Opplev Mercedes ENERGIZING.

Nyttige tips og tjenester for komfortable bilturer fra Mercedes-Benz.

Økt oppmerksomhet


Hold deg våken og kom avslappet frem.

ENERGIZING⁽¹⁾ er et helhetlig konsept for bedre helse og fitness under bilkjøring. ENERGIZING COACH⁽¹⁾ registrerer hvordan du har det basert på din nåværende situasjon. Basert på nettverkskobling med dine vitale data tas det hensyn til søvnkvalitet og stress. Og aktiverer deretter passende komfortprogram for å holde deg oppmerksom og opplagt.

Økt oppmerksomhet


Hold deg våken og kom avslappet frem.

ENERGIZING⁽¹⁾ er et helhetlig konsept for bedre helse og fitness under bilkjøring. ENERGIZING COACH⁽¹⁾ registrerer hvordan du har det basert på din nåværende situasjon. Basert på nettverkskobling med dine vitale data tas det hensyn til søvnkvalitet og stress. Og aktiverer deretter passende komfortprogram for å holde deg oppmerksom og opplagt.

Komponenten er ikke tilgjengelig!

Das Cockpit der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. - Slide 1 Das Cockpit der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. - Slide 2 Das Cockpit der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. - Slide 3 Das Cockpit der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. - Slide 4 Das Cockpit der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. - Slide 5 Das Cockpit der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. - Slide 6
Dra for å samhandle
Dra for å samhandle

Aktiv komfortbelysning⁽¹⁾ tilbyr visuell støtte fra kjøreassistansesystemer⁽²⁾ og fremhever bilens intelligens.

[1] Kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.[2]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler, og fritar ikke deg som sjåføren for ditt ansvar. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.

ENERGIZING komfortprogrammer.

Øk din suverenitet, øk din konsentrasjon.

Det abstrakte motivet minner om kraftig grønn vannsprut mot en blå bakgrunn.

Program Forfriskende: for forfriskning på varme dager og mot tretthet.

Det abstrakte motivet viser bølgeformede tråder i varme oransje og røde farger.

Program Varme: for varme og trygghet på kalde dager.

Bildet symboliserer glede med gylne partikler mot en svart bakgrunn.

Program Velgjørende: for positiv stemning og mindre stress.

Det abstrakte motivet viser komfort via rolige fiolette og lilla farger.

Program Komfort: for avslapning med spa-karakter.

Det abstrakte motivet minner om vannringer i en lilla væske.

Program Vitalitet: for fitness og konsentrasjon på lange turer.

Motivet minner om en spasertur i skogen.

Gir deg et pusterom i en hektisk hverdag og øker konsentrasjonen.

Motivet minner om en spasertur langs stranda.

Har en positiv og avslappet virkning (med bølgeskvulp og måkelyder).

Motivet minner om en regnskyll om sommeren.

 Fungerer som en akustisk oase i støyende trafikk.

Motivet lar deg koble ut raskt.

Øker sjåførens prestasjonsevne og gir ny energi.

ENERGIZING komfortprogrammer.

Øk din suverenitet, øk din konsentrasjon.

Fra forfriskende via velgjørende til vitalitet. Og fra muskelavslapning til -aktivering. Komfortprogrammene<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> kombinerer de enkelte funksjonene.

  Akustikk-komfortpakke: Rolig og fokusert

  Førerplassen i Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn sett skrått forfra.

  Bedre konsentrasjon, livlige samtaler, nyte musikk uforstyrret: Akustikk-komfortpakken<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> reduserer effektivt støy utenfra. Spesielle glassfolier, forsterket fleece og ekstra isolasjon gjør kupeen til et tilfluktssted på farten.

  ENERGIZING COACH individuelle komfortanbefalinger

  En Mercedes-Benz skjerm der et komfortkjøreprogram anbefales.

