Contact

Close
Contact
A-Klasse og GLA utgår Sjekk ut EQA – vårt helelektriske alternativ.
Fra fossilt til elektrisk. Mercedes-Benz Norge akselererer elektrifiseringen.

I 2021 uttalte toppsjefen i Mercedes-Benz AG, Ola Källenius, at Mercedes-Benz personbil forbereder seg på å bli helelektrisk innen slutten av tiåret. Nå akselererer den norske organisasjonen overgangen ved å fase ut en rekke modeller med fossil drivlinje. Allerede i 2023 forsvinner kompaktmodellene A- og B-Klasse, GLA, GLB og CLA samt de større modellene C-Klasse og E-Klasse.
Button
Mercedes me connect. Hjelp ved et knappetrykk: Mercedes me-knappen i bilens telefonbok eller i takbetjeningsenheten setter føreren i direkte kontakt med en av våre service-medarbeidere. Button
Mercedes-Benz Service24h: Får deg tilbake på veien dag og natt. Hvis du får et teknisk problem eller har et uhell, får du hjelp i hele Europa av Mercedes-Benz Service24h. Vår service24h-tjeneste +47 67 90 83 00 svarer deg og organiserer rask, profesjonell hjelp. Du kan nå oss 365 dager i året, 7 dager i uken, 24 timer i døgnet. Ofte kan et havari repareres direkte på stedet. Hvis dette ikke er mulig, sørger vi for at bilen kjøres til nærmeste Mercedes-Benz-verksted og organiserer den videre reisen. Dette er tjenestene du kan forvente deg:

- Hjelp i nødsituasjoner
- Organisering av veihjelp
- Styring og koordinering av veihjelps- og mobilitetsløsningen
- Kvalifiserte fagfolk
Button
All categories Choose the right accessories for your Mercedes.