Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Rubellite Red Metallic
  Diamond White Bright
  High-Tech Silver Metallic
  Onyx Black
  Graphite Gray Metallic
  Velvet Brown Metallc
  Sodalite Blue Metallic
  MANUFAKTUR Kalahari Gold Magno
  MANUFAKTUR Vintage Blue
  MANUFAKTUR Night Black Magno
  Modell EQS sedan
  Pris fra kr 1 279 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQS 450+ Pris fra kr 1 279 625,-   EQS 450 4MATIC Pris fra kr 1 321 625,-   EQS 580 4MATIC Pris fra kr 1 547 625,-   Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ Pris fra kr 1 739 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ Pris fra kommer snart   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til EQS sedan. Elegansen til en Coupé, plassforhold som i en sedan: Oppdag eksteriøret til EQS sedan.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Black Panel grill Den ikoniske Black Panel-grillen med tredimensjonalt Mercedes-Benz Pattern (mønster) er en forpliktelse til merkets høyeste standarder. Og ingen steder er denne forpliktelsen så imponerende som på fronten til EQS sedan. Av høy kvalitet, fremtredende og med øye for detaljer – bidrar til å skape det beste førsteinntrykket man kan ønske seg.

    Panoramasoltak Panoramasoltaket gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret. Innovativ: betjeningen med touch-slider.
    Nattpakke Med Nattpakke[6] virker det sportslige eksteriøret enda mer ekspressivt. En rekke elementer er utført i black eller black chrome. Avhengig av bilens lakkering oppstår det dermed kontraster eller flytende overganger. Uansett hvordan – for deg innebærer det alltid et klart pluss for individualiteten.

    [6] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Speilpakke Speilpakken inneholder elektrisk innfellbare sidespeil som beskytter bilen mot irriterende skader når du parkerer. Områdebelysningen gjør det dessuten mer komfortabelt å stige inn og ut av bilen når det er mørkt. Merkelogoen som projiseres ved siden av de åpne sidedørene, er en fin effekt.
    DIGITAL LIGHT Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT tilpasser hele tiden belysningen av kjørebanen for deg i henhold til lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.

    Alle projeksjonsfunksjoner er avhengige av lokale bestemmelser, og er for tiden delvis tilgjengelige i USA, EU, Kina og gulfstatene.
    Interiør Interiøret i EQS sedan. Banebrytende teknologi: Oppdag den digitale kupeen i EQS sedan.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     MBUX high-end bakseteunderholdning Førsteklasses underholdning: Det vil si underholdning på to 11,6-tommers høyoppløselige, helintegrerte displayer. Dette gir deg full MBUX-opplevelse også i baksetet med direkte tilgang til bilfunksjonene.[6]

     [6] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Baksete komforpakke Maksimal sittekomfort bak: Multikontursetene er imponerende ikke bare for å gi den optimale seteposisjonen. En rekke massasjeprogrammer sikrer at de også kan ha en revitaliserende eller avslappende effekt.
     Baksetepakke Plus Gjør baksetet ditt til en velværeoase: La deg begeistre av en imponerende sittekomfort med tilleggsputer, elektrisk justerbare seterygger og seteklimaanlegg. Komfort-armlenet fremmer også bekvem kjøring – ikke minst takket være dobbel koppholder og integrerte induktive lademuligheter.
     Multikonturseter for fører og passasjer foran Skreddersydd for å skjemme deg bort: disse setene kombinerer et vell av justeringsmuligheter med eksklusive komfortfunksjoner. Ergonomiske detaljer gjør at du kan innta en perfekt sittestilling. Innovative sidestøtter sikrer god sidestøtte. De behagelige massasjeeffektene med beroligende varme gjør hver reise til behagelig opplevelse.
     Aktiv komfortbelysning Lyssett interiøret i henhold til dine preferanser eller humør. 64 fargealternativer skaper spennende fargevalg, som kan veksle dynamisk eller lyse opp flere områder i forskjellige farger. Konturbelysningen av setene er ett av høydepunktene.
     Akustikk-komfortpakke Takket være omfattende tiltak for lydisolering vil du oppleve støykomfort på høyeste nivå i kupeen. Spesielt akustikkskum og redusert vibrasjon fra understellskomponenter sørger for en stille atmosfære.
     Teknologi Utstyrshøydepunktene til EQS sedan.
     Neste
     Forrige
      MBUX Hyperscreen Oppgrader kupeen med et imponerende designelement. Tre displayer under en glassflate utgjør til sammen en stor MBUX Hyperscreen[6]. Strålende OLED-skjermer med haptisk tilbakemelding og det innovative Zero Layer-brukergrensesnittet skaper en fornøyelig brukeropplevelse.

