Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
Film
Bestill prøvekjøring
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  Polar White
  Night Black
  Spectral Blue Metallic
  High Tech Silver Metallic
  Mountain Gray Metallic
  Cosmos Black Metallic
  MANUFAKTUR Mountain Gray Magno
  Modell EQA
  Pris fra
  kr 505 900,-
  Special Editions fra
  kr 479 900,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQA_250+-SE
   EQA 250+ Special Edition Kr 479 900,-   EQA_300-SE
   EQA 300 4MATIC Special Edition Kr 499 900,-   EQA_300_plus-SE
   EQA 300 4MATIC Special Edition Plus Kr 529 900,-   EQA 250+ Pris fra kr 505 900,-   EQA 300 4MATIC Pris fra kr 535 625,-   EQA 350 4MATIC Pris fra kr 563 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   e Pris fra kr

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til nye EQA. Sørger for et fremragende utseende. Nye EQA presenterer seg med balanserte proporsjoner, korte overheng og kraftige bilskuldre med en coupé-lignende sidelinje. Det klare, overflatebetonte designet med reduserte linjer og presise sammenføyninger utstråler overlegen sportslighet og modernitet. Det detaljrike designet understreker den høye kvaliteten og eksklusiviteten. Det sterke utseendet avrundes av den moderne hjuldesignen, som gjør det enklere å komme i gang med helelektrisk kjøring.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Grill Den nye grillen har Blackpanel med sort høyglanset stjernemønster for Progressive Line eller Blackpanel med blankt krom stjernemønster for AMG Line. Tilleggsutstyr.
    Nytt felgdesign Et hjul som følger med i tiden: De utvendig plasserte hjulene med nytt design gir EQA et selvsikkert utseende i harmoni med bilens muskuløse skulderparti.
    LED-lysdiodebånd Skinnende hele veien: Den imponerende hekken imponerer med nye LED-baklykter som sømløst går over i LED-lysdioadebånd med interiør av høy kvalitet.

    LED baklys Baklyktene på EQA lyser som standard utelukkende i LED-teknologi og går sømløst over i LED-lysdiodebåndet i det nydesignede interiøret. De integrerte spoilerne på sideveggen til baklyktene forbedrer aerodynamikken.
    Panoramasoltak Nye EQA leveres medhøykvalitets panoramasoltak som gi mye lys inn i kupeen takket være sine store glassflater og med dette gir bilen en lys, vennlig og behagelig atmosfære. Tilleggsutstyr.
    Interiør Interiøret i nye EQA. Førsteinntrykket av plass teller: Interiørdesignen i EQA imponerer med sin vellykkede syntese av romslig interiør, høyteknologi og sportslighet. Så innbydende kan overgangen til helelektrisk kjøring være. Individualiseringen er heller ikke glemt: Gjør nye EQA til din EQA, for eksempel med komfortbelysning og ulike dekorelementer som passer din smak. De avfjærede komfortsetene og det nye rattet gjør turen din spesielt behagelig.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Nytt rattdesign Fremtiden er under kontroll – det nye rattet knytter deg sammen med bilen og blir til kontrollsenteret. Betjeningselementene betjener eksempelvis en rekke funksjoner for navigasjon, telefoni og underholdning. Du kan også stille inn farts- og avstandsreguleringen her, for å komfortabelt kjøre gjennom trafikken. Tilleggsutstyr.
     Førerplass med midtkonsoll Det indre midtpunktet er funnet: Førerplassen med optimalisert midtkonsoll presenterer seg i et progressivt, designorientert formspråk. Mer oppbevaringsplass og den intuitive utformingen av betjeningselementene gjør det enkelt å få tilgang til alle funksjoner uten å bli distrahert under kjøring.
     Komfortseter med minnefunksjon Med minnefunksjonen kan du enkelt lagre og velge forskjellige seteposisjoner. Samtidig kan setet ganske enkelt etterjusteres elektrisk og trinnløst ved behov.

     Tilleggsutstyr.
     Komfortbelysning Sett farge på kupeen helt etter egne preferanser eller stemningen i øyeblikket. Ved hjelp av de 64 fargene i komfortbelysningen skapes fascinerende fargestemninger, som kan skifte dynamisk eller belyse flere områder med ulike farger.
     Nytt Burmester® surround-soundsystem med Dolby Atmos® Reis inn i nye lydverdener - Dolby Atmos® i kombinasjon med Burmester® surround-soundsystem appellerer til sansene dine på høyeste nivå og gir en enestående lydopplevelse som gir musikken mer plass, klarhet og dybde. Tilleggsutstyr.
     Dekorelementer og Mercedes-Benz Pattern Forelsket i detaljene: Tilpass utseendet til din EQA. Progressive Line kommer i tre forskjellige farger: black , macchiato beige og salviegrå. Electric Art og AMG Line stråler gjennom blackpanel med kromglans Star Pattern.
     Utstyr Utstyrshøydepunkter nye EQA.
     Neste
     Forrige
      Tekniske spesifikasjoner - Motorvariant: Elektrisk
      - Hjuldrift: Forhjulsdrift/4MATIC firehjulsdrift
      - Girkasse: Automat
      - Rekkevidde (WLTP):
      EQA 250+: 558 km
      EQA 300: 457 km
      EQA 350: 476 km
      - Bagasjerom: 340-1320 liter
      - Tilhengervekt: Opptil 1800 kg
      - Garanti: 5 år / 100.000 kilometer
      - Antall seter: 5
      - Forbruk: 14,4-16,4 kWh / 100 km
      MBUX Augmented Reality for navigasjon For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner, lar MBUX Augmented Reality for navigasjon den virtuelle og den virkelige verden bli ett. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.
      MBUX stemmestyring MBUX stemmestyring gjør nye EQA til en partner som lytter til deg i trafikken. Et "Hey Mercedes" er nok til å få assistentens fulle oppmerksomhet. Du kan blant annet styre komfortbelysningen og justere temperaturen i kupeen.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Vist innhold på skjermen kan variere.

