Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  Selenite Grey
  Polar White
  Obsidian Black Metallic
  High-Tech Silver Metallic
  Emerald Green
  Sodalite Blue Metallic
  Black
  MANUFAKTUR Hyacinth Red Metallic
  MANUFAKTUR Alpine Grey Solid
  MANUFAKTUR Diamond White Bright
  Modell GLE Coupé
  Pris fra kr 1 455 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   GLE 400 e 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 455 625,-
   GLE 350 de 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 532 625,-
   GLE 450 d 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 829 625,-
   Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé Pris fra kr 2 059 625,-
   Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé Pris fra kr 2 886 625,-

   Mercedes-AMG

   Close X
   Neste
   Forrige
    Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé Pris fra kr 2 059 625,-
    Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé Pris fra kr 2 886 625,-

    Mercedes-EQ

    Close X
    Strapline Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

    Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
    Eksteriør Eksteriøret til GLE Coupé Kraftig, dynamisk og sportsligere enn noen gang tidligere: Nye GLE Coupé leveres som standard med AMG Line og kombinerer markante SUV-elementer og elegante coupé-egenskaper. Den nye fronten, lakkfargene og felger på opptil 22 tommer sikrer individualitet. Oppdag eksteriørhøydepunktene til GLE Coupé.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Left Right

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Ny frontdesign Sterk og sportslig: Den nydesignede fronten leveres med diamantgrill med Mercedes-Benz Pattern og sørger for et enda sportsligere utseende. Frontskjørtet for standardutstyret AMG Line inkluderer også en dekorlist i krom og nydesignede luftuttak.
     Opptil 22 tommers lettmetallfelger Fra uttrykksfulle 21 tommer til iøynefallende 22 tommer (tilleggsutstyr) – nye GLE Coupé tar deg komfortabelt til destinasjonen med enhver dekkutrustning.
     Panoramasoltak Åpent eller lukket: Panoramasoltaket (tilleggsutstyr) gir en følelse av frihet og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både åpent og lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.
     Sportslig coupédesign En silhuett med karakter. Den sportslige og elegante designen til GLE Coupé kjennetegnes av en flat frontrute, den karakteristiske fallende taklinjen og den atletiske hekken. GLE Coupé er kraftig og elegant fra alle kanter.
     Omgivelsesbelysning med Mercedes-Benz mønster Med denne designen ligger til og med stjernene for dine føtter. Om du vil kan du bli ledsaget av det karakteristiske Mercedes-Benz Pattern når du går inn og ut av din GLE Coupé. Når førerdøren eller døren på passasjersiden er åpen, projiseres det på bakken og gir et flott utseende.
     MULTIBEAM LED-frontlykter De nydesignede MULTIBEAM LED-frontlyktene er ikke bare et blikkfang, men sikrer også utmerket sikt. Den nye lyssignaturen for dagskjørelyset med en fakkel og fire lysprikker setter ytterligere høydepunkter. Nye GLE Coupé får siste finpuss med ny innvendig design i baklyktene.
     Nattpakke Høydepunkter:
     - Diamantgrill med Mercedes-Benz Pattern, integrert Mercedes-stjerne og enkeltlamell lakkert i glanset sort med krominnlegg og sort ramme.
     - 20 tommers AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteiket design, lakkert i glanset sort, andre AMG lettmetallfelger opptil 22 tommers tilgjengelig som tilleggsutstyr.
     - AMG frontskjørt med sportslige luftinntak og med dekorlist i sort høyglans.
     - Innsatser i luftinntakene til fremre støtfanger i sort høyglans.
     - AMG hekkskjørt med sort diffusorinspirert innsats og dekorlist i sort høyglans.
     - Speilhus lakkert i svart høyglans.
     - Varmedempende, mørktonet glass fra B-stolpen.
     - Vinduslinjelist og pyntelist i sort.
     Interiør Interiøret til nye GLE Coupé. Design av høy kvalitet i alle detaljer. Kupeen i GLE Coupé imponerer med nye setetrekkfarger og dekorelementer, samt ventilasjonsdyser laget av kvalitetsmaterialer for en sportslig og elegant atmosfære. Den nyeste generasjonen av multifunksjonsrattet og MBUX-multimediesystemet med widescreen-førerplass avrunder konseptet.
     LeftRight

