Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
AMG
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Mystic Blue Metallic
  Black
  Selenite Gray Metallic
  Emerald Green Metallic
  High Tech Silver Metallic
  Graphite Gray Metallic
  Velvet Brown Metallic
  Nautic Blue Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Verde Silver Metallic
  MANUFAKTUR Vintage Blue Solid
  MANUFAKTUR Olive Metallic
  MANUFAKTUR Silicon Gray Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  MANUFAKTUR Night Black Magno
  Model S-Klasse
  Pris fra kr 2 094 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   S 450 4MATIC Pris fra kr 2 182 625,-
   Pris lang fra kr 2 224 625,-   S 580 4MATIC Pris fra kr 2 461 625,-
   Pris lang fra kr 2 508 625,-   Mercedes Classe S Sedan noir
   Mercedes-AMG S 63 E Performance sedan lang Pris fra kr 3 036 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes Classe S Sedan noir
   Mercedes-AMG S 63 E Performance sedan lang Pris fra kr 3 036 625,-   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Neste
   Forrige
    Mercedes-Maybach S 580 Pris fra kr 3 066 625,-    Mercedes-Maybach S 680 Pris fra kr 3 956 625,-    Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

    Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
    Eksteriør Eksteriøret til S-Klasse sedan. Enestående estetikk og stor plass i ideell harmoni: designspråket med rene linjer i moderne form.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Standardversjon Høydepunkter:
     - MULTIBEAM LED
     - Radiatorgrill med kromramme og tre horisontale stag i krom med innsatser i svart høyglans
     - Frontforkle, sideskjørt og bakforkle med innlegg i krom
     - Krom enderør integrert i bakforkleet
     AMG Line Høydepunkter:
     - AMG frontforkle i A-vinge design med store luftinntak og finner
     - AMG bakforkle med diffuser og kromkant
     - Sideskjørt med krominnlegg
     - 48,3 cm (19-tommers) AMG lettmetallfelger med 5 dobbeleiket design
     Nattpakke Med nattpakken blir ditt sporty eksteriør enda mer uttrykksfullt. Denne pakken har en rekke elementer utført i høyglans svart. Avhengig av kjøretøyets lakk, skaper dette kontraster eller flytende overganger.
     DIGITAL LIGHT Med umiskjennelig lysdesign.
     KEYLESS-GO med innfelt dørhåndtak Lås opp de uttrekkbare dørhåndtakene uten nøkkel takket være KEYLESS-GO.
     Lettmetallfelger Høykvalitets lettmetallfelger i tidløs design - fra 45,7 cm (18-tommer) til 53,3 cm (21-tommer).
     Overbevisende design Et overlegent utseende og en luksuriøs romslig følelse i perfekt harmoni: klar design i sin mest moderne form. En langstrakt sidevisning med perfekte proporsjoner og flate dørhåndtak.
     Panoramasoltak Panoramasoltaket gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Innovativ: betjening med touch-slider.
     Interiør Interiøret til S-Klasse sedan. S-Klasse sedan kombinerer et bredt utvalg av utsøkte materialer med fine overflater. Innovativ teknologi og høyoppløselige skjermer gir bilen en progressiv karakter. Den avanserte teknologien med infotainment har i tillegg en brukervennlig utforming.
     LeftRight

