Mercedes-Benz I Ask Mercedes

Ask Mercedes – en virtuell assistent for nye Sprinter i form av en intelligent app.

Ask Mercedes har svaret.

Ask Mercedes er en intelligent virtuell assistent som lar deg oppleve din nye Sprinter helt på ny. Takket være utvidet virkelighet lærer du deg lekende lett hvordan en rekke betjeningselementer fungerer. Har du et konkret spørsmål? Formuler det som tekst eller tale i chatten og få det rette svaret med det samme. Kompliserte emner forklares på en enkel og forståelig måte med bilder eller instruksjonsvideoer.

Test ut nå. Last ned Ask Mercedes gratis fra Apple App Store og Google Play Store.

Chat.

Bli bedre kjent med din nye Sprinter.

Med chattefunksjonen får du umiddelbart svar på spørsmål du måtte ha om din Sprinter. Du kan stilles spørsmålene via tale eller tekst. Svarene gis multimedialt: som tekst, bilde, instruksjonsvideo eller som lenke til nettbasert brukerhåndbok.

Med Ask Mercedes-appen kan du kommunisere direkte med Ask Mercedes. Og da må det ikke nødvendigvis alltid dreie seg om bilen. Test det ut!

Utvidet virkelighet.

Opplev din Mercedes med utvidet virkelighet.

Med Ask Mercedes-appen kan du benytte deg av funksjonen for utvidet virkelighet. Aktiver appen og før smarttelefonkameraet over førerplassen og midtkonsollen i din nye Sprinter. Appen gjenkjenner alle betjeningselementer og forklarer hvordan de fungerer. Illustrativt og lett forståelig.

Merk at Ask Mercedes-appen ikke må brukes under kjøring.