      For å kunne bruke Mercedes me-tjenesten MBUX stemmestyring må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen. Etter den innledende løpetiden kan tjenestene forlenges mot betaling, såfremt disse tjenestene fortsatt er tilgjengelige for den aktuelle bilen. Kunden kan aktivere tjenestene innen 1 år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, alt etter hva som inntreffer først.

      MBUX interiørassistent Nyt berøringsfri betjeningskomfort. Det innovative systemet registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine. Utvalgte funksjoner kan du bokstavelig talt aktivere i en håndvending. Og systemet skiller mellom fører og forsetepassasjer for å vise den menyen du vil bruke.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC Nå trenger du ikke lenger å stresse med trange parkeringsluker. Den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC finner ledige parkeringsplasser for deg og hjelper deg inn og ut av parkeringsluker. Den hjelper deg med styring og også akselerasjon, bremsing og girskifter.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Parkeringspakke med 360° kamera Parker avslappet og komfortabelt med 360° kameraet, som gir deg et oversiktsbilde over området rundt bilen, også fra fugleperspektiv. Det blir enkelt å mestre selv smale, kronglete eller uoversiktlige parkeringssituasjoner på en trygg måte. Den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC hjelper deg med å finne en parkeringsluke samt inn- og utkjøring fra parkeringsplassen.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Adaptiv fjernlysassistent Du aktiverer systemet med et betjeningstrinn og drar så nytte av den høye lyshøyden. Når den adaptive fjernlysassistenten verken registrerer møtende trafikk eller biler foran deg, aktiverer den fjernlyset. Dette gir deg bedre oversikt over både veien og eventuelle farlige situasjoner. Og du trenger ikke å stadig bytte mellom nær- og fjernlys.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Aktiv styreassistent Den aktive styreassistenten gir betydelig forbedret komfort bak rattet. Systemet kan hjelpe deg med å holde bilen din midt i kjørefeltet ved hjelp av moderate styreinngrep. Dette bidrar til en høy grad av avlastning, spesielt på monotone ruter med rette og småsvingete veier.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Head-up display De beste utsikter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC gir god avlastning og regulerer automatisk avstanden til bilen som kjører foran deg. Den rutebaserte hastighetstilpasningen utvider bruksområdet betydelig. Når bilen for eksempel nærmer seg en sving, reduserer systemet kjørehastigheten og akselererer automatisk opp til den hastigheten du har stilt inn etter at du har kjørt gjennom svingen og har tilstrekkelig avstand til personen foran.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Speed Limit Assist Speed Limit Assist gjør det enkelt å holde fartsgrensen og unngå unødige bøter. Systemet viser hva som er tillatt. Det registrerer den aktuelle fartsgrensen via kameraet og viser den i førerdisplayet. Det registrerer også begrenset tilleggsinformasjon forbundet med spesielle værsituasjoner, som våt veibane.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Aktiv bremseassistent Denne assistenten kan bidra til å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående kjøretøy, møtende trafikk når man svinger samt sammenstøt med fotgjengere og syklister i bevegelse. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Active Lane Keeping Assist Active Lane Keeping Assist er en oppmerksom observatør: Hvis du utilsiktet forlater kjørefeltet eller kommer for nær andre trafikanter, kan systemet føre deg tilbake i kjørefeltet ved hjelp av et styreinngrep. Hvis du likevel forlater kjørefeltet, vil du i tillegg advares med en rattvibrasjon.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Blindsoneassistent Blindsoneassistenten følger med for deg – særlig når du setter på blinklysbryteren. Systemet kan varsle deg visuelt og akustisk om fare for sidekollisjon med trafikanter i blindsonen. Også etter turen er systemet på vakt og advarer deg hvis du åpner døren i feil øyeblikk.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Tilhengerfeste med ESP® tilhengerstabilisering Utvid transportmulighetene dine. Med dette praktiske utstyret kan du koble til tilhengere og campingvogner, samt montere sykkelholdere. Tilhengerfestet er klart til bruk i en håndvending – og kan like raskt svinges inn bak støtfangeren for å spare plass når det ikke er behov for det.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      DYNAMIC SELECT Kjør slik du vil. Med DYNAMIC SELECT kan du trykke på en knapp for å aktivere det energieffektive kjøreprogrammet "Eco" og dermed øke rekkevidden. I tillegg justerer girskiftehendlene gjenvinningen av bremseenergi. På den annen side mobiliserer Sport-modusen den fulle effekten til elektromotorene for enda mer temperamentsfull kjøring.
      Firehjulsdrift 4MATIC Den helvariable firehjulsdriften 4MATIC[12]sikrer overlegne kjøreegenskaper selv under vanskelige veiforhold. Systemet gir bedre trekkraft og kjørestabilitet for økt sikkerhet.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      Zero Layer Det proaktive Zero Layer brukergrensesnittet lærer av valgene dine. I stedet for å måtte bytte til undermenyer, får du riktig informasjon til rett tid. Det gjør det enda enklere å håndtere MBUX multimediasystemet.
      Se film Se film om helelektriske EQA.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content

      Interiørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG Performance steering wheel in nappa leather Content
       Strapline Content
       Strapline Content
       Strapline Content