Contact

Close
Contact
Elbiler fra
Mercedes-Benz
Kompromissløst elektrisk.
Våre modeller
LeftRight

Storbillimousin

Sedan

Close X
Neste
Forrige

  SUV/Geländewagen

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQE SUV Finn ut mer
   EQS SUV Finn ut mer
   Mercedes-Maybach EQS SUV Les mer

   Coupé

   Close X
   EQC Pris fra kr 745 625,-

   Cabriolet/Roadster

   Close X
   Strapline Content

   Estates

   Close X
   Strapline Content
   Hvorfor helelektrisk? Seks grunner til å velge en helelektrisk bil.
    Ren eldrift. Opplev ren kjøreglede i dobbel forstand uten lokale utslipp av karbondioksid og nitrogenoksider med en helelektrisk bil. Ta et skritt videre mot CO2-nøytral mobilitet med god samvittighet. Button
    En ny type kjøreglede. Elektrisk kjøring betyr en helt ny kjøreopplevelse: dynamisk og nesten lydløs. Selv fra stillestående er nesten hele dreiemomentet tilgjengelig for dynamisk akselerasjon. Button
    Lade når du vil. Du kan lade en elbil enkelt og praktisk hjemme, noe som sparer deg for turen til bensinstasjonen. Og hvis du trenger å lade mens du er på farten, kan du bare bruke en av de mange offentlige ladestasjonene, for eksempel i byen, på kjøpesentre eller på rasteplassen. Den intelligente ruteveiledningen planlegger ruten din, inkludert nødvendige ladestopp. Button
    Intelligent nettverkskoblet energigjenvinning. Forutseende kjøring sparer strøm og forlenger rekkevidden: ECO-assistenten tilbyr situasjonsoptimalisert energigjenvinning ved å inkludere navigasjonsdata, trafikkskiltgjenkjenning og sensorinformasjon i effektivitetsstrategien. Button
    Praktisk rekkevidde uten kompromisser. Høyvoltbatteriene helelektrisk i Mercedes-Benz-modellene er sjenerøst dimensjonert, slik at den elektriske rekkevidden kan dekke mange hverdagsstrekninger og veien til og fra jobben for et stort antall brukere. Button
    Mercedes-Benz ladeløsninger. Med tjenesten Mercedes me Charge[1]blir lading på farten enda enklere, for i et ladenettverk med mer enn 500 000 ladestasjoner over hele Europa kan du lade enkelt med bare én ladeavtale.

    [1] For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenesten "Mercedes me Charge" behøves en separat ladeavtale med en utvalgt tredjepartstilbyder. Betaling og fakturering av ladingene gjennomføres via denne. Bruk av Mercedes me connect-tjenester forutsetter en personlig Mercedes me ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene.
    Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button

    Helelektrisk drift

    Kompromissløst elektrifisert.

    Modellene EQE og EQS fra Mercedes-Benz bruker den nye modulære elektriske plattformen i luksus- og premiumklassen, som er fullstendig skalerbar og kan brukes på tvers av modeller. Akselavstand, sporvidde og systemkomponenter som batterier og drivenheter er variable takket være modulsystemet.

    Elektromotorer

    Elektromotoren omdanner den elektriske energien fra høyvoltbatteriet til mekanisk energi og sørger for imponerende fremdrift fra aller første omdreining.

    Firehjulsdrevne modeller bruker to elektromotorer: En på bakakselen og en på forakselen. Drivkraften fordeles effektivt og trinnløst mellom for- og bakakselen, noe som reduserer strømforbruket og øker dynamikken.

    Høyvolt-litiumionbatteri

    Høyvolt-litiumionbatteriet er den sentrale energiakkumulatoren for elektrisk drift. Både rekkevidde og ytelse er direkte avhengig av batteriet.

    Batteriet lades eksternt via strømnettet. I tillegg gjenvinnes energigjenvinning under bremsing og kjøring uten gasspådrag. Batteriet som består av flere moduler er plassert i understellet, noe som gir et lavt og dynamisk gunstig tyngdepunkt.

    Regenerativt bremsesystem

    Økt energigjenvinning i bremsefaser og faser uten gasspådrag gir et stort potensial for forbruksreduksjon, noe som følgelig gir økt rekkevidde.

    Dette skyldes en intelligent fordeling av retardasjonsmomenter med forbedret virkningsgrad. Når du slipper gasspedalen eller bremser med bremsepedalen er det elmotoren som bremser først. Den fungerer da som en generator. Du kan dessuten påvirke energigjenvinningen i flere trinn ved hjelp av girtastene på rattet. Slik gjenvinner du rekkevidde mens du kjører. I gjenvinningstrinn D AUTO regulerer ECO-assistenten styrken på energigjenvinningen avhengig av den enkelte kjøresituasjonen.

    Ladesystem

    Takket være et fleksibelt ladesystem kan batteriet lades på ladestasjoner med både vekselstrøm (AC) og likestrøm (DC). Stikkontakter, wallbox og de fleste offentlige ladestasjoner benytter vekselstrøm (AC). DC-hurtigladestasjoner gir høyere ladeeffekt og finnes hovedsakelig langs motorveier.

    Siden batterier bruker likestrøm, har elbiler en integrert batterilader som konverterer vekselstrøm (AC) til likestrøm (DC).


    Lading

    Enkel og fleksibel lading: Hjemme eller på farten.

    Finn ut mer om det omfattende ladetilbudet med intelligente løsninger for både hjemme og på farten. Med den stadig voksende ladeinfrastrukturen, intelligent energistyring samt fjernstyrte Remote & Navigasjonstjenester kan du kjøre elektrisk uten å inngå kompromisser.

    I tillegg gir Mercedes me Charge deg mulighet til å lade grønt på over 400 000 offentlige ladepunkter over hele Europa. Mercedes-Benz sørger med pålitelige opprinnelsesgarantier for at strøm fra fornybar energi vil bli matet inn i nettet for ladeeffekten som tas ut via Mercedes me Charge. I tillegg kan du helt enkelt lade elbilen din hjemme med Mercedes-Benz wallbox (veggboks) eller annet ladeutstyr med opptil 22 kW.

    Green Charging bruker opprinnelsesbevis for å sikre at en tilsvarende mengde elektrisitet fra fornybare kilder for ladeoperasjonen føres tilbake til det elektriske nettet.

    For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenesten "Mercedes me Charge" behøves en separat ladeavtale med en utvalgt tredjepartstilbyder. Betaling og fakturering av ladingene gjennomføres via denne. Bruk av Mercedes me connect-tjenester forutsetter en personlig Mercedes me ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene.


    Mer om elektromobilitet og lading

    Til Mercedes me Charge


    Design

    Gjenkjennelig elektroestetikk.

    Designen tar deg også inn i fremtiden. Stildefinerende kjennetegn er Black-Panel-grillen med stjerne i midten og lysbåndet foran og på hekken. Også i interiøret ønskes du velkommen av en helt ny, egen avantgardistisk elektrisk design: progressiv luksus i sportslig form.

    • Tydelig designelement: Black-Panel-grill med stjerne i midten.

    • Roségullfargede elementer i interiøret gir en indikasjon på den elektriske karakteren.

    • LED-lysbånd foran og bak gjør bilen lett gjenkjennelig både dag og natt.

    • Spesialutviklet hjuldesign for elbiler fra Mercedes-Benz.