Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  Polar White
  Black
  Spectral Blue Metallic
  High-Tech Silver Metallic
  Mojave Silver
  Graphite Grey Metallic
  Nautic Blue
  Obsidian Black Metallic
  MANUFAKTUR Graphite Grey Magno
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  Modell GLC Coupé
  Pris fra kr 1 028 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   GLC 220 d 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 028 624,-
   GLC 300 d e 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 090 625,-
   GLC 400 e 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 101 625,-
   GLC 450 d
   GLC 450 d 4MATIC Coupé Pris fra kr

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé Pris fra kr 1 900 625,-

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   VENNLIGST BEMERK: Enkelte tjenester og utstyr krever at man må kjøpe abonnementsbaserte tilleggstjenester for å beholde disse. Prosessen rundt dette er under oppdatering og dialogen med fabrikk er ikke avsluttet. Derfor vil følgende tjenester/utstyr ikke være tilgjengelig for øyeblikket: Tilhengerassistent (553), Remote Parking app (PBH), URBAN GUARD alarmpakke (P54) og GUARD 360° alarmpakke Plus (P82). Denne meldingen vil bli fjernt så snart tjenestene/utstyret er tilgjengelig igjen. Ta eventuelt kontakt med din forhandler for nærmere informasjon.
   Eksteriør Eksteriøret til nye GLC Coupé. Fra det omfattende standardutstyret til AMG Line: Nye Mercedes-Benz GLC Coupé imponerer med sin helt egne karakter og iscenesetter den ikoniske Mercedes-Benz Coupé-designen i form av en sportslig luksuriøs SUV. Uttrykksfulle høydepunkter finnes i mange spennende detaljer. Med sin sanselig klare design og sine gjennomtenkte tekniske utviklinger gjør den nye GLC Coupé et suverent inntrykk i alle terreng.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Ny front med sportslig grill og Mercedes-Benz Pattern. Frontlyktene fremhever bredden på den krombelagte grillen og forener de kraftige SUV-proporsjonene med de typiske detaljene på en Coupé.
    DIGITAL LIGHT Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT[1] tilpasser hele tiden belysningen av kjørebanen for deg i henhold til lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.

    [1] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Stort panoramasoltak. For første gang er det store panoramasoltaket[1] også tilgjengelig i GLC Coupé, noe som gir en opplyst kupé.

    [1] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Nyutformede stigbrett Designen av stigbrettene på sidene[4] er optimalisert og understreker den luksuriøse og sportslige karakteren til nye GLC Coupé. Den nye designen gjør det mer komfortabelt å gå inn og å laste opp takboksen.

    [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Spesifikk Mercedes-Benz Coupé-design Det sensuelt klare formspråket representerer moderne luksus og samtidig dynamisk sportslighet, og det iscensetter den koniske Mercedes-Benz Coupé-designetn
    Nye baklykter med 3D-interiør De todelte baklyktene er stilfullt flate og understreker bilens bredde. Interiøret er tredimensjonalt og er tilgjengelig med lysanimasjon (tilleggsutstyr).
    Interiør Interiøret i nye GLC Coupé. Det avantgardistiske interiøret representerer allerede i standardutstyret moderne luksus og er utført i spesielt høy kvalitet. Med sitt estetiske mangfold av funksjoner gjør den den førsteklasses sportsligheten til nye GLC Coupé tydelig synlig. Med setetrekk i fineste skinn, berøringsskjerm og Burmester® surround-soundsystem som tilleggsutstyr overbeviser den alle sansene.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Multifunksjons-sportsratt Multifunksjons-sportsrattet har en håndgripbar diameter på bare 370 mm. Betjeningsfeltene på de horisontale ratteikene er omplassert og utstyrt med et nytt konsept: De arbeider kapasivt og er sømløst integrert i overflaten. Haptiske sensoriske hjelpemidler gjør betjeningen enklere.
     Det eksklusive Burmester® 3D-surround-soundsystemet Nyt den utsøkte lyden av Burmester®-Sound i din GLC Coupé[4]: Femten premiumhøyttalere sørger for en imponerende god romklang, og de kan stilles inn fritt både foran og bak. Utformingen av soundsystemet sikrer også optisk nytelse med sin høye kvalitet og tekniske finesse.