     Utstyrsversjoner

     Close X
     Left Right

     Design- og utstyrshøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      Nytt multifunksjonsratt Med den nye generasjonen av multifunksjonsrattet kan du styre GLE Coupé sportslig og komfortabelt til destinasjonen. Via de integrerte og kapasitive touch-betjeningsfeltene styrer du de viktigste bilfunksjonene uten å ta hendene av rattet. Multifunksjonsrattet er tilgjengelig i forskjellige varianter, for eksempel i tre- og skinnutførelse (tilleggsutstyr) og blir dermed også et visuelt høydepunkt.
      Midtkonsoll Alt under kontroll: Den høye midtkonsollen støtter offroad-opplevelsen med sine to håndtak. I tillegg til perfekt ergonomi formidler flytende skinnoverflater et luksuriøst inntrykk. Multimediefunksjoner kan styres intuitivt via den integrerte touchpaden.
      Setetrekkfarger Kupeen i nye GLE Coupé skinner om ønsket i nye tofargede kombinasjoner av katalansk-beige / sort, samt bahia-brun / sort. Takket være setetrekk av høy kvalitet nyter alle passasjerer eksklusiv komfort på hver tur.
      Dekorelementer og ventilasjonsdyser GLE Coupé ønsker nå føreren velkommen med en enda mer eksklusiv atmosfære. Dette sikres fremfor alt av de nye kantede ventilasjonsdysene med kromlameller og nye dekorelementer som f.eks. pynteelementet i lindetre linestructure i blank brun.
      MBUX Multimediesystemet MBUX lærer noe nytt hver gang du kjører – og blir bedre kjent med deg. Den nye generasjonen kommer med et nytt brukergrensesnitt og gjør kupeen i GLE Coupé enda mer intelligent og digital. Se frem til en ny verden av infotainment og intuitiv betjening med tale, berøring eller bevegelser.
      Standardutstyr Høydepunkter:
      - Multifunksjons-sportsratt i nappaskinn
      - Taktrekk i krystallgrått stoff
      - Kupélys LED
      - 2-soners THERMATIC klimaautomatikk
      - Setevarme for fører og forsetepassasjer
      - Widescreen-førerplass som består av et sentralt mediedisplay med berøringsskjerm og instrumentdisplay
      - MBUX multimediesystem med LINGUATRONIC
      - Berøringsskjerm i midtkonsollen
      - Integrasjon for smarttelefon
      AMG Line Høydepunkter:
      - Sportsseter foran med spesifikk setegrafikk
      - Setetrekk kommer som standard i ARTICO-kunstskinn / MICROCUT-mikrofiber i sort
      - Multifunksjons-sportsratt i 3-eiket design med flat bunn og perforering i gripeområdet
      - AMG sportspedaler i børstet rustfritt stål med svarte gummiknotter
      - AMG gulvmatter i svart velur med "AMG"-logo
      - Taktrekk i stoff black
      Utstyr Utstyrshøydepunktene til GLE Coupé.
      Neste
      Forrige
       Head-up display Gode muligheter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg. Høyde og kvaliteten til displayet kan du justere etter egne preferanser.
       Smart Home-integrasjon "Hei Mercedes, slå av lyset hjemme!" Koble Smart Home-systemet ditt til GLE Coupé og kontroller dine kompatible Smart Home-produkter som f.eks. temperatur, belysning, persienner eller elektriske apparater mens du er på farten. Med MBUX stemmeassistent er det helt enkelt per stemmestyring.[3]

       [2] MBUX Smart Home er en funksjon i Mercedes me connect-tjenesten "MBUX stemmestyring". For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenestene, må du ha en Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. De viste tjenestene og deres tilgjengelighet samt funksjonalitet er spesielt avhengig av bilmodellen, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
       MBUX Augmented Reality for navigasjon MBUX Augmented Reality blander den ekte verden med den digitale og navigerer deg trygt gjennom også vanskelige trafikksituasjoner. Grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon vises på levende bilder fra frontkameraet, noe som gjør orientering og stedsbestemmelse enklere.
       Integrasjon for smarttelefon og trådløst ladesystem Integrasjon for smarttelefon forbinder din smarttelefon via Apple CarPlay™ og Android Auto med infotainmentsystemet. Dermed har du enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også bruke apper fra tredjepartstilbydere som Spotify, uten problemer. Med det trådløse ladesystemet i oppbevaringsplassen for trådløs lading kan du også enkelt lade kompatible smarttelefoner mens du kjører.[3]