      [6] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      MBUX Interiørassistent MBUX Interiørassistent[6] hjelper med betjeningen ved å reagere på kroppsspråk. Hvis hendene nærmer seg dørene, tolker assistenten dette som et ønske om å gå ut av bilen og advarer hvis det er fare for kollisjon. Hoderetningen din indikerer hvilket sidespeil du vil justere. I tillegg kan du bruke naturlige håndbevegelser til å styre f.eks. lysfunksjoner.[15]

      [6] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      [15] Det kan være midlertidige leveringsproblemer med kommunikasjonsmodulen (LTE) for visse biler. Spesielt Mercedes me Connect-tjenestene samt nødanropssystemet (eCall) er berørt av dette. Hos Mercedes-Benz-forhandlerne får du alltid oppdatert informasjon om dette.
      Bakakselstyring Bakakselstyringen med 4,5° styrevinkeltilpasning gir deg tre fordeler: enda bedre kjøreegenskaper, betydelig mer smidighet og ikke minst bedre manøvrering – f.eks. ved parkering. For dette formålet styrer bakhjulene avhengig av kjørehastigheten i samme retning eller motsatt retning av forhjulene.
      MBUX Augmented Reality for navigasjon For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner, lar MBUX Augmented Reality for navigasjon[6]den virtuelle og den virkelige verden bli ett. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.[15]

      [15] Det kan være midlertidige leveringsproblemer med kommunikasjonsmodulen (LTE) for visse biler. Spesielt Mercedes me Connect-tjenestene samt nødanropssystemet (eCall) er berørt av dette. Hos Mercedes-Benz-forhandlerne får du alltid oppdatert informasjon om dette.
      Advanced-Plus-pakke Med denne pakken vil du oppleve et teknologisk kvantesprang. I tillegg til Advanced-pakken vil du få omfattende støtte under kjøring og parkering – for eksempel med kjøreassistentpakken Plus. MBUX Augmented Reality for navigasjon gjør reisemålsøket enda enklere. Frontlyktene sikrer ideelle lysforhold takket være det innovative DIGITAL LIGHT.[6]

      [6] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      MERCEDES-AMG The Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+. Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ åpner døren til den spennende fremtiden til AMG Driving Performance.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Close X
      Left Right

      Interiørdesign

      Close X
      Left Right

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG eksteriør Detaljer som AMG-spesifikk grill, kraftfull hekk med AMG spoilerkant samt store AMG lettmetallfelger med AMG keramisk høyeffektivt komposittbremsesystem [4] og bronsefargede lakkerte bremsekalipere[4] etterlater ingen tvil om hvilken Performance-familie denne bilen tilhører.

       [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
       AMG-spesifikk black-panel-grill Den AMG-spesifikke grillen med vertikale ribber i krom på black-panel gjør Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC + gjenkjennelig som en AMG-modell ved første øyekast.
       AMG spoilerkant AMG-spoilerkanten lakkert i bilens farge er en kraftfull bekreftelse på ditt ønske om suveren performance
       AMG-spesifikt hekkskjørt Det AMG-spesifikke hekkskjørtet, lakkert i karosseriets farge, kjennetegnes av den slående diffuser-look-innsatsen i høyglans sort, samt en AMG-spesifikk dekordel med tre lameller i krom.
       Keramisk høyeffektivt AMG komposittbremsesystem Det valgfrie høyeffektive AMG-komposittbremsesystemet[5] er den perfekte motspilleren til den kraftfulle motoren i din AMG.

       [5] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
       Rødlakkerte bremsekalipere Bremsekaliperne lakkert i red med AMG logo[5] fremhever bilens dynamikk og eksklusivitet. De skiller seg ut visuelt og viser tydelig effektevnen til bremsesystem og motor.

       [5] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon..

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG Performance-ratt i nappaskinn AMG Performance-rattet i nappaskinn med flat bunn og perforering i gripeområdet er standardutstyr. I tillegg kommer AMG rattknapper og sølvfargede girskiftehendler i aluminium for å justere ulike energigjenvinningstrinn.
        AMG Sound Experience Authentic Du har bevisst valgt en bil fra AMG. Selvfølgelig krever du for en elbil også en viss akustisk opplevelse. Vi har forberedt oss: Standardutstyret AMG Sound Experience Authentic sørger for at du ikke glemmer at du kjører en spesiell bil.
        RACE START Med funksjonen RACE START[5] kan utgangseffekten til drivkomponentene justeres til maksimal oppstartsytelse i en kort periode via boost-funksjonen, slik at ingenting står i veien for intensiv kjøredynamikk og emosjonelle opplevelser under igangkjøringen. Og alt dette flere ganger på rad ved behov.

        [5]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
        AMG DYNAMIC PLUS-pakke AMG DYNAMIC PLUS-pakken[5] får maksimal AMG-typisk kjøreglede ut av den elektriske driften av din EQS 53 4MATIC+. Den kombinerer utvalgte performance-tillegg som en merkbar boost for RACE-START[5] og den spennende AMG Sound Experience Performance[5].