Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Rubellite Red Metallic
  Black
  Selenite Gray Metallic
  Emerald Green Metallic
  High Tech Silver Metallic
  Mojave Silver Metallic
  Graphite Gray Metallic
  Nautic Blue Metallic
  Onyx Black Metallic
  Obsidian Black Metallic
  MANUFAKTUR Graphite Gray Magno
  MANUFAKTUR Kalahari Gold Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  Modell S-Klasse
  Pris fra kr 2 109 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   S 450 d 4MATIC Pris fra kr 2 109 625,-
   Pris lang fra kr 2 153 625,-
   S 580 e 4MATIC Pris fra kr 2 182 625,-
   Pris lang fra kr 2 224 625,-
   S 580 4MATIC Pris fra kr 2 475 625,-
   Pris lang fra kr 2 523 625,-
   Mercedes Classe S Sedan noir
   Mercedes-AMG S 63 E Performance Sedan lang Pris fra kr 3 036 625,-

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes Classe S Sedan noir
   Mercedes-AMG S 63 E Performance Sedan lang Pris fra kr 3 036 625,-

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Neste
   Forrige
    Mercedes-Maybach S 580 Pris fra kr 3 081 625,-
    Mercedes-Maybach S 680 Pris fra kr 3 952 625,-
    Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

    Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
    Eksteriør Eksteriøret til S-Klasse sedan. Enestående estetikk og stor plass i ideell harmoni: designspråket med rene linjer i moderne form.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Banebrytende design Enestående estetikk og stor plass i ideell harmoni: designspråket med rene linjer i moderne form. En langstrakt side med perfekte proporsjoner og flate dørhåndtak.[4]
     Karismatisk utseende: ansiktet til S-Klasse Fronten imponerer med sin eksklusive radiatorgrill, strukket panser og karakteristisk loddrett front med stjerne og banebrytende DIGITAL LIGHT frontlykter.
     AMG Line Utstyrsversjonens viktigste egenskaper:

     - AMG frontskjørt i A-vingedesign med store luftinntak og ribber
     - AMG hekkskjørt med diffusor og dekorelement i krom
     - Sideskjørt med krominnlegg
     - 19-tommers AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteikedesign
     DIGITAL LIGHT Med umiskjennelig lysdesign.
     Nattpakke Med Nattpakke[4] virker det sportslige eksteriøret enda mer ekspressivt. En rekke elementer er utført i black høyglans. Avhengig av bilens lakkering oppstår det dermed kontraster eller flytende overganger. Uansett blir bilen din mer individuell.
     Panoramasoltak Panoramasoltaket gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Innovativ: betjening med touch-slider.

     MANUFAKTUR MANUFAKTUR[4] er individualiseringstilbudet for eksklusive lakkfarger og interiørutstyr. Utsøkte materialer og håndverksmessig utførelse perfeksjonerer designen på din Mercedes-Benz og gjør den til en nytelse for sansene. Du får en bil som har en helt spesiell verdi, produsert etter dine ønsker – akkurat slik du vil ha den.

     [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Interiør Interiøret til S-Klasse sedan. S-Klasse sedan kombinerer et bredt utvalg av utsøkte materialer med fine overflater. Innovativ teknologi og høyoppløselige skjermer gir bilen en progressiv karakter. Den avanserte teknologien med infotainment har i tillegg en brukervennlig utforming.
     LeftRight