       [3] Det trengs spesielle apper som er utviklet og godkjent for den aktuelle teknologien. Et basis-sett av apper kan være forhåndsinstallert på smarttelefonen. Apple CarPlay™ og Android Auto™ er ikke tilgjengelige i alle land. I noen land kan enkelte funksjoner og apper være utilgjengelige. Nærmere informasjon om Apple CarPlay™ finner du på http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay og om Android Auto™ på https://www.android.com/intl/de_de/auto/
       USB-innganger Lade smarttelefonen eller nettbrettet raskt – med de fem USB-C-inngangene kan du og passasjerene dine lade mobile enheter enkelt under kjøring. To ytterligere USB-innganger i baksetet er tilgjengelige som tilleggsutstyr med hele 100 watt ladeeffekt.
       Burmester® surround-soundsystem En lytteopplevelse i en ny dimensjon. Opplev førsteklasses lyd med et meget godt Burmester® 3D surround-soundsystem. 13 høyttalere med høy ytelse og en systemutgang på 590 watt skaper et imponerende lydbilde, inkludert støtte for flerkanalsformat for ekte surroundlyd med Dolby Atmos®. Denne kan optimaliseres spesielt for forsetene og for baksetene, og på den måten forsterke lytteopplevelsen ytterligere.
       Trafikkskiltassistent Holder deg orientert: Trafikkskiltassistenten registrerer ikke bare fartsgrenser, forbikjøringsforbud samt opphevingsskilt ved hjelp av kamera- og kartdata. Den viser også innkjøringsforbud og varsler deg slik at du unngår å kjøre feil.

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Parkeringspakke med 360°-kamera La bilen hjelpe deg med å finne en parkeringsplass. Kombinasjonen av aktiv parkeringsassistent og 360°-kamera[1] hjelper deg når du skal manøvrere bilen inn i og ut av parkeringsluker. Den kan til og med registrere ledige parkeringsplasser når du kjører forbi og hjelper deg under parkeringen med akustiske og visuelle signaler. Særlig oversiktsbildet fra 360°-kameraet med virtuelt fugleperspektiv gjør inntrykk.

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Kjøreassistentpakke På trygg vei mot autonom kjøring: Kjøreassistentpakke Plus kan hjelpe deg med hastighetstilpasning, styring og ved kollisjonsrisiko avhengig av situasjonen. Pakken inneholder en rekke assistansesystemer som f.eks. den aktive avstandsassistenten DISTRONIC eller den aktive køassistenten. Ulykkesrisikoen kan dermed senkes og passasjerene samt trafikanter kan beskyttes mer effektivt. Dermed kan du komme trygt og enkelt frem.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Assistent for rygging med tilhenger Spar tid og unngå stress under manøvrering: Assistent for rygging med tilhenger gjør at du kan rygge nøyaktig og uanstrengt – også i vanskelige situasjoner og for mindre erfarne førere som ikke kjører så ofte med tilhenger.
       Aktiv avstandsassistent DISTRONIC I kø vil du nødig gi avkall på komforten som den aktive avstandsassistenten DISTRONIC[1] har å by på. Den avpasser farten automatisk til kjøretøyet foran. Ønsket avstand kan innstilles i flere trinn. Ved normal kjøring trenger du ikke stadig vekk å bremse eller gi gass når trafikken foran deg krever det. Dermed kjører du vesentlig mer avslappet.