  ENERGIZING COACH<p>ENERGIZING COACH* tilbys bare i forbindelse med Mercedes me connect-tjenestene**. Informasjon om tjenestens tilgjengelighet for ulike land, regioner og serier samt nødvendig tilleggsutstyr finner du i bruksvilkårene.<br /><br />* Denne Mercedes me connect-tjenesten er tilgjengelig for biler med multimediesystemet MBUX. En aktiv Mercedes me connect-konto er nødvendig for å kunne bruke tjenesten. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen, og tjenesten "Online-musikk" må være aktivert. I tillegg må en konto være tilgjengelig hos den respektive strømmetjenesten. I tillegg må et eget datavolum anskaffes fra en ekstern mobiloperatør før du kan bruke tjenesten, f.eks. via Mercedes me connect-tjenesten "Internet in the Car". For Mercedes-Benz S-Klasse og C-Klasse (fra produksjonsdato oktober 2020) kan som alternativ datavolumet til en mobiltelefon brukes via delt internett ("tethering").<br /><br />** For å kunne bruke tjenestene må du ha en personlig Mercedes me-ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen. Etter den innledende løpetiden kan tjenestene forlenges mot betaling, såfremt disse tjenestene fortsatt er tilgjengelige for den aktuelle bilen. Kunden kan aktivere tjenestene for første gang inntil ett år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, alt etter hva som inntreffer først.</p><p>Forutsetningen er at smarttelefonen din er koblet til bilen som hovedtelefon. Du må også forvisse deg om at du har koblet en Garmin© smartklokke med Garmin Connect©-appen på denne smarttelefonen. Når du har godtatt dataoverføring som en del av "onboarding-prosessen" i Mercedes me App eller på Mercedes me Portal, blir dataene overført via Bluetooth direkte fra din smartklokke til bilen. Du finner informasjon om dette i bilens instruksjonsbok. OBS! Funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for enheter med operativsystemene iOS eller Android.</p> analyserer aktuelle data om reisetid, trafikksituasjon eller vær. Den anbefaler deretter riktig ENERGIZING-komfortprogram og passende avslapningsøvelser for din individuelle situasjon. For det andre kan også førerdata bli tatt med i betraktningen – det vil si hvordan du har det for øyeblikket. Dette gjøres mulig gjennom et nettverk med forskjellige vitale parametere. Basert på helsedata fra disse tas det hensyn til søvnkvalitet og stress.

  Tilgjengelig med ENERGIZING-pakke<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p>.

  Burmester® high-end 4D surround-soundsystem: En opplevelse med alle sansene

  En høyttaler i sidedøren på nært hold.

  Burmester® High-End 4D-surround-soundsystemet<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> utfyller den tredimensjonale lytteopplevelsen med enda et nivå: 4D-sound. På alle fire utvendige seter er to Exciter integrert i ryggsetet. Lydintensiteten kan justeres individuelt for hvert sete. Musikken virker enda mer emosjonell på grunn av denne fysiske komponenten. I tillegg til musikkavspilling brukes 4D-lyden også til en enda mer emosjonell opplevelse av ENERGIZING COMFORT.ENERGIZING COMFORT<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p>.

  Setekomfort


  Finn riktig sittestilling.

  Riktig sittestilling gjør lange turer mye mer behagelige. Førersetejusteringen er riktig assistent for dette. Alt du trenger å gjøre er å angi høyden din, og setet vil automatisk bli flyttet til en passende posisjon som også inkluderer passende ratt- og speilinnstillinger.

  Setekomfort


  Finn riktig sittestilling.

  Riktig sittestilling gjør lange turer mye mer behagelige. Førersetejusteringen er riktig assistent for dette. Alt du trenger å gjøre er å angi høyden din, og setet vil automatisk bli flyttet til en passende posisjon som også inkluderer passende ratt- og speilinnstillinger.

  Dra horisontalt
  • Eine Nahaufnahme der Executive Sitze im Fond der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine.

   Reise i soveavdelingen.