     Utstyrsversjoner

     Design- og utstyrshøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      Sjåførpakke Med Sjåførpakke[4] kan passasjersetet foran beveges betydelig lenger frem, og setets EASY ADJUST komforthodestøtte kan også felles ned. Slik får baksetepassasjeren på denne siden også bedre sikt mot veien.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Eksklusiv-pakke Eksklusiv-pakken[4] sørger for en enestående atmosfære i bilen. Nesten alle overflater er trukket med utsøkt nappaskinn, og taktrekket med eksklusiv mikrofiber MICROCUT. Ekstra dekorelementer forsterker inntrykket av høy kvalitet.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Dekorpakke eksklusiv Dekorpakke eksklusiv[4] gir kupeen en individuell utstråling. Skap spennende kontraster med ekstra dekorelementer på baksiden av seteryggene foran og, avhengig av utstyret, det nedfellbare armlenet bak. Slik kan baksetepassasjerene glede seg over enda større opplevd kvalitet.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Multifunksjonsratt i tre/skinn Multifunksjonsrattet i tre/skinn kombinerer fine materialer med innovativ brukervennlighet.
      Kombinasjonen av mykt skinn og tre er behagelig å ta på og har et eksklusivt utseende. Berøringskontrollpanelene lar deg kontrollere de viktigste kjøretøyfunksjonene uten å ta hendene fra rattet.
      Teknologi Utstyrshøydepunktene til S-Klasse sedan.
      Neste
      Forrige
       MBUX high-end baksete-underholdningssystem MBUX high-end baksete-underholdningssystem[4] med eksklusive funksjoner for S-Klasse forvandler baksetet til et enestående underholdningstilbud og arbeidsmiljø. Høyoppløselige berøringsskjermer gir direkte tilgang til internett og multimediesystem.

       [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
       MBUX Augmented Reality Head-Up-Display MBUX Augmented Reality Head-Up-Display[4] gjør frontruten til en del av den digitale cockpiten. Med transparente projeksjoner på frontruten får du relevant informasjon om den aktuelle kjøresituasjonen i synsfeltet. S-Klasse formidler det viktigste, slik at føreren ikke må ta blikket fra veien.

       [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
       First-Class baksete med MBUX baksetenettbrett Rikholdig utstyr som tempererte koppholdere og et trådløst ladesystem for smarttelefoner bidrar til komfort under arbeidet og på reiser. Et fullverdig nettbrett med en skjerm på 7 tommer er integrert i den gjennomgående business-midtkonsollen[4]. Fordelen er at man avslappet kan lene seg tilbake i baksetet og styre relevante bil- og komfortfunksjoner. Nedfellbare bord[4] og et kjølerom[4] utvider den mobile arbeidsplassen.

       [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
       Kjøreassistentpakke Kan bringe deg mer avslappet og sikrere frem: Med moderne, intelligent sammenkoblede sensorsystemer drar du nytte av delvis automatisert kjøring. En rekke assistenter støtter deg situasjonstilpasset, varsler ved kollisjonsfare og griper inn ved behov – et pluss for alle trafikanter.

       Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Aktiv Multikontur setepakke Det ultimate innen sittekomfort, selv på lengre reiser: integrerte luftputer gir store muligheter for å optimalisere sittestillingen din. Hvis du ønsker det, kan du nyte den revitaliserende eller avslappende effekten av en massasje. For de med en sporty kjørestil gir de dynamiske setesidestøttene optimal støtte.
       Bakakselstyring Bakakselstyring[4] med 4,5° styrevinkeltilpasning gir deg tre fordeler: enda bedre kjøreegenskaper, betydelig mer smidighet og ikke minst bedre manøvrering – f.eks. ved parkering.

       Bakakselstyring[4]med 10° styrevinkeltilpasning reduserer svingradiusen med nesten to meter. S-Klasse fremstår dermed nesten like smidig som en kompaktbil ved manøvrering. Samtidig nyter du godt av lang akselavstand i høyere hastigheter.

       [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE Når det kommer til utseendet er det umulig å forveksle nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE med andre S-Klasse modeller, ettersom den sentrale stjernen på AMG-grillen ikke er tilgjengelig for noen annen S-Klasse. Mercedes-AMG S-Klasse imponerer også med karosseridetaljer som understreker tilknytningen til AMG familien, som store AMG lettmetallfelger og AMG Performance eksosanlegg med sin karakteristiske lyd.
       LeftRight

       Eksteriørdesign

       Interiørdesign

       Eksteriørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG-spesifikk front Den AMG-spesifikke grillen med vertikale stag er et tydelig statement for overlegen kjøredynamikk. Det AMG-spesifikke frontskjørtet understreker det sportslige utseendet på veien. Nye S 63 E PERFORMANCE er også den aller første S-Klasse fra Mercedes-AMG som har den sentrale stjernen i grillen, noe som synlig dokumenterer dens spesielle rolle.
        AMG smidde felger Den utvendige designen fremheves av AMG lettmetallfelger i et bredt utvalg av design og lakkfinisher. Standard er 20 tommers AMG lettmetallfelger i 10-eikedesign, lakkert i tantalgrått og glanspolert. Også tilgjendelig er 21 tommers AMG smidde felger i 5-dobbelteikedesign[4], 10-dobbelteikedesign[4] eller flereikedesign[4] er også tilgjengelig som tilleggsutstyr, noe som understreker bilens tilstedeværelse og allsidighet (fra sportslig til elegant og representativ).