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Aktiv bremseassistent Den aktive bremseassistenten[1] kan hjelpe deg med å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående kjøretøy samt sammenstøt med fotgjengere og syklister i bevegelse. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Adaptiv fjernlysassistent Plus Kjør med permanent fjernlys. Det gjør så og si natt til dag og avlaster deg i kjøreoppgavene dine. Se langt uten å blende – det er mottoet adaptiv fjernlysassistent Plus arbeider etter. Møtende og forankjørende kjøretøyer skånes ved hjelp av dette intelligente systemets superpresise LED-er som kan aktiveres enkeltvis. Du trenger ikke stadig vekk å bytte til nærlys.
       ENERGIZING Komfort Plus ENERGIZING-pakke Plus betyr komfort for alle sanser. Det knytter sammen luksuriøse utstyrsdetaljer og setter sammen komfortprogrammer som bidrar til økt utholdenhet og velvære. Ti minutters programmer styrer klimareguleringen, komfortbelysningen, musikken og setefunksjoner som massasje, oppvarming eller ventilasjon. Det gir større utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur.
       ENERGIZING AIR CONTROL Pust med magen: ENERGIZING AIR CONTROL overvåker luftkvaliteten ved hjelp av sensorer for luftkvalitet og finstøv. Et totrinns filterkonsept fjerner alt finstøv og storparten av andre skadelige stoffer på eksemplarisk vis. Avhengig av måleverdi skifter din Mercedes intelligent mellom frisklufts- og omluftsmodus.
       AIR BALANCE-pakke AIR-BALANCE-pakken stimulerer sansene og sørger for økt velvære. Nyt en duft som passer perfekt til bilens karakter og kan bidra til bedre luftkvalitet. Duftgeneratoren i hanskerommet kan du utstyre med romdufter fra utvalget til Mercedes-Benz Customer Solutions. Mercedes-Benz SUV-duften "Forest Mood" leveres som standard.
       Varme-komfort-pakke Behagelig trivselsatmosfære om bord: Varme-komfort-pakken tempererer utvalgte interiørelementer på kortest mulig tid. Den velgjørende varmen omgir deg fra alle kanter – seter, armlener i midtkonsoll og fordører og midtfelt i dørene kan varmes opp.
       Multikonturseter La deg skjemme bort i skreddersydde seter med tallrike justeringsmuligheter og eksklusive velværedetaljer. Ergonomiske detaljer gir suveren seteposisjon. Innovative sideputer sørger for intensiv sidestøtte. Trinnvis justering av seteklima og behagelige massasjeeffekter gjør enhver kjøretur svært komfortabel.
       PRE-SAFE® impuls side PRE-SAFE® impuls side kan dytte deg og passasjerene dine til siden for å forberede dere på en sidekollisjon og redusere skaderisikoen. Systemet kan bevege deg inn mot midten av bilen, bort fra kollisjonssiden. Dette kan være en fordel ved en sidekollisjon.
       GUARD 360° bilvern Plus GUARD 360° bilvern Plus overvåker hele området rundt bilen. Takket være innbrudds- og tyverialarmen samt nøkkeldeaktivering for nødsituasjoner kan du handle raskt. Når du ikke er ved bilen, varsler kollisjonsregistreringen deg via Mercedes me-appen[2]. I tillegg kan tjenesten Hjelp ved biltyveri øke sjansen for at du får tilbake det som tilhører deg.