   Executive-seter byr på en kontinuerlig, komfortabel liggeflate. Sammen med den elektrisk utkjørbare benstøtten er det mulig å sove komfortabelt. I kombinasjon med ENERGIZING-pakken Plus<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> og programmet PowerNap sørger de også for avslapning og energi i tre faser ved hjelp av setevarme og massasje.

  • Der Fond in der Mercedes-Maybach S-Klasse.

   Setet ditt husker deg.

   Med minnefunksjonen<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> kan du lagre inntil tre forskjellige seteinnstillinger via fingeravtrykkssensoren<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p>. Posisjonen til forseter, sidespeil, ratt og head-up-display lagres på en minneknapp. Underveis holder ENERGIZING-setekinetikken deg<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> aktiv – og avlaster ryggen din.

  • Eine Nahaufnahme der Kopfstütze im Fond der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine.

   Len deg tilbake og slapp av.

   Oppvarmede tilleggsputer gjør det komfortabelt å sitte i baksetene i timesvis. Ved behov varmes nakke- og skulderområdet forsiktig. Dette sørger for avspenning og skaper en koselig atmosfære – ikke bare om vinteren.

  • Auf dem klappbaren Arbeitstisch im Fond der Mercedes-Benz S-Klasse Limousine liegt ein Smartphone.

   Slapp av på de beste plassene.

   Enten passasjerene dine ønsker å jobbe i fred eller slappe av: Begge deler er mulig i baksetet til din Mercedes-Benz. Det sjenerøse plasskonseptet gir bevegelsesfrihet. En mengde utstyr som tempererte koppholdere eller lademuligheter for smarttelefoner <p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> gjør turen enda mer behagelig.

  Bildet viser baksetet i Mercedes-Benz S-Klasse sedan sett fra forsetet.
  • Executive-seter

  • Lagre seteinnstillinger med minnefunksjon

  • Nakke- og skuldervarme bak

  • Høy sittekomfort i baksetet

  Multikonturseter med korsryggstøtte: ergonomi og avlasting.

  Multikontursetene for fører og forsetepassasjer i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.

  Multikonturseter med korsryggstøtte: ergonomi og avlasting.

  Takket være integrerte luftputer kan du tilpasse multikontursetene til kroppen din. 4-veis-korsryggstøtte hjelper deg med å sitte riktig og avlaster ryggraden og båndskiver. Om ønskelig løsner ti ENERGIZING-massasjeprogrammer<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> stramme muskler.

  Luftkvalitet


  Lys våken med god luft.

  Med frisk luft motvirker du tretthet når du kjører. Men på motorveier og i tett trafikk er den langt fra klar og ren. Som en del av ENERGIZING<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> arbeider flere systemer for å gi deg frisk luft i din Mercedes-Benz.

  Luftkvalitet


  Lys våken med god luft.

  Med frisk luft motvirker du tretthet når du kjører. Men på motorveier og i tett trafikk er den langt fra klar og ren. Som en del av ENERGIZING<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> arbeider flere systemer for å gi deg frisk luft i din Mercedes-Benz.

  Individuell duftopplevelse AIR-BALANCE

  AIR-BALANCE-duftgeneratoren i hanskerommet.

  AIR-BALANCE<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p> lar deg bestemme hvordan kupeen i bilen din skal lukte. Avhengig av situasjonen og humøret, og så diskret som du liker det. Dette sørger en fleksibel kontrollerbar duftgenerator i hanskerommet for. I tillegg blir luften ionisert

  ENERGIZING AIR CONTROL

  Ventilasjonsåpningene til ENERGIZING AIR CONTROL på nært hold.

  Ved hjelp av et aktivkull-kupéfilter rengjøres uteluften før den når deg i kupeen. Svevestøv, pollen og lukt fjernes. Sammen med styringen av friskluft og omluft sikrer dette alltid god luft. Den viser de innvendige og utvendige måleverdiene til finstøvsensoren.<p>Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.</p>