakken perfekt. Ideell for individualister som setter pris på førsteklasses designdetaljer.

  Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
  Black Panel radiatorgrill med animert LED-ramme En dristig erklæring i svart, fremhevet av den subtile gløden fra LED-rammen, skreddersydd til G-Klasse sin robuste eleganse.

  Aero-felger De aerodynamisk optimaliserte felgene forbedrer effektiviteten og ytelsen samtidig som de legger til et strømlinjeformet, moderne preg på kjøretøyets design.
  Designboks En ny, elegant design som forbedrer bilens bakre estetikk samtidig som den sikrer optimal funksjonalitet.


  Beskyttelseslister Utvendige beskyttelseslister bidrar til det ikoniske designet.

  Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.  Spesialmodell EDITION ONE* Spesialmodellen EDITION ONE er preget av blå designdetaljer på eksteriøret i kombinasjon med AMG Line og nattpakke. I interiøret ønskes du velkommen av SUPERIOR Line med eget fargekonsept og dekorative sømmer i blått.

  Fram til våren 2025 vil Mercedes-Benz G 580 med EQ-teknologi kun være tilgjengelig som EDITION ONE-modell.
  Interiør Interiøret til nye G 580 med EQ-teknologi. Eventyr møter luksus i G-Klasse interiøret, der robust offroad-DNA og moderne teknologi er kombinert for en opplevelse uten sidestykke. Her er hver detalj fra MBUX til OFFROAD COCKPIT designet for å overgå forventningene, og sikrer at G-Klasse ikke bare opprettholder sin status som en av de beste offroaderne i verden, men også som et symbol på ultimat raffinement og kapasitet.
  LeftRight

  Utstyrsversjoner

  Design- og utstyrshøydepunkter

  Close X
  Neste
  Forrige
   Standardversjon interiør Høydepunkter:
   • Multifunksjonsratt i nappaskinn
   • Setetrekk i svart skinn, valgfritt walnut brown / black eller macchiato beige / black
   Håndtak for passasjer foran på instrumentpanelet
   • Open-pore natural walnut wood dekorelementer
   • Omgivelseslys
   • MBUX multimediasystem
   • Individualiseringspakke
   EXCLUSIVE Line interiør Høydepunkter:
   • Setetrekk i svart nappaskinn, valgfritt macchiato beige / black eller tartufo brown / black
   • Overdel av instrumentpanel i skinn
   • Burmester® 3D-surround sound-system
   • Skyvbart soltak
   • Lysi lufteventilene
   • Taktrekk i svart MICROCUT mikrofiber
   • Innsiden av bakdøren trukket i kunstskinn i respektive utstyrsfarge

   Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
   SUPERIOR Line interiør Høydepunkter:
   • Setetrekk i svart nappaskinn, valgfritt macchiato beige/magma grey eller tartufo brown / black med setetrekk i diamantdesign
   • Instrumentpanel i nappaskinn med håndtak på instrumentpanelet i nappaskinn
   • Active Multicontour setepakke Pluss
   • Burmester® 3D-surround sound-system
   • Skyvbart soltak
   • Lys i lufteventilene
   • Taktrekk i svart MICROCUT mikrofiber

   Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
   Nytt rattdesign Det nye multifunksjonsrattet i nappaskinn, med sitt luksuriøse og ergonomiske design, tilbyr taktile multifunksjonsknapper og valgfri oppvarming. Girskifthendlene sikrer en responsiv og engasjerende kjøring.
   OFFROAD COCKPIT G-Klasse forbedrer offroad-turer med sin OFFROAD COCKPIT, med et unikt display og kontrollenhet. Dette oppsettet lar sjåførene overvåke og administrere differensialsperrer og LOW RANGE-innstillinger, noe som sikrer en sømløs og eventyrlig offroadopplevelse.

   G-ROAR G-ROAR understreker akustisk den spesielle karakteren til din helelektriske G-Klasse – både innvendig og utvendig. I tillegg til interaktive kjørelyder, følger G-ROAR andre prosesser som lading.

   Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
   Nyeste generasjon MBUX Den nyeste MBUX-generasjonen forbedrer et avansert infotainment-system, med en kraftig prosessor for raskere ytelse, en høyoppløselig widescreen, et intuitivt brukergrensesnitt, en samtaletaleassistent og en omfattende pakke med navigasjons- og digitale tilleggstjenester.
   Gjennomsiktig panser Den virtuelle visningen viser området rett foran eller under kjøretøyet under offroadkjøring. Dette lar deg manøvrere trygt offroad og trygt kjøre rundt hindringer. Beregnet fra kamerabilder ser panseret gjennomsiktig ut på mediedisplayet. For dette formålet hjelper en visualisering av veien videre å velge den optimale ruten videre.

   Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.   Utstyr Utstyrshøydepunktene til nye G 580 med EQ-teknologi. Utforsk tilgjengelig utstyr for G-Klasse 580 med EQ-teknologi, fra kategoriene multimedia, assistansesystemer, komfort og sikkerhet.
   Neste
   Forrige
    Tekniske data Høydepunkter:
    - Rekkevidde opptil 468 km (WLTP)
    - Nominell effekt opptil 587 hk
    - Strømforbruk 29-30,3 kWt/100 km (blandet kjøring)
    - CO₂-utslipp 0 g/km (blandet kjøring)
    - 32 minutter ladetid opp til 80%
    - Firehjulsdrift
    - Dreiemoment elmotor 1164 Nm
    - Maks. hastighet 180 km/t
    - Akselerasjon 0-100 km/t 4,7 s
    - Antall seter 5
    - Antall dører 5
    - Bagasjeromsvolum 620-1990 liter
    - Høyeste tillatte totalvekt 3500 kg
    - Lengde 4624 mm
    - Høyde 1986 mm
    - Bredde 2187 mm


    eDrive Med eDrive sitter fire individuelle elektriske motorer tett inntil hjulene for å sikre presis dreiemomentvektor. På veien vil du oppleve ekstremt jevne, men samtidig stabile kjøreegenskaper.
    ELECTRIC DYNAMIC SELECT ELECTRIC DYNAMIC SELECT endrer kjøreatferden ved et tastetrykk. 5 kjøreprogrammer varierer for eksempel kjøringens egenskaper, fjæring og styring. Med de spesifikke offroad-kjøreprogrammene «Trail» og «Rock» kan du mestre vanskelig terreng. Du kan også justere bremseenergigjenvinningen via rattets girskifthendler.
    Stiv bakaksel I den innovative designen til G-Klasse har bakakselen en De Dion-fjæring. Designet har separate halvaksler, som gjør at de bakre elektriske motorene kan festes direkte til chassiset. Det sikrer at hjulene opprettholder en konsistent «camber and toe»-vinkel uavhengig av fjæringsbevegelser for å forbedre stabiliteten og håndteringen.
    Haspplate med karbonfiber Understellsbeskyttelsen på elektriske G-Klasse består av en smart blanding av materialer med karbonfiberelementer. Det øker stivheten sammenlignet med stål- eller aluminiumsalternativer. Det sikrer også langvarig korrosjonsbeskyttelse og lavere vekt. Understellsplaten er 26 millimeter tykk, veier ca 58 kilo og er festet med over 50 stålskruer til det rammebygde chassiset.

    Rekuperasjon Maksimer kjøretiden din med smart energigjenvinning. Med rattskiftere kan du justere hvordan bilen din fanger og gjenbruker energi mens du kjører. Den kan smart tilpasse seg trafikk, fartsgrenser og mer, og sikrer en jevn og effektiv reise.

    Rammekonstruksjon med integrert batteri for lavt tyngdepunkt G-Klasse trives i ulendt terreng, takket være sin robuste rammekonstruksjon. Rammen er laget av opptil 3,4 mm tykt stål, og gir overlegen holdbarhet. Den utmerker seg i terrengkjøring, samtidigs som designet kobler ut støy, noe som sørger for et roligere innemiljø og økt kjørekomfort.
    MBUX High-End underholdningssystem for baksetet Førsteklasses underholdning for deg: Dette betyr underholdning via to høyoppløselige, fullt integrerte 11,6-tommers skjermer. Selv i baksetet gir dette deg en fantastisk MBUX-opplevelse med direkte tilgang til forskjellige funksjoner.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.