       [2] For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenestene, må du ha en Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. De viste tjenestene og deres tilgjengelighet samt funksjonalitet er spesielt avhengig av bilmodellen, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
       Sidekollisjonsputer i baksetet Sidekollisjonsputene bak kan beskytte passasjerene på de ytre baksetene i brystregionen ved alvorlig sidekollisjon. I kombinasjon med vinduskollisjonsputene, som er standard, er du med andre ord godt utstyrt for å redusere skadeomfanget dersom uhellet skulle være ute. Systemet beskytter ved at luftputene skyver seg inn mellom dørside og passasjer.
       AIRMATIC-pakke I AIRMATIC-pakken møtes et aktivt dempningssystem og en moderne luftfjæring. Resultatet: Et intelligent komfortunderstell som kan tilpasse seg automatisk etter kjøresituasjoner, hastighet og last. Slik nyter du godt av balansert kjørestabilitet med førsteklasses komfort også på dårlige veier.
       E-ACTIVE BODY CONTROL Det intelligente understellet E-ACTIVE BODY CONTROL kan evaluere hastigheten, belastningen og kjøresituasjonen og deretter tilpasse demping og nivåkontroll for hvert hjul. For utmerket kjørekomfort og fremragende stabilitet – onroad og offroad, på tørr, våt og glatt veibane.
       DYNAMIC SELECT Følger din kjørestil: DYNAMIC SELECT tilpasser kjøreegenskapene til din GLE Coupé i henhold til dine kjørepreferanser. Bruk forskjellige kjøreprogrammer som blant annet forandrer karakteristikken til motor, girkasse, understell og styring. I GLE Coupé kan du velge mellom kjøreprogrammene "Eco", "Comfort", "Sport", "Offroad" og "Individual".
       4MATIC firehjulsdrift Tross vind og vær. Firehjulsdriften 4MATIC sørger for at du kan være på veien i regn og ved våt veibane, i bratte bakker og i hårnålssvinger med høy trekkraft og kjørestabilitet. I tillegg gir den et pålitelig fundament for sportslig kjøreglede.
       Oppsiktsvekkende sportslig. Mercedes-AMG GLE Coupé. For AMG-modellen gjelder spesielt den dynamiske tilstedeværelsen av en GLE Coupé: med en skjerpet coupédesign, et selvstendig frontskjørt med AMG-grill og felgene på opptil 22 tommer.
       LeftRight

       Eksteriørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        Nytt AMG frontskjørt Spennende ramme: Det nye AMG-frontskjørtet med AMG-grill, nydesignede luftinntak i Jetwing-design og MULTIBEAM LED-frontlykter i ny design.
        Smidde AMG-felger i krysseikedesign Inspirerende: Smidde AMG felger på 22 tommer i himalayagrå understreker ditt individuelle utseende. Spesielle materialegenskaper muliggjør en filigran design og sørger for lav vekt med spesielt høy styrke, noe som øker kjøredynamikken ytterligere.
        Panser med AMG-emblem Identitetsbevisst: Logoen er plassert på panseret og understreker merkeidentiteten med AMG Affalterbach-emblemet.
        Typisk AMG-hekk Dynamisk exit: Nye baklykter, AMG-hekkskjørt og AMG-eksosanlegg som standard med to runde doble enderørsdeksler understreker det sportslige utseendet.
        AMG frontskjørt Et uttrykk for styrke: AMG-frontskjørtet med AMG-grill, MULTIBEAM LED-frontlyktene i ny design og sortlakkerte dekorelementer på luftinntakene i Nattpakke.
        Smidde AMG-felger i krysseikedesign For et stilsikkert utseende: Smidde AMG-felger på 22 tommer i sort matt oppgraderer bilen din. Spesielle materialegenskaper muliggjør en filigran design og sørger samtidig for lav vekt med spesielt høy styrke.
        Panser med AMG-emblem En klar melding: AMG-emblemet er nå plassert på panseret og beviser at Mercedes-AMG GLE Coupé er en del av AMG-familien.
        Typisk AMG-hekk Sportslig signatur: Slående kjennetegn for GLE 63 S 4MATIC+ Coupé er AMG-hekkskjørtet med diffusor, spoilerkanten og de utvendig riflede AMG trapesformede doble enderørsdekslene til det regulerbare AMG Performance-eksosanlegget som er standard.
        AMG Nattpakke Med AMG Nattpakke er utvalgte eksteriørelementer utført i svart høyglans. Avhengig av den valgte lakkfargen får du da enten sterke kontraster eller flytende overganger. Enten du går for den iøynefallende eller den diskrete varianten, viser du i begge tilfeller at du har sansen for individuell og dynamisk design.
        22 tommers smidde AMG felger i krysseikedesign Kombiner eksklusivt design med motorsportteknologi og foredle bilen din med forseggjorte smidde AMG felger. Spesielle materialegenskaper muliggjør en filigran design og sørger samtidig for lav vekt med spesielt høy styrke, noe som øker kjøredynamikken ytterligere.
        Områdebelysning med animert projisering av AMG-logoen En funksjon som appellerer til følelsene dine. Områdebelysningen gjør innstigningsområdet til din Mercedes-AMG til et fascinerende blikkfang: Når for- og bakdørene er åpne, projiserer den en animert AMG-logo på bakken nedenfor.[1][2]

        [1] For Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ motorvariant kun ifbm Premium Plus-pakken.
        [2] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.

