Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Mountain Gray Magno
  Polar White
  Night Black
  Spectral Blue Metallic
  High Tech Silver Metallic
  Mountain Gray Metallic
  Cosmos Black Metallic
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  Modell EQB
  Pris fra kr 530 625,- Special Editions fra kr 499 900,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   eqb_300_special_edition
   EQB 300 4M Special Edition Kr 499 900,-   eqb_300_special_edition_PLUS
   EQB 300 4M Special Edition PLUS Kr 529 900,-   eqb_300_special_edition_amg
   EQB 300 4M AMG Special Edition Kr 589 900,-   EQB 250+ Pris fra kr 530 625,-   EQB 300 4MATIC Pris fra kr 548 625,-   EQB 350 4MATIC Pris fra kr 575 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til nye EQB. Nye EQB imponerer med generøs plass. Den helelektriske EQB fremstår moderne og selvsikker på veien, med blant annet det nye, brede Blackpanel med stjernemønster med optisk integrerte LED High Performance-lykter og et større utvalg av felger. Et sportslig statement for den helelektriske tidsalderen. EQB fås også nå med tilhengerfeste.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Grill Et strålende utseende takket være grillen med stjernemønster. EQB stråler med front i Black Panel i svart høyglans med svarte stjerner eller i det klassiske Star Panel med sølvstjerner, avhengig av utstyrsversjon.
    Panoramasoltak Panoramasoltaket som åpner utover i den forreste delen av bilen og den innglassede midterste takdelen i EQB gir dobbelt så god utsikt og slipper enda mer lys inn i interiøret. I EQB får alle passasjerer fri utsikt mot sol, skyer eller stjernehimmelen.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

    Lysdiodebånd Den sømløse overgangen fra de nye LED-baklyktene til lysdiodebåndet gir EQB en bred utstråling bakfra. Den økte avstanden mellom baklyktene gjør det spesielt enkelt å laste inn i bagasjerommet.

    LED-baklykter Hekken til EQB stråler takket være baklyktene med standard LED-teknologi og en sømløs overgang til lysdiodebåndet, samt den integrerte spoileren på baklyktenes sidevegger, som styrker EQBs aerodynamikk.

    Tilhengerfeste/-kobling Utvid transportalternativene dine: Med dette praktiske utstyret kan du ikke bare koble til tilhenger eller campingvogn, men også montere et sykkelstativ bak. Tilhengerfestet er klart til bruk i en håndvending – og kan raskt svinges inn bak støtfangeren for å spare plass når det ikke er behov for det. Hengerfeste kan ikke kombineres med 7-seter.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon og tilgjengelighet i markedet.

    HANDS-FREE ACCESS Med HANDS-FREE ACCESS betjener du bagasjeromsluken til EQB berøringsfritt og helt automatisk. Du åpner og lukker bagasjeromslokket med en sparkebevegelse under støtdemperen bak. Det er spesielt nyttig hvis du skal laste noe inn i bilen, men ikke har en fri hånd.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Ny felgdesign Design i nye dimensjoner. EQB kjører sikkert og kraftfullt på veien med utvendig plasserte hjul i dimensjonene 18 til 20 tommer og fire nye felgdesigner.
    Interiør Interiøret til nye EQB. Interiøret i nye EQB kombinerer eksklusiv komfort med robust design for offroad-kjøring uten kompromisser. Rørformede elementer i aluminiumsfinish og dyser i turbinfinish preger EQBs offroad-profil ned til minste detalj. I kombinasjon med god plass og intelligente høydepunkter, som det moderne, heldigitale instrumentdisplayet, overbeviser EQB som en kompromissløs eventyrer, klar for neste kjøretur.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Førerplass med midtkonsoll Alt under kontroll. Midtkonsollen i EQB er optimalisert og overbeviser med ny, solid design. Dette gir deg mer oppbevaringsplass, og takket være den intuitive plasseringen av betjeningselementene får du enkel tilgang til alle funksjoner uten å måtte se bort fra veien.
     Ny rattdesign Femte generasjons treeiket ratt. Leveres i skinn eller nappaskinn og imponerer med touch-betjeningsfelt og enklere fingernavigasjon. Dermed kan du ikke bare styre EQB sikkert gjennom trafikken, men også styre ulike funksjoner mens du kjører.

     Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Nytt Burmester® surround-soundsystem med Dolby Atmos® Mer musikk. Mer plass, klarhet og dybde. Med Burmester® surround-soundsystemet med Dolby Atmos® i EQB kan du oppleve musikk i en helt ny dimensjon. Teknologien gjør det mulig å plassere bestemte lydelementer i et tredimensjonalt lydfelt, noe som gir en uovertruffen lydopplevelse i bilen.

     Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

     Dekorelementer Du kan tilpasse utseendet til din EQB ved å velge høydepunkter blant det allsidige utvalget av dekorelementer og farger. Oppdag for eksempel EQB Progressive Line med brune pynteelementer i åpenporet lindetre.

     Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Komfortseter med minnefunksjon Sittekomforten i EQB gjør inntrykk. Med de elektrisk justerbare setene med minnefunksjon kan du lagre opptil tre forskjellige seteposisjoner og velge dem på en enkel måte. Denne funksjonen er spesielt praktisk ved flere førere som benytter ulike seteinnstillinger.

     Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Romslig med opptil syv seter Rom for eventyr. Den fleksible tredje seteraden byr på komfort for opptil syv personer i EQB. Det romslige karosseriet med oppreist frontrute gir også plass til alle passasjerer i høyden. Nyt god komfort i din helelektriske, kompakte SUV.

     Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Inn- og utstigningshjelp EASY-ENTRY For at passasjerene i tredje seterad skal kunne stige komfortabelt og trygt inn i din EQB, har bilen inn- og utstigningshjelp EASY-ENTRY, som gjør det mulig å bevege andre seterad frem og tilbake.
     Bagasjeromsvolum Kupeen i EQB gir plass til store drømmer. De nedfellbare setene gir et fleksibelt volum som er enkelt å utvide etter behov. I tillegg er det plass til en ekstra seterad (tilleggsutstyr), slik at bilen har komfortabel plass til opptil syv personer. Alltid fleksibel, akkurat som du.
     Utstyr Utstyrshøydepunkter for nye EQB. Les mer om tilgjengelig utstyr til EQB, blant annet innen kategoriene multimedia, førerassistansesystemer, komfort og sikkerhet.
     Neste
     Forrige
      Tekniske spesifikasjoner - Motorvariant: Elektrisk
      - Hjuldrift: 4MATIC firehjulsdrift
      - Girkasse: Automat
      - Rekkevidde:
      EQB 250+: 525 km
      EQB 300: 441 km
      EQB 350: 441 km
      - Bagasjerom: Opptil 495 liter
      - Tilhengervekt: Opptil 1700 kg
      - Garanti: 5 år / 100 000 kilometer
      - Antall seter: 5 eller 7
      - Forbruk: 15,2-17,5 kWt per 100 km
      MBUX Augmented Reality for navigasjon For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner, lar MBUX Augmented Reality for navigasjon den virtuelle og den virkelige verden bli ett. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      MBUX stemmestyring Du kan spørre om aksjekurser, sportsresultater eller informasjon om steder eller offentlige personer. Du spør, og MBUX stemmestyring svarer.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      For å bruke Mercedes me connect-tjenestene må du opprette en Mercedes me-ID/-konto og godta vilkårene for bruk for Mercedes me connect-tjenestene.
      MBUX interiørassistent Det innovative systemet registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine, slik at du kan nyte berøringsfri betjeningskomfort. Utvalgte funksjoner kan du bokstavelig talt aktivere i en håndvending. Og systemet skiller mellom fører og forsetepassasjer, slik at du kommer til akkurat den menyen du vil bruke.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC Nå parkerer du enkelt i trange parkeringsluker. Den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC finner ikke bare en egnet parkeringsplass – den hjelper deg både inn i og ut av den. Da hjelper den deg å styre, og på biler med automatgirkasse også med å gi gass, bremse og skifte gir.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Parkeringspakke med 360°-kamera Enkel parkering. Kombinasjonen av aktiv parkeringsassistent og 360°-kamera hjelper deg når du leter etter parkeringsplass, samt når du skal manøvrere bilen inn i og ut av parkeringsluker. Særlig oversiktsbildet fra 360°-kameraet med virtuelt fugleperspektiv gjør inntrykk.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Adaptiv fjernlysassistent Du aktiverer systemet med et betjeningstrinn og drar så nytte av den høye lyshøyden. Når den adaptive fjernlysassistenten verken registrerer møtende trafikk eller biler foran deg, aktiverer den fjernlyset. Dette gir deg bedre oversikt over både veien og eventuelle farlige situasjoner. Og du trenger ikke å stadig bytte mellom nær- og fjernlys.
      Komfortseter med minnefunksjon Navnet holder hva det lover – det avfjærede komfortsetet byr på god komfort på langturer og gode innstillingsmuligheter av lengde og høyde. Du kan dessuten endre vinkelen på sitteflaten, og til og med forlenge den. Med minnefunksjonen kan du enkelt lagre og velge inntil tre forskjellige seteposisjoner. Samtidig kan setet etterjusteres elektrisk og trinnløst ved behov.