     [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     ARTICO-setetrekk i nevagrått Den avantgardistiske setedesignen til nye GLC Coupé består av materialer i høy kvalitet som er bearbeidet med presisjon og forskjellige lag raffinert med autentiske detaljer. Det vedlikeholdsvennlige og slitesterke kunstskinnet ARTICO vises her i nevagrått og black, noe som gir et sportslig luksuriøst utseende.
     Dekorelementer Det store utvalget av nye dekorelementer med innovative overflater gir attraktive muligheter for å gjøre interiøret i GLC Coupé personlig. Nytt for GLC Coupé er for eksempel de dekorative elementene i rombeoptikk, som er standard, og dekorelementene i tre som er tilgjengelige som tilleggsutstyr.
     Sentraldisplay vippet mot føreren, med berøringsskjerm 11,9-tommers-sentraldisplayet er det digitale grensesnittet mellom deg og bilen, som du bruker til å kontrollere mange viktige kjøretøyfunksjoner. Det er lett vippet mot føreren og utstyrt med berøringsskjerm, det er intuitivt og komfortabelt å bruke, og i tillegg kan du lagre individuelle brukerprofiler.
     ARTICO-instrumentpanel og nedre vinduskanter Interiørets høykvalitetsoptikk og -haptikk understrekes på overflatene med ARTICO-kunstskinnet i nappa-optikk. Det vedlikeholdsvennlige og slitesterke materialet er presist bearbeidet på overflatene og forfinet med manufakturliknende sømbilder. Det er fem farger å velge mellom.
     Utstyr Utstyrshøydepunktene til nye GLC Coupé.
     Neste
     Forrige
      Head-up-display Viktig informasjon som hastighet, tillatt toppfart, varselmeldinger og navigasjonstalemeldinger er rett foran øynene dine med Head-up Display[4],slik at du ikke trenger å ta øynene fra veien. Den ergonomiske innstillingen av head-up-displayet kan tilpasses individuelt og lagres i brukerprofilen.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Augmented Reality for navigasjon I forbindelse med MBUX tilbys tilleggsutstyret Augmented Reality[4]. Et kamera foran det innvendige bakspeilet registrerer omgivelsene foran bilen og viser dem som et livebilde på sentraldisplayet. Virtuelle objekter, informasjon og markeringer vises, for eksempel trafikkskilt, veibeskrivelser eller husnumre.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      MBUX multimediasystem med sentraldisplay Med det nye MBUX-multimediasystemet blir kjøreopplevelsen din enda mer digital. Berøringsskjermen som er vippet mot føreren, lar deg styre mange viktige funksjoner i bilen på en intuitiv og komfortabel måte. MBUX gir enkel tilgang til dine favorittradiostasjoner, spillelister eller navigasjonsruter via individuelle brukerprofiler.
      Assistent for rygging med tilhenger (tilleggsutstyr) Selv i vanskelige situasjoner kjører du suverent og avslappet bakover med assistenten for rygging med tilhenger. Via MBUX-sentraldisplayet angir du retningen: rett frem eller i en forhåndsvalgt, fritt innstillbar svingvinkel. Systemet styrer automatisk, føreren betjener gass- og bremsepedalene.
      12,3-tommers førerdisplay Et individuelt justerbart display i førerområdet viser deg viktig informasjon om bilstatus. Det skiller seg fra tradisjonelle førerplasser med klassiske runde instrumenter: Den høyoppløselige LCD-skjermen står fritt og ser ut til å sveve foran vingprofilen og pynteflaten.
      Mercedes me online-musikk Med din Mercedes me-konto kan du strømme musikken din: Aktiver tjenesten \"Online-musikk\" ved å koble den til strømmetjenesten din (Apple Music, Amazon Music, Spotify eller TIDAL). Med MBUX-multimediasystemet kan du helt enkelt be om sanger, album, spillelister eller radiostasjoner.[6][7]

      [6] Denne Mercedes me connect-tjenesten er tilgjengelig for biler med MBUX-multimediesystemet. En aktiv Mercedes me connect-konto er nødvendig for å kunne bruke tjenesten. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen, og tjenesten "Online-musikk" må være aktivert. Videre må en konto være tilgjengelig hos den respektive strømmetjenesten. Strømmetjenestene kan variere avhengig av lokal tilgjengelighet.
      [7] En aktiv Mercedes me connect-konto er nødvendig for å kunne bruke tjenesten. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen, og tjenesten "Online-musikk" må være aktivert. Videre må en konto være tilgjengelig hos den respektive strømmetjenesten. Dessuten må et eget datavolum anskaffes fra en ekstern mobiloperatør før du kan bruke tjenesten, for eksempel via Mercedes me connect-tjenesten "Internet in the Car".
      Active Lane Keeping Assist Active Lane Keeping Assist[4]er en oppmerksom observatør: Hvis du utilsiktet forlater kjørefeltet eller kommer for nær andre trafikanter, kan systemet føre deg tilbake i kjørefeltet ved hjelp av et styreinngrep. Hvis du likevel forlater kjørefeltet, vil du i tillegg advares av en rattvibrasjon.[2]

