Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Elbil fra
Mercedes-Benz
Oppdag elektrisk luksus med Mercedes-Benz.
Våre modeller
LeftRight

Storbillimousin

Sedan

Close X
Neste
Forrige

  SUV/Geländewagen

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQE SUV Finn ut mer
   EQS SUV Finn ut mer
   Mercedes-Maybach EQS SUV Les mer
   Nye elektriske G-Klasse Finn ut mer

   Coupé

   Close X
   EQC Pris fra kr 745 625,-

   Cabriolet/Roadster

   Close X
   Strapline Content

   Estates

   Close X
   Strapline Content
   Hvorfor helelektrisk? Seks grunner til å velge en helelektrisk bil.
    Ren eldrift. Opplev ren kjøreglede i dobbel forstand uten lokale utslipp av karbondioksid og nitrogenoksider med en helelektrisk bil. Ta et skritt videre mot CO2-nøytral mobilitet med god samvittighet. Button
    En ny type kjøreglede. Elektrisk kjøring betyr en helt ny kjøreopplevelse: dynamisk og nesten lydløs. Selv fra stillestående er nesten hele dreiemomentet tilgjengelig for dynamisk akselerasjon. Button
    Lade når du vil. Du kan lade en elbil enkelt og praktisk hjemme. Og hvis du trenger å lade mens du er på farten, kan du bare bruke en av de mange offentlige ladestasjonene. Den intelligente ruteveiledningen planlegger ruten din, inkludert nødvendige ladestopp. Button
    Intelligent nettverkskoblet energigjenvinning. Forutseende kjøring sparer strøm og forlenger rekkevidden: ECO-assistenten tilbyr situasjonsoptimalisert energigjenvinning ved å inkludere navigasjonsdata, trafikkskiltgjenkjenning og sensorinformasjon i effektivitetsstrategien. Button
    Praktisk rekkevidde uten kompromisser. Høyvoltbatteriene helelektrisk i Mercedes-Benz-modellene er sjenerøst dimensjonert, slik at den elektriske rekkevidden kan dekke mange hverdagsstrekninger og veien til og fra jobben for et stort antall brukere. Button
    Mercedes-Benz ladeløsninger. Med tjenesten Mercedes me Charge blir lading på farten enda enklere, for i et ladenettverk med mer enn 500 000 ladestasjoner over hele Europa kan du lade enkelt med bare én ladeavtale. Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button
    Strapline Content Button

    Mercedes-Benz elektriske modeller

    Hvorfor velge elbil fra Mercedes-Benz?

    Når det kommer til innovasjon og luksus i elektriske kjøretøyer, står Mercedes-Benz i en klasse for seg. Med en dyp forståelse av kjøretøyteknologi og en ubetinget forpliktelse til bærekraft, har Mercedes-Benz utviklet noen av de mest imponerende elektriske bilene på markedet. Her er fire grunner til at Mercedes-Benz elektriske biler er et fremragende valg for dem som ønsker å kombinere luksus med miljøbevissthet:

    Ledende elektrisk teknologi 

    Elektriske biler fra Mercedes-Benz er utstyrt med avanserte drivlinjer som tilbyr overlegen ytelse og effektivitet. Med innovativ batteriteknologi som gir lang rekkevidde, setter disse bilene nye standarder for hva elektriske biler kan oppnå. Med dual-motor oppsett på firehjulsdrevne modeller, oppnås en perfekt balanse mellom kraft og effektivitet. Høyvolt-litiumionbatteriet er den sentrale energiakkumulatoren for elektrisk drift. I tillegg gjenvinnes energigjenvinning under bremsing og kjøring uten gasspådrag. Batteriet som består av flere moduler er plassert i understellet, noe som gir et lavt og dynamisk gunstig tyngdepunkt.