     Utstyrsversjoner

     Design- og utstyrshøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      Standardversjon Høydepunkter:
      - Omgivelseslys
      - Kjøredisplay med 12,3-tommers skjerm
      - 12,8-tommers OLED sentraldisplay
      - MBUX Premium navigasjon
      - THERMOTRONIC automatisk klimakontroll
      - Minnepakke inkl. fingeravtrykkskanner
      - Skinnseter
      AMG Line Høydepunkter:
      - Multifunksjons sportsratt i nappaskinn, med avflatet underdel og perforert grepsområde
      - Nappaskinn
      - AMG pedaler i børstet rustfritt stål med gummiknotter
      - AMG gulvmatter i velour
      Exclusive-pakke Med denne pakken kan du nyte eksepsjonell eksklusivitet. Nesten alle overflater er utført i utsøkt nappaskinn, takforingen i høykvalitets MICROCUT mikrofiber. Ytterligere dekorelementer utfyller atmosfæren perfekt.
      Exclusive dekorpakke Denne pakken gir en individuell atmosfære til interiøret ditt. Ytterligere dekorelementer på baksiden av forseteryggene og på det sammenleggbare armlenet bak forsterker følelsen av eksklusivitet i interiøret.
      MBUX Augmented Reality Head-up display MBUX Augmented Reality Head-up display gjør frontruten til en del av den digitale cockpiten. Gjennomsiktige projeksjoner på frontruten forsterker førerens synsfelt med relevant informasjon om den aktuelle kjøresituasjonen. På denne måten er S-Klasse i stand til å gi føreren viktig informasjon uten å ta øynene fra veien.


      32,5 cm (12,8-tommer) OLED sentraldisplay OLED står for "Organic Light Emitting Diode" - hver piksel er en separat lyskilde. Størrelsen på pikslene gir en betydelig høyere oppløsning, pikseltetthet og bildekvalitet. Å bruke berøringsskjermen er like intuitiv som å bruke en smarttelefon.
      ENERGIZING AIR CONTROL og ENERGIZING coach ENERGIZING AIR CONTROL overvåker luftkvaliteten ved hjelp av en forurensnings- og finpartikkelsensor – og viser verdiene på MBUX. Din Mercedes bytter intelligent mellom friskluft- og luftresirkulasjonsmodus. Et innvendig luftfilter med antibakteriell effekt reduserer også en stor andel av inhalerbare skadelige stoffer. I tillegg filtreres visse virus for å minimere risikoen.
      MBUX High-End bakseteunderholdning MBUX High-End bakseteunderholdning med eksklusive funksjoner for S-Klasse forvandler baksetene i bilen til et helt spesielt sted å slappe av og nyte, eller å jobbe komfortabelt. Systemets høyoppløselige berøringsskjermer gir direkte tilgang til Internett og multimediasystemet.
      First-Class bakseteområde med MBUX-nettbrett Et omfattende utvalg funksjoner som temperaturkontrollerte koppholdere og et trådløst ladesystem for smarttelefoner gir et mer komfortabelt arbeids- og reisemiljø. Et nettbrett i full størrelse med en 17,8 cm (7-tommers) skjerm integrert i forretningskonsollen i full lengde tilbyr luksusen av å lene seg tilbake i baksetet mens du kontrollerer relevante kjøretøy- og komfortfunksjoner. Sammenleggbare bord og kjølerommet kompletterer den mobile arbeidsplassen.
      Aktiv omgivelsesbelysning Opplev et teknologisk sprang med aktiv omgivelsesbelysning. Den kombinerer visuell appell med innovativ førerinformasjon og et utvidet utvalg av funksjoner. "Wraparound" lyslister og dekorelementer kommer sammen for å danne et ekstra lysnivå. Dette støtter også visuelt kjøreassistentsystemene, og understreker bilens intelligens.
      Zero Layer Interface Zero Layer gjør det enda enklere å bruke MBUX multimediasystem: ved hjelp av kunstig intelligens viser dette selvlærende systemet relevante funksjoner for deg etter behov på startskjermen, uten intensiv søking.
      Kjøleskap Kalde drikker alltid innen rekkevidde: det avtakbare kjølerommet rommer 10 liter og smelter harmonisk inn i det bakre armlenet. Dette betyr at du kan nyte forfriskende kald drikke og avkjølt mat selv ved høyere utetemperaturer.
      THERMOTRONIC automatisk klimakontroll i bakseteområdet Et ekstra klimaanlegg utvider THERMOTRONIC til 4 uavhengig kontrollerbare soner. For individuell klimakomfort velger passasjerene bak ønsket temperatur og ventilasjonsintensitet. I tillegg kan varme- eller kjøleeffekten stilles inn enda raskere.
      Sjåførpakke Med sjåførpakken kan passasjersetet foran beveges betydelig lenger frem, og setets EASY ADJUST komforthodestøtte kan også felles ned. Slik får baksetepassasjeren på denne siden også bedre sikt mot veien.      AIR-BALANCE pakke Med denne pakken dufter kjøretøyets interiør på individuell basis - for å matche dine personlige preferanser og humør. Takket være forfriskende ionisering av inneluften, bidrar det til forbedret luftkvalitet i kupeen og til økt velvære.