    Burmester® 3D surround sound-system Med 18 høyttalere og 760 watt systemutgang kan du nyte den legendariske Burmester® lydopplevelsen. Du kan tilpasse 3D-lyden for fremre eller bakre seter etter din smak. Kjøretøyet ditt kan også spille musikk i Dolby Atmos® kvalitet - for en særdeles fantastisk surround-lydopplevelse.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Smarttelefonintegrering Smarttelefonintegrering kobler mobiltelefonen trådløst til MBUX multimediasystemet via Apple CarPlay™ og Android Auto™. Dette gir deg praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Du kan også bruke apper fra tredjepartsleverandører som Spotify raskt og enkelt.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Trafikkskiltassistent Takket være intelligent kobling av kamera- og kartdata, kan trafikkskiltassistenten ikke bare oppdage maksimalt tillatte hastigheter, forbikjøringsbegrensninger og når de oppheves. Den viser også forbud mot innkjøring og advarer deg mot å kjøre feil vei inn i veier mot trafikkretningen.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Aktiv bremseassistent Systemet kan bidra til å unngå kollisjoner med foranliggende kjøretøy, kjøretøy som står stille, møtende trafikk ved sving, fotgjengere og syklister. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsleren gir systemet også situasjonsavhengig bremseassistanse, inkludert nødbremsing hvis nødvendig.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Aktiv kjørefeltassistent Dersom du utilsiktet krysser en stiplet eller heltrukket linje, kan systemet advare deg ved hjelp av vibrasjoner i rattet. Krysser du en heltrukket linje, eller systemet registrerer biler i kjørefeltet bak en stiplet linje, kan assistenten i tillegg gripe inn ved bremsing på den ene siden.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Aktiv Multicontour setepakke Pluss Optimaliser sittestillingen din med helelektriske justeringsmuligheter. Takket være ENERGIZING-pakke Pluss kan du også nyte oppkvikkende eller avslappende massasjer. Hvis du reiser på en sporty måte eller offroad, gir de dynamiske sidestøttene deg best mulig sidestøtte. Den utvidede PRE-SAFE®-funksjonen øker også sikkerheten.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    THERMOTRONIC automatisk klimakontroll 3 klimasoner muliggjør et individuelt komfortabelt klima i kupeen. Fører og passasjer foran kan bestemme temperaturen og luftfordelingen i henhold til deres personlige behov. Den tredje klimasonen er bak – med separat justerbar temperatur og luftstrøm.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    KEYLESS-GO KEYLESS-OG setter en stopper for søk etter bilnøkkelen. Nøkkelen din vil bli gjenkjent når du har den på deg mens du er nær eller inne i bilen: alle dørene - inkludert bakdøren - kan deretter åpnes og låses ved å berøre dørhåndtaket.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.

    Komfortpakke Lås opp G-Klasse uten å måtte lete i lommene dine etter nøkkelen. Nyt perfekt tempererte drikker under reisen. Lad mobilenheten trådløst eller åpne garasjeporten uten å gå ut av bilen: Komfortpakken lever opp til navnet sitt.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Varmekomfortpakke Varmekomfortpakken varmer opp flere interiørdetaljer på et blunk - setet, armlenene på midtkonsollen og dørene samt dørsenterpanelene kan også varmes opp.

    Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.
    GUARD 360° Plus bilvern GUARD 360° Plus bilvern tilbyr allsidig overvåking av kjøretøyets miljø. Takket være tyverialarmsystemet samt deaktivering av nødnøkkel, er du i stand til å reagere raskt. På veien varsler kollisjonsdeteksjon*-funksjonen deg via app. I tillegg øker funksjonen tyverihjelp sjansen for å finne igjen bilen din.
    AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
    LeftRight

    Eksteriørdesign

    Interiørdesign

    Eksteriørhøydepunkter

    Close X
    Strapline Content

    Interiørhøydepunkter

    Close X
    Strapline Content