        Interiørhøydepunkter

        Close X
        Neste
        Forrige
         Ny rattdesign Den perfekte forbindelsen mellom fører og bil: Luksuriøse materialer – som karbon og mikrofiber MICROCUT – og rattkransen med flat bunn kjennetegner det nye AMG Performance-rattet. Med AMG rattknappene kan du styre standard AMG kjøreprogrammer direkte og hente frem andre AMG funksjoner direkte på rattet.
         Widescreen-førerplass med AMG-spesifikke visningsstiler Intelligent og intuitivt: Kombiinstrumentet viser AMG-spesifikt innhold som standardutstyret TRACK PACE [1] og AMG oppstartbilde i din egen personlige stil. Bytt enkelt mellom ulike visningsstiler – blant annet den AMG-spesifikke "Supersport".

         [1] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         Burmester® surround-soundsystem Opplev mer performance og eksklusivitet med den legendariske Burmester-lyden. Høyeffekthøyttalerne sørger for en førsteklasses romklang. Lydopplevelsen til standardutstyret Burmester® surround-soundsystem kan nå tilpasses med lydpersonalisering i henhold til personlige preferanser og gir en enda tydeligere surroundlyd.
         Panoramasoltak Panoramasoltaket gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.
         Klimaregulerte AMG sportsseter for fører og forsetepassasjer Viser lederegenskaper: Klimaregulerte AMG sportsseter med AMG-spesifikk setegrafikk for fører og forsetepassasjer, inkludert Memory-pakke som standard, optimalisert sidestøtte og AMG-logo i forseteryggene. Avhengig av modell med setetrekk i nappaskinn for GLE 53 4MATIC+ Coupé eller eksklusivt AMG nappaskinn for GLE 63 S 4MATIC+ Coupé i forskjellige utstyrsfarger.
         Belyste AMG terskellister Gjør inntrykk ved inn- og utstigning av bilen. Dette fremheves av de belyste listene i rustfritt stål med "AMG" navnetrekk. Takket være de utskiftbare dekslene kan du bytte terskellistene til andre attraktive originaldeler fra Mercedes-AMG eller Mercedes-Benz.
         AMG dekorelementer i karbon High-tech-materiale fra motorsporten setter sitt lekre preg på kupeen. Den typiske overflatestrukturen fremhever performance-karakter og teknologiske ambisjoner. Det eksklusive dekorelementet tilfører hele kupeen en sportslig premiumatmosfære.
         AMG TRACK PACE AMG TRACK PACE forvandler bilen din til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner. [1][2]

         [1] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         [2] Dette utstyret er on-demand-utstyr som kan aktiveres i bilen på et senere tidspunkt. Dette krever registrering i Mercedes me Portal, at du godkjenner bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og at bilen i alle fall midlertidig er tilknyttet brukerkontoen. Aktivering forutsetter også dataforbindelse til bilen og det aktuelle utstyret. Valgt on-demand-utstyr er deretter permanent aktivert i bilen, selv om du senere sier opp Mercedes me connect-tjenestene og avslutter forbindelsen mellom bilen og brukerkontoen. Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.
         AMG Performance-ratt i nappaskinn / mikrofiber MICROCUT På dette AMG-rattet kombineres edelt nappaskinn med gripevennlig MICROCUT mikrofiber – som gir perfekt grep og presis styring. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.
         AMG Performance-ratt i nappaskinn Dette AMG-rattet er utført i eksklusivt nappaskinn og har en perforering i gripeområdet. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.[3]

         [3] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 53 4 S MATIC+.
         Setetrekk i eksklusivt nappaskinn Style AMG Utsøkt nappaskinn skaper en fantastisk atmosfære i bilen. Det tofargede setetrekket i eksklusivt nappaskinn AMG inkluderer for eksempel den øvre delen av instrumentpanelet, midtarmlener og armlener. Lidenskapen for detaljer av høy kvalitet er tydelig – for eksempel på setene i AMG-spesifikk rutedesign med perforering.