      Utstyr Utstyrshøydepunkter for S-Klasse sedan.
      Neste
      Forrige
       Burmester® high end 4D surround soundsystem Med 31 høyttalere, 8 exciters og 1750 watt systemeffekt, vil du nyte en 4D-opplevelse. I tillegg utfolder høyttalerlignende exciters den nye dimensjonen med en fascinerende lydmassasje. Kjøretøyet ditt kan også spille musikk i Dolby Atmos®-kvalitet - for en spesielt emosjonell og engasjerende surroundlyd.
       Digitale tilleggsfunksjoner Helt fra starten av har din Mercedes-Benz mer å tilby enn du kanskje først er klar over. Avhengig av kjøretøymodellen, spesialutstyret du har valgt, produksjonsåret og landet, er mange digitale tilleggsfunksjoner for temaer som fjernkontroll, navigasjon, lading, GUARD 360° kjøretøybeskyttelse og underholdning inkludert i en periode på 36 måneder fra datoen for kjøp av det nye kjøretøyet. Hvis du ønsker å kjøpe digitale tilleggsfunksjoner for første gang eller fortsette å dra nytte av fordelene med disse etter at denne perioden er utløpt, kan du gjøre dette med bare noen få tastetrykk i Mercedes me Store.
       Emotion Tour Med Emotion Tour kan du enkelt finne og dele de vakreste kjørerutene i området rundt deg. På bortgjemte kystveier eller fantastiske fjelloverganger vil du oppleve kjøretøyet ditt enda mer intensivt. Du kan også lage dine egne ruter – eller avgrense eksisterende. Emotion Tour foreslår steder av interesse langs ruten.
       Kjøreassistansepakke Nyt fordelene med betinget automatisert kjøring. Systemer som DISTRONIC aktiv avstandsassistent eller aktiv blindsoneassistent kan støtte deg i riktig situasjon, varsle deg om det er fare for kollisjon og gripe inn om nødvendig. Det intelligent nettverksbaserte sensorsystemet bruker kameraer, radar og ultralyd for å registrere kjøretøyets omgivelser.
       Aktiv kjørefeltassistent Aktiv kjørefeltassistent kan styre deg tilbake i kjørefeltet hvis du utilsiktet forlater det eller kommer farlig nær andre trafikanter. Går du likevel ut av kjørefeltet, følger en ekstra advarsel i form av rattvibrasjoner.
       Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Dette assistansesystemet regulerer hastigheten og avstanden til kjøretøyet som kjører foran deg. I tillegg kan den tilpasse kjørehastigheten til rutehendelser – og avlaster deg for stresset ved å følge med i trafikkøer eller trafikkork. På denne måten avlaster og gir systemet deg støtte både i flytende og saktegående trafikk.
       Parkeringspakke med fjernparkeringsfunksjoner Remote Parking-appen: systemet manøvrerer automatisk din Mercedes inn på en parkeringsplass og ut igjen, slik at du ikke trenger å presse deg gjennom et trangt sted for å komme inn og ut av bilen. Du overvåker parkeringsprosessen fra utsiden av kjøretøyet og styrer den med smarttelefonen. Dette gjør parkeringen betydelig mer avslappet, og mindre skader forårsaket av åpne dører kan unngås.
       AIRMATIC AIRMATIC kombinerer fordelene med flere fjæringssystemer i ett – velg mellom komfort og dynamisk. Luftfjæringen gir enestående kjørekomfort selv på vanskelige veier, eller en kraftig sporty ytelse. Den automatiske nivåkontrollen justerer kjøretøynivået avhengig av lasten.
       E-ACTIVE BODY CONTROL Med den fullt aktive E-ACTIVE BODY CONTROL-fjæringen kjører du med selvtillit i enhver situasjon. Med førsteklasses pitch-, roll- og støtkompenserende effekter vil du oppleve komfort, presisjon og dynamikk - på motorveien så vel som på svingete eller dårlige veier.
       Bakakselstyring Bakakselstyringen med 4,5° styrevinkeljustering gir tre fordeler: enda bedre veigrep, betydelig forbedret smidighet og sist, men ikke minst bedre manøvrerbarhet som ved parkering. Bakakselstyringen med 10° styrevinkeljustering reduserer svingradiusen med nesten to meter. Dette gjør at S-Klasse håndteres nesten som en kompaktbil ved manøvrering. I høyere hastigheter kjører du uanstrengt på grunn av den lange akselavstanden.