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      [2] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Blindsoneassistent Denne assistenten ser nøyaktig for deg: Systemet kan varsle deg, spesielt så snart du trykker på blinklyset, om sidekollisjoner med andre trafikanter som ligger i blindsonen. Systemet er også på vakt når bilen står stille og advarer deg hvis du åpner døren i feil øyeblikk. En viktig beskyttelse – spesielt for syklister.[4][2]

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      [2] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Parkeringspakke med 360°-kamera Eksklusiv parkeringstjeneste med oversiktsbilde: Den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC og 360°-kamera registrerer ledige parkeringsluker og oppmerkede parkeringsplasser idet du kjører forbi dem. Etter å ha valgt en parkeringsplass kan du parkere perfekt selv takket være visuell og akustisk varsling – eller få bilen parkert.[4]

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Gjør deg kjent med informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Parkeringspakke med ryggekamera Denne pakken tilbyr variert støtte ved parkering: den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC registrerer ledige parkeringsluker idet du kjører forbi dem. Så snart en parkeringsplass er valgt, kan du parkere suverent på egen hånd ved hjelp av ryggekamera, ultralydsensorer og praktiske visualiseringer – eller la assistentene ta seg av parkeringen.[4]

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Gjør deg kjent med informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Kjøreassistentpakke Plus Med denne pakken kan du være mer avslappet, tryggere og bedre beskyttet på veien: Du drar nytte av et bredt spekter av støttende og avlastende fordeler med delvis automatisert kjøring. I tillegg kan beskyttelseskonseptet PRE-SAFE® impuls bidra til å redusere konsekvensene av sidekollisjoner.[4][2]

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      [2] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Gjennomsiktig panser med 360° kamera 360°-kameraet skaper en virtuell visning av bakken under kjøretøyet i panserområdet for det sentrale displayet når offroad-programmet er aktivert. Føreren får hjelp under kjøring og manøvrering i terreng og kan bedre vurdere hindringer som grus eller steinbrudd.[4]


      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      ENERGIZING-pakke Plus Komfort for alle sanser: Denne pakken samler mange typer premium-utstyr med innovativ intelligens. Din Mercedes kan vitalisere og skjemme deg bort på målrettet vis. Det gir større utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur. Med syv varierte komfortprogrammer og attraktive tillegg som f.eks. multikontursetene.[4]

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      KEYLESS-GO Det elektroniske kjøreautorisasjonssystemet gjenkjenner deg på nøkkelen din. Fra en avstand på ca. to meter låses bilen (opp). På den måten har du kontroll over tilgangen til bilen uten å måtte lete etter nøklene.
      HANDS-FREE Access Die HANDS-FREE Access[4]-funksjonen i komfortpakken gjør at bakdøren kan åpnes og lukkes berøringsfritt ved hjelp av en fotbevegelse. En sensor i området til den bakre støtfangeren registrerer bevegelsen. Det er ikke nødvendig å plassere bagasje eller varer på bakken.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Memory Park Assist På forespørsel registreres og lagres inn- og utkjøring fra parkeringsplassen i din egen garasje eller på en fast parkeringsplass. Deretter kan din GLC Coupé utføre manøvreringen automatisk, mens du slapper av fra førersetet og overvåker prosessen.[4]

      Våre kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Gjør deg kjent med informasjonen i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.

      En personlig Mercedes me-ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene kreves for å bruke tjenestene. I tillegg må kjøretøyet være tilkoblet med brukerkontoen. Ved utløp av den første perioden kan tjenestene fornyes mot et gebyr, forutsatt at de på det tidspunktet fortsatt tilbys for kjøretøyet. Førstegangsaktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter førstegangsregistrering eller drift av kunden, avhengig av hva som inntreffer først.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      PRE-SAFE® PRE-SAFE® System[4] utnytter tiden før ulykken er et faktum. En rekke tiltak kan redusere belastningene som oppstår. Den innovative PRE-SAFE® Sound sender ut en høyfrekvent lyd fra høyttalerne og kan utløse en naturlig beskyttelsesrefleks. Dermed skånes det indre øret ved at kollisjonsstøyen dempes.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      PRE-SAFE® Impuls side Hvis nye GLC oppdager en uunngåelig sidekollisjon, iverksetter PRE-SAFE® Impuls side[4] tiltak for å justere passasjerene mot midten av bilen. Slik kan belastingnigen på bilen reduseres i tilfelle en ulykke.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Ny midtairbag Nye GLC Coupé er utstyrt med en midtairbag i samsvar med de nyeste ratingkravene for Europa. Integrert i førersetets rygg kan den plassere seg mellom fører og forsetepassasjer ved en alvorlig sidekollisjon.
      AIRMATIC med bakakselstyring AIRMATIC[3] med trinnløs demperregulering på hvert hjul gir ekstra myke rulleegenskaper. Du kjører med enestående komfort og kommer mer avslappet frem. I tillegg kan luftfjæringen heves med 15 mm om nødvendig, og den tilpasser seg automatisk til ulike belastningstilstander.