      Setetrekket vist på bildet tilbys ikke i Norge.
      Komfortbelysning Sett farge på kupeen etter egne preferanser eller stemningen i øyeblikket. Ved hjelp av de 64 fargene i komfortbelysningen skapes fascinerende fargestemninger som kan skifte dynamisk eller belyse flere områder med ulike farger.
      Head-up display Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass som gir den beste utsikten for sportslig kjøreglede og en suveren kjørefølelse. Du har alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.


      Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Dette avanserte systemet er til stor hjelp når du kjører i kø. Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC avlaster deg i stor grad, og regulerer automatisk avstanden til bilen som kjører foran deg. I kombinasjon med skiltregistrering kan du med et knappetrykk importere avleste fartsgrenser.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Aktiv fartsgrenseassistent Den aktive fartsgrenseassistenten hjelper deg å overholde den tillatte toppfarten – også i uoversiktlige situasjoner. Systemet sørger for at kjørehastigheten din tilpasses automatisk og forutseende til registrerte fartsgrenser.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Aktiv styreassistent Den aktive styreassistenten gir betydelig forbedret komfort bak rattet. Systemet kan hjelpe deg med å holde bilen din midt i kjørefeltet ved hjelp av moderate styreinngrep. Dette avlaster deg, spesielt på monotone ruter med rette og småsvingete veier.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Aktiv bremseassistent Denne assistenten kan bidra til å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående kjøretøy, møtende trafikk når du svinger av samt sammenstøt med fotgjengere og syklister som er i bevegelse. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Active Lane Keeping Assist Active Lane Keeping Assist er en oppmerksom observatør. Hvis du utilsiktet forlater kjørefeltet eller kommer for nær andre trafikanter, kan systemet føre deg tilbake i kjørefeltet ved hjelp av et styreinngrep. Hvis du likevel forlater kjørefeltet, advares du av at rattet vibrerer.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      Blindsoneassistent Blindsoneassistenten følger med for deg – særlig når du slår på blinklyset. Systemet kan varsle deg visuelt og akustisk om fare for sidekollisjon med trafikanter i blindsonen. Også etter kjøreturen er systemet på vakt og advarer deg hvis du åpner døren i feil øyeblikk.

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.
      DYNAMIC SELECT Kjør slik du vil. Med DYNAMIC SELECT aktiverer du det energieffektive kjøreprogrammet "Eco" ved å trykke på en knapp. Dette øker bilens rekkevidde. I tillegg justerer girskiftehendlene gjenvinningen av bremseenergi. På den annen side mobiliserer Sport-modusen den fulle effekten til elektromotorene for enda mer temperamentsfull kjøring.
      Zero Layer Med Zero Layer er det nå enda enklere å betjene MBUX multimediasystem i din EQB, og du kommer raskere til målet. Avhengig av situasjonen viser den lærevillige, kunstige intelligensen deg relevante funksjoner på startskjermen. Du trenger ikke bruke tid på å lete etter funksjonen du trenger.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content

      Interiørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG Performance steering wheel in nappa leather Content
       Strapline Content
       Strapline Content
       Strapline Content