       PRE-SAFE® Impulse I en alvorlig frontkollisjon er PRE-SAFE® Impulse i stand til å redusere kreftene som påvirker føreren og passasjeren foran. Systemet strammer de fremre beltene i tillegg til skulderområdet ved spennen og enden av beltet. Dette beskytter passasjerene i setet på et tidlig tidspunkt. Takket være beltekomfortsystemet sitter beltet også skånsomt ved daglig bruk.

       ATTENTION ASSIST Standard ATTENTION ASSIST tretthetsdeteksjonssystemet kan oppdage typiske tegn på førertretthet eller økende uoppmerksomhet på lange, monotone reiser, og gi en advarsel. I forbindelse med den valgfrie 3D-førerskjermen eller MBUX Augmented Reality Head-up display, går den siste generasjonen av ATTENTION ASSIST enda et skritt videre: en ekstra advarsel gis hvis systemet oppdager typiske tegn på akutt mikrosøvn ved hjelp av førerkamera.
       Side-kollisjonsputer Side-kollisjonsputene bak kan beskytte brystområdet til passasjerene på de ytre baksetene i tilfelle en alvorlig sidekollisjon. Sammen med standard vinduskollisjonsputer tilbyr de et høyt sikkerhetspotensial for å forhindre eller redusere skader. Her utløses kollisjonsputene mellom døren og passasjeren.
       Beltekollisjonsputer Beltekollisjonsputene sørger for at passasjerene i de ytre baksetene er spesielt godt beskyttet ved en alvorlig frontkollisjon. Når de utløses, utvider de oppblåsbare beltestroppene kontaktområdet med brystet og skulderen til nesten tredoble størrelsen. Dette gjør at belastningene som påvirker brystkassen til passasjerene kan reduseres.
       GUARD 360° kjøretøybeskyttelse Plus Dette systemet tilbyr allsidig overvåking av kjøretøyets omgivelser. Takket være tyverialarmsystemet, samt deaktivering av nødnøkkel, er du i stand til å reagere raskt. På veien varsler kollisjonsdeteksjons*-funksjonen deg via app. Og hjelp til stjålet kjøretøy* (hjelp etter tyveri) øker sjansen for å bli forent med bilen din hvis kjøretøyet ditt noen gang blir stjålet.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE Når det kommer til utseendet er det umulig å forveksle nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE med andre S-Klasse modeller, ettersom den sentrale stjernen på AMG-grillen ikke er tilgjengelig for noen annen S-Klasse. Mercedes-AMG S-Klasse imponerer også med karosseridetaljer som understreker tilknytningen til AMG familien, som store AMG lettmetallfelger og AMG Performance eksosanlegg med sin karakteristiske lyd.
       LeftRight