      [3] Tilgjengelig som tilleggsutstyr med Teknikkpakken.
      Sportsunderstell og forakselstyring Nye GLC Coupé er nå utstyrt med sportsunderstell som standard. I kombinasjon med forakselstyringen, som nå virker enda mer direkte, er håndteringen enda mer spontan og smidig. Opplev betydelig mer kjøreglede.
      Bremsesystem med store bremseskiver foran Bremsesystemet med ekstra store og perforerte bremseskiver på forakselen[4] hugger alltid kraftig i. Du kan stole på stabile bremser selv etter flere kraftige oppbremsinger og i alle kjøresituasjoner.

      [4] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      DYNAMIC SELECT Velg ønsket kjøreprogram via DYNAMIC SELECT med et fingertrykk. I tillegg til \"Eco\", \"Comfort\", \"Sport\" og \"Individual\" finnes nå også programmet \"Offroad\". Traksjon, bremseregulering og kjøreegenskaper endres tilsvarende.
      MERCEDES-AMG Nye Mercedes-AMG GLC Coupé. Mercedes-AMG GLC-modellene representerer et ideelt inngangspunkt til Mercedes-AMG verdenen, så vel som absolutt toppytelse.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG-spesifikk front (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) AMG emblem og powerdomes på panseret, merketypisk grill med vertikale lameller i mørk krom, AMG frontskjørt med store luftinntak.
       Keramisk høyeffektivt AMG komposittbremsesystem (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) De typiske AMG-hjulene sørger i kombinasjon med keramisk høyeffektivt AMG komposittbremseskiver[3], for optimal ytelse og presis dosering.

       [3]Kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjonen.

       AMG-spesifikk hekk (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) Coupé-design med AMG spoilerkanter, AMG hekkskjørt med diffusorbrett og AMG eksosanlegg med trapesformede enderørsdeksler i svart med høyglans for synlig dynamikk, også for de bak deg.


       AMG-spesifikke lengdevanger (GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé) Vis din lidenskap for ytelse på begge sider. De AMG-spesifikke lengdevangene i svart høyglans får din Mercedes-AMG GLC Coupé til å se enda mer dynamisk ut.

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG Performance-ratt AMG Performance-rattet tilbyr alt motorsportshjertet ditt lengter etter, med elegant nappaskinn kombinert med mikrofiber MICROCUT for ideelt grep og mer presis styring, den AMG-typiske flate formen fra motorsporten samt ergonomiske touch-betjeningsfelter. Dermed kan du kjøre fokusert, uansett hvor du befinner deg.[3]

        [3]Kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjonen.
        Typisk AMG-kombiinstrument og digital instrumentvisning Det optimaliserte MBUX-multimediesystemet tilbyr en rekke AMG-spesifikke visninger og nyttige funksjoner. Opplev de merkespesifikke displayene i kombiinstrumentet og i multimedie-sentraldisplayet i midtkonsollen eller til og med i head-up display[3]. Dermed får du alltid tilgang til all viktig informasjon.

        [3]Kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjonen.
        AMG Performance-seter AMG Performance-setene[3]for føreren og forsetepassasjeren er et kjerneelement i filosofien til Mercedes-AMG. Opplev det unike motorsportsutseendet til trekket i svart nappaskinn, seteposisjonen for suveren håndtering eller den utmerkede sidestøtten, som er spesielt tydelig ved dynamiske kjøremanøvre.

        [3]Kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjonen.

        AMG dekorelementer i karbon AMG dekorelementer i karbon[3]gjør interiøret til noe helt spesielt. De sportslige preget passer naturlig inn i interiøret og tilfører spennende kontraster. Dette gjør interiørdesignet sportsligere. Samtidig understreker de en umiskjennelig lidenskap for høy ytelse.

        [3]Kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjonen.
        Belyste AMG terskellister med "AMG" navnetrekk Start hver eneste tur med enda mer prestasjonsfølelse takket være de høykvalitets AMG listene i rustfritt stål, som kompletteres av den ikoniske "AMG"-bokstavene. Det utskiftbare dekselet gjør det mulig å bytte ut listene med andre originale deler fra Mercedes-AMG eller Mercedes-Benz. For enda mer dynamikk.