    Luksuriøs og komfortabel design

    Ingen kompromisser er gjort når det gjelder komfort og stil. Elbiler fra Mercedes-Benz tilbyr det samme høye nivået av luksus og raffinement som forventes av våre bensindrevne modeller. Fra eksklusive interiørmaterialer til spesialdesignede lydsystemer og avanserte klimakontrollsystemer, er hver detalj nøye utformet for å tilby enestående komfort og klasse.

    eqa-eqb-eqe-special

    Banebrytende sikkerhetsteknologi​​

    ​Sikkerhet kommer alltid først hos Mercedes-Benz. Våre elektriske kjøretøy inkluderer de nyeste sikkerhetsinnovasjonene og assistansesystemene, som aktiv bremsing, blindsoneassistent og autonom kjøreteknologi. Disse teknologiene bidrar ikke bare til å beskytte passasjerene, men også til å forbedre den generelle kjøreopplevelsen, og gjør det trygt og sikkert å navigere i trafikken.

    ​Fremtidsrettet teknologi

    Mercedes-Benz har alltid vært i forkant av teknologisk utvikling, og våre elektriske biler er intet unntak. Med et sterkt fokus på fremtidsrettede løsninger, er hver modell utstyrt med state-of-the-art teknologi som Mercedes-Benz' MBUX infotainmentsystem, som tilbyr intuitiv stemmestyring og tilpassede brukerprofiler. Disse teknologiene gir ikke bare en mer personlig og engasjerende kjøreopplevelse, men også enkel integrasjon med dine enheter, noe som setter føreren i sentrum av en digital livsstil.

    Lading

    Enkel og fleksibel lading: Hjemme eller på farten.

    Finn ut mer om det omfattende ladetilbudet med intelligente løsninger for både hjemme og på farten. Med den stadig voksende ladeinfrastrukturen, intelligent energistyring samt fjernstyrte Remote & Navigasjonstjenester kan du kjøre elektrisk uten å inngå kompromisser.

    I tillegg gir Mercedes me Charge deg mulighet til å lade grønt på over 400 000 offentlige ladepunkter over hele Europa. Mercedes-Benz sørger med pålitelige opprinnelsesgarantier for at strøm fra fornybar energi vil bli matet inn i nettet for ladeeffekten som tas ut via Mercedes me Charge. I tillegg kan du helt enkelt lade elbilen din hjemme med Mercedes-Benz wallbox (veggboks) eller annet ladeutstyr med opptil 22 kW.

    Green Charging bruker opprinnelsesbevis for å sikre at en tilsvarende mengde elektrisitet fra fornybare kilder for ladeoperasjonen føres tilbake til det elektriske nettet.

    For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenesten "Mercedes me Charge" behøves en separat ladeavtale med en utvalgt tredjepartstilbyder. Betaling og fakturering av ladingene gjennomføres via denne. Bruk av Mercedes me connect-tjenester forutsetter en personlig Mercedes me ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene.


    Mer om elektromobilitet og lading

    Til Mercedes me Charge

    Design

    Luksuriøs og komfortabel design 

    Designen tar deg også inn i fremtiden. Stildefinerende kjennetegn er Black-Panel-grillen med stjerne i midten og lysbåndet foran og på hekken. Også i interiøret ønskes du velkommen av en helt ny, egen avantgardistisk elektrisk design: progressiv luksus i sportslig form.

    • Tydelig designelement: Black-Panel-grill med stjerne i midten.

    • Roségullfargede elementer i interiøret gir en indikasjon på den elektriske karakteren.

    • LED-lysbånd foran og bak gjør bilen lett gjenkjennelig både dag og natt.

    • Spesialutviklet hjuldesign for elbiler fra Mercedes-Benz.

    Modeller Finn elbilen fra Mercedes-Benz som passer for deg. [1] Rekkevidden er fastsatt på grunnlag av direktiv (EU) nr. 2017/1151. Rekkevidden avhenger av kjøretøyets konfigurasjon.
    *Ladetiden tilsvarer 10–80 % fullading ved bruk av DC-hurtigladestasjon med tilførselsspenning på 400 V, strømstyrke minst 500 A.
    Neste
    Forrige