Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Mercedes-Maybach Opplev luksus på fire hjul. Utforsk Mercedes-Maybach.
Mercedes-Maybach modellene
LeftRight

Storbillimousin

Close X
Strapline Content

Sedan

Close X
Neste
Forrige
  Mercedes-Maybach S-Klasse Les mer
  Mercedes-Maybach GLS Les mer
  Mercedes-Maybach EQS SUV Les mer

  SUV/Geländewagen

  Close X
  Strapline Content

  Coupé

  Close X
  Strapline Content

  Cabriolet/Roadster

  Close X
  Strapline Content

  Estates

  Close X
  Strapline Content
  Det er dette som gjør Mercedes-Maybach spesiell Hva er Mercedes-Maybach? Mercedes-Maybach er en ikonisk representant for luksus i porteføljen til Mercedes-Benz, og står som et symbol på det ypperste innen komfort, design og teknologisk innovasjon. Dette ikoniske merket representerer det absolutte høydepunktet av luksus i bilverdenen, designet for de som ikke bare krever det beste, men også det ekstraordinære.
   Hva er spesielt med Maybach? Maybach er bygget på førsteklasses håndverk og eksklusivitet. Materialene som brukes er av høyeste kvalitet, fra de myke setetrekkene til de håndmalte detaljene. Høydepunktene inkluderer eksklusive setetrekk, et lydsystem i verdensklasse, avansert demping og lydisolering, samt designelementer som gir et sofistikert og elegant utseende. Hver detalj er nøye utformet for å gi en opplevelse som er unik, noe som gjør Maybach til det perfekte valget for deg som søker det ypperste innen luksus. Hva er Maybach, spør du? Det er definisjonen av luksus på fire hjul. Button
   Den umiskjennelige Mercedes-Maybach grillen er karakteristisk for den imponerende designen. Det karakteristiske panseret med en forkrommet finne og Mercedes-Maybach grillen med fine, vertikale kromstriper er et kjennetegn ved Maybach-merket. Button
   Maybach-estetikken. Maybach fra topp til felg: Merkets umiskjennelige stil kjennetegnes av sublim skjønnhet, edel estetikk og eleganse. Å vise frem noe spesielt for et fullkomment øyeblikk. Button
   En luksusyacht, et direktørkontor, en velværeoase. Executive-setet med standardspesifikasjoner representerer det ypperste innen reisekomfort. Med et knappetrykk kan det justeres til en helt tilbakelent stilling, noe som gir uovertruffen komfort. I tillegg har det en ekstra bred benstøtte og lar deg nyte godt av en hot-stone setemassasje og seteklimakontroll. Button
   Det er det som gjør Mercedes-Maybach spesiell. Mercedes-Maybach kombinerer Mercedes-Benz’ innovasjon med Maybachs unike luksusmerke. Her går ytelse og eksklusivitet hånd i hånd. Tradisjonelt håndverk med moderne digital teknologi. Et eksempel: Mercedes-Maybach GLS, en syntese av SUV og luksussedan. Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button

   Modelloversikt

   Dette er Mercedes-Maybach.

   Mercedes-Maybach GLS.

   Det ypperste av plass og komfort finner du bare i GLS.

   GLS bærer stolt sin S i navnet. Som ingen annen bil i verden kombinerer den den uanstrengte smidigheten til en luksus-SUV med de indre kvalitetene til en S-Klasse, inkludert førsteklasses sikkerhet. Stig ombord og opplev sublim luksus og følbar komfort på et enestående nivå.

   Finn ut mer

   ​Mercedes-Maybach S-Klasse.

   Uavhengighet er rikdom.

   I tråd med tradisjonen til det legendariske merket for førsteklasses luksusbiler redefinerer vi ultimat luksus som aldri før. Stig om bord og opplev eksklusivitet, innovasjon og fortreffelighet som aldri før.

   Finn ut mer

   Modelloversikt

   Hva er Mercedes-Benz Night Series?

   Mercedes-Benz Night Series er en spesiell utstyrsvariant eller en pakke som tilbys på flere av Mercedes-Benz modeller. Denne pakken inneholder typisk mørkere estetiske elementer som fremhever bilens sportslige og elegante utseende. Det kan inkludere mørkt tonede vinduer, sorte felger, og andre sorte eksteriørdetaljer som grill, speilkapper og listverk rundt vinduene. Night Edition-modellene gir bilene et mer distinkt og dramatisk utseende, og er populære blant de som ønsker en bil med et mer personlig og aggressivt preg. Oppdag alle modellene i Mercedes-Maybach Night Series​.

   Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series.

   Mercedes-Maybach S-Klasse Night Series[1] har en spesielt attraktiv kombinasjon av understatement og mystisk mørk estetikk. Opplev sanselig minimalisme med utvalgte detaljer i mørk krom og svart, dekorert med spesielle polstringsfarger, spennende kontraster og eksklusive dekorelementer. Det selvsikre utseendet suppleres med den slående utformingen av Maybach-felgene.

   Finn ut mer

   ​Mercedes-Maybach GLS Night Series.

   I kombinasjon med utstyrspakken Night Series[1] fengsler Mercedes-Maybach GLS SUV med sin unikt fullkomne, eksklusive tilstedeværelse. Opplev den slående elegante mørke estetikken med utvalgte detaljer i svart eller svart krom, supplert med spesielle polstringsfarger, merkbare kontraster og eksklusive dekorelementer. Det selvsikre utseendet avrundes av Maybach-felgenes slående design​.

   Finn ut mer

   Mercedes-Maybach EQS SUV Night Series.

   Mercedes-Maybach EQS SUV Night Series[1] imponerer med sin overlegne sportslighet og mystiske eleganse. Utvalgte detaljer i mørk krom og svart, spesielle polstringsfarger og dekor, unike kontraster samt den bemerkelsesverdige felgdesignen gir utstyrsversjonen sitt eksklusive utseende. Oppdag en veldig individuell type diskret, men uttrykksfull design.

   Finn ut mer

   [1] Tilleggsutstyr som kan velges avhengig av konfigurasjonen.

   The range Mercedes-Benz Electric cars. Driving with electricity. And all your senses: the all-electric Mercedes-Benz EQ not only adapts to your needs, but also learns with every meter and gets to know you better and better.
   Strapline Content Button