        [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.        AMG sideskjørt Sideskjørtene som er lakkert i bilens farge, støtter det uttrykkssterke utseendet til nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE og peker på potensialet i denne kraftpakken av en hybrid. I tillegg gir det iøynefallende "V8 BITURBO E PERFORMANCE"-merket på forskjermene også en umiskjennelig referanse til hybriddriften.


        AMG trapesformede doble enderørsdeksler i spesifikk design Normalt vil Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE hovedsakelig ses bakfra. De utvendig riflede AMG trapesformede doble enderørsdekslene til det regulerbare AMG Performance-eksosanlegget med justerbare eksosspjeld er det mest slående kjennetegnet. Visuelt - men, avhengig av kjøreprogram, også akustisk. Passende flankert av hekkskjørtet med spesifikk diffusor og den iøynefallende modellbetegnelsen på bagasjeromslokket.

        Interiørhøydepunkter

        Close X
        Neste
        Forrige
         AMG Performance-ratt Med AMG Performance-rattet i nappaskinn kan du oppleve kjøreglede i hvert eneste øyeblikk. Det ser ikke bare bra ut, men ligger også svært godt i hånden. Du har også optimal kontroll med de intuitive AMG-rattknappene[4] for AMG kjøreprogrammene.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         Dekorelementer For nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE har du valget mellom interessante høykvalitets dekorelementer som kan gi det sportslige interiøret en enda mer individuell utstråling. Ulike varianter i tre/>te" />og karbon[4] fremhever spennende kontraster som passer til den valgte utstyrsfargen.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         MBUX multimediesystem med kombiinstrument og AMG-spesifikke visningsstiler Andre generasjon av MBUX multimediesystemet[4] kombinerer sportslig design med et innovativt betjenings- og visningskonsept. Det visualiserer de dynamiske egenskapene med individuelle AMG visningsstiler og suppleres med en rekke informative hybridspesifikke visninger og funksjoner.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         Head-up-display med AMG-spesifikke visninger Med head-up displayet[4] med AMG-spesifikke visninger har du de beste utsikter til dynamisk kjøreglede og en trygg kjøreopplevelse. Det forvandler frontruten til en imponerende digital cockpit, slik at du alltid har all viktig informasjon i synsfeltet.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         AMG meny i OLED sentraldisplayet Via AMG menyen kan du hente frem ulike AMG-spesifikke opplysninger som motordata, girindikator, oppvarming, oppsett, G-meter og Race Timer. Berøringsskjermen på OLED sentraldisplayet[4] legger også vekt på dynamisk orientering med individuelle AMG visninger som visualisering av kjøreprogrammer eller telemetridata.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         AMG sportsseter Beste forutsetninger: Perfekt sidestøtte for dynamiske kjøremanøvrer kombinert med luksus og komfort – AMG sportsseter med setetrekk i eksklusivt nappaskinn AMG black[4] med spesifikk setegrafikk, kontrastsømmer og "AMG" plaketter i seteryggene gir en optimal sittestilling selv på lange reiser.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         Burmester® High-End 4D-Surround-Soundsystem Opplev musikk med alle sansene dine i en unik 4D-opplevelse fra 31 avanserte høyttalere og 1350 watt systemeffekt. Høyttalerlignende exciters utfolder en ny dimensjon med en ekstraordinær lydmassasje. Surround-høyttalere som også er integrert i setene, optimerer lydbildet.[4]

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         Panoramasoltak Panoramasoltaket i glass[4] gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.

         [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
         Strapline Content