       Eksteriørdesign

       Interiørdesign

       Eksteriørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG-spesifikk front Den AMG-spesifikke grillen med vertikale stag er et tydelig statement for overlegen kjøredynamikk. Det AMG-spesifikke frontskjørtet understreker det sportslige utseendet på veien. Nye S 63 E PERFORMANCE er også den aller første S-Klasse fra Mercedes-AMG som har den sentrale stjernen i grillen, noe som synlig dokumenterer dens spesielle rolle.
        AMG smidde felger Den utvendige designen fremheves av AMG lettmetallfelger i et bredt utvalg av design og lakkfinisher. Standard er 20 tommers AMG lettmetallfelger i 10-eikedesign, lakkert i tantalgrått og glanspolert. Også tilgjengelig er 21 tommers AMG smidde felger i 5-dobbelteikedesign, 10-dobbelteikedesign eller flereikedesign er også tilgjengelig som tilleggsutstyr, noe som understreker bilens tilstedeværelse og allsidighet (fra sportslig til elegant og representativ).


        AMG sideskjørt Sideskjørtene som er lakkert i bilens farge, støtter det uttrykkssterke utseendet til nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE og peker på potensialet i denne kraftpakken av en hybrid. I tillegg gir det iøynefallende "V8 BITURBO E PERFORMANCE"-merket på forskjermene også en umiskjennelig referanse til hybriddriften.


        AMG trapesformede doble enderørsdeksler i spesifikk design Normalt vil Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE hovedsakelig ses bakfra. De utvendig riflede AMG trapesformede doble enderørsdekslene til det regulerbare AMG Performance-eksosanlegget med justerbare eksosspjeld er det mest slående kjennetegnet. Visuelt - men, avhengig av kjøreprogram, også akustisk. Passende flankert av hekkskjørtet med spesifikk diffusor og den iøynefallende modellbetegnelsen på bagasjeromslokket.

        Interiørhøydepunkter

        Close X
        Neste
        Forrige
         AMG Performance-ratt Med AMG Performance-rattet i nappaskinn kan du oppleve kjøreglede i hvert eneste øyeblikk. Det ser ikke bare bra ut, men ligger også svært godt i hånden. Du har også optimal kontroll med de intuitive AMG-rattknappene for AMG kjøreprogrammene.
         Dekorelementer For nye Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE har du valget mellom interessante høykvalitets dekorelementer som kan gi det sportslige interiøret en enda mer individuell utstråling. Ulike varianter i tre/>te" />og karbon fremhever spennende kontraster som passer til den valgte utstyrsfargen.
         MBUX multimediesystem med kombiinstrument og AMG-spesifikke visningsstiler Andre generasjon av MBUX multimediesystemet kombinerer sportslig design med et innovativt betjenings- og visningskonsept. Det visualiserer de dynamiske egenskapene med individuelle AMG visningsstiler og suppleres med en rekke informative hybridspesifikke visninger og funksjoner.
         Head-up-display med AMG-spesifikke visninger Med head-up displayet med AMG-spesifikke visninger har du de beste utsikter til dynamisk kjøreglede og en trygg kjøreopplevelse. Det forvandler frontruten til en imponerende digital cockpit, slik at du alltid har all viktig informasjon i synsfeltet.
         AMG meny i OLED sentraldisplayet Via AMG menyen kan du hente frem ulike AMG-spesifikke opplysninger som motordata, girindikator, oppvarming, oppsett, G-meter og Race Timer. Berøringsskjermen på OLED sentraldisplayet legger også vekt på dynamisk orientering med individuelle AMG visninger som visualisering av kjøreprogrammer eller telemetridata.
         AMG sportsseter Beste forutsetninger: Perfekt sidestøtte for dynamiske kjøremanøvrer kombinert med luksus og komfort – AMG sportsseter med setetrekk i eksklusivt nappaskinn AMG black med spesifikk setegrafikk, kontrastsømmer og "AMG" plaketter i seteryggene gir en optimal sittestilling selv på lange reiser.
         Burmester® High-End 4D surround soundsystem Opplev musikk med alle sansene dine i en unik 4D-opplevelse fra 31 avanserte høyttalere og 1350 watt systemeffekt. Høyttalerlignende exciters utfolder en ny dimensjon med en ekstraordinær lydmassasje. Surround-høyttalere som også er integrert i setene, optimerer lydbildet.
         Panoramasoltak Panoramasoltaket i glass gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.