Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  Selenite Grey
  Polar White
  Obsidian Black Metallic
  High-Tech Silver Metallic
  Emerald Green
  Sodalite Blue Metallic
  MANUFAKTUR Hyacinth Red Metallic
  MANUFAKTUR Alpine Grey Solid
  MANUFAKTUR Diamond White Bright
  Modell GLE SUV
  Pris fra kr 1 396 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   GLE 350 de 4MATIC Pris fra kr 1 396 625,-

   GLE 400 e 4MATIC Pris fra kr 1 397 625,-

   GLE 450 d 4MATIC Pris fra kr 1 696 625,-

   Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Pris fra kr 2 052 625,-

   Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Pris fra kr 2 819 625,-

   Mercedes-AMG

   Close X
   Neste
   Forrige
    Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Pris fra kr 2 052 625,-

    Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Pris fra kr 2 819 625,-

    Mercedes-EQ

    Close X
    Strapline Content

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

    Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
    Eksteriør Eksteriøret til GLE. GLE imponerer med mer enn bare ett eksteriørmessig høydepunkt: Den optimaliserte frontdesignen med ny grill understreker den dynamiske SUV-karakteren. Allerede ved første øyekast signaliserer de 22 tommers lettmetallfelgene (tilleggsutstyr) og det lyse panoramasoltaket et høyt nivå av kjørekomfort. La deg imponere av sofistikerte detaljer: Med omgivelsesbelysningen projiseres et animert Mercedes-Benz mønster på bakken når dørene åpnes.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Ny frontdesign En storslått entré trenger et skikkelig blikkfang, for eksempel den nye fronten til GLE. Den nydesignede grillen til AMG Line med Mercedes-Benz mønster i krom preger den slående og SUV-typiske designen til GLE. De nyutformede luftuttakene gir bilen enda mer personlighet.
     Opptil 22 tommers lettmetallfelger Tar deg komfortabelt til destinasjonen: en rekke lettmetallfelger med nye design fra 48,3 cm (19") til 55,8 cm (22") kompletterer den sportslig-elegante designen til GLE.
     Panoramasoltak Ekte open-air-feeling: om ønskelig sørger det elektriske og trinnløst justerbare panoramasoltaket for frisk luft når det åpnes. Åpningshøyden kan automatisk tilpasses den aktuelle kjørehastigheten. Det sikrer en behagelig, lys atmosfære i kupeen, også når den er lukket.
     Omgivelsesbelysning med Mercedes-Benz mønster Sett deg inn og skill deg ut: i nye GLE er inn- og utstigningen alltid et høydepunkt. Når dørene er åpne, projiserer omgivelsesbelysningen (tilleggsutstyr) et animert Mercedes-Benz mønster på bakken ved hjelp av sofistikert LCD-teknologi.
     Baklykter Lysende begeistring: det nyutformede lyssymbolet med to horisontale blokker bak understreker SUV-karakteren til GLE.
     MULTIBEAM LED-frontlykter De adaptive MULTIBEAM LED-frontlyktene til GLE stråler i en ny design. Med LED-er som kan styres enkeltvis sørger de for veldig god sikt.  Foruten den behagelige, varm-hvite lyskvaliteten som er behagelig for øyene, overbeviser systemet med en rekke intelligente belysningsfunksjoner.
     Nattpakke Høydepunkter:
     - Diamantgrill med Mercedes-Benz Pattern, integrert Mercedes-stjerne og enkeltlamell lakkert i glanset sort med krominnlegg og sort ramme.
     - 20 tommers AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteiket design, lakkert i glanset sort, andre AMG lettmetallfelger opptil 22 tommers tilgjengelig som tilleggsutstyr.
     - AMG frontskjørt med sportslige luftinntak og med dekorlist i sort høyglans.
     - Innsatser i luftinntakene til fremre støtfanger i sort høyglans.
     - AMG hekkskjørt med sort diffusorinspirert innsats og dekorlist i sort høyglans.
     - Speilhus lakkert i svart høyglans.
     - Varmedempende, mørktonet glass fra B-stolpen.
     - Takreling i matt svart.
     - Vinduslinjelist og pyntelist i sort.
     Interiør Interiøret i GLE. Interiøret i GLE imponerer med førsteklasses komfort og materialer av høy kvalitet for en eksklusiv feelgood-atmosfære. Utstyrt med et nytt multifunksjonsratt med tre eiker og siste generasjon MBUX byr GLE på meget god brukervennlighet på hver eneste kjøretur.
     LeftRight

     Utstyrsversjoner

     Design- og utstyrshøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      Nytt multifunksjonsratt Det nye multifunksjonsrattet i skinn lar deg styre en rekke kjøretøyfunksjoner som navigasjon, telefoni eller underholdning, uten at du må ta hendene fra rattet. Det nye betjeningskonseptet og de effektive touch-betjeningsfeltene overbeviser ikke bare funksjonelt, men er dessuten et visuelt høydepunkt.
      Midtkonsoll Alt er alltid under kontroll: den høytplasserte midtkonsollen med de to håndtakene representerer det lekne elementet i offroad-opplevelsen. I tillegg til perfekt ergonomi formidler flytende skinnoverflater et luksuriøst inntrykk. Multimediefunksjoner kan styres intuitivt via den integrerte touchpaden. 
      Setetrekk Kupeen i GLE stråler i de nye bicolor-fargekombinasjonene catalanbeige/sort og bahia-brun/sort. Takket være møbeltrekk av høy kvalitet nyter alle passasjerer godt av eksklusiv komfort.
      Dekorelementer I kupeen til GLE møter luksuriøs estetikk progressiv SUV-karakter: For eksempel med det nye dekorelementet MANUFAKTUR pianolakk flowing lines sort glans (tilleggsutstyr). Et annet designhøydepunkt er de nye kantete ventilasjonsdysene med kromlameller.
      MBUX Den nyeste generasjonen infotainment: Multimediesystemet MBUX leveres med et nytt brukergrensesnitt og gjør kupeen i GLE enda mer digital og intelligent. Se frem til enda mer komfort og intuitiv betjening med tale, berøring eller bevegelser.
      Utstyr Utstyrshøydepunktene til GLE.
      Neste
      Forrige
       Head-up display Gode muligheter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg. Høyde og kvaliteten til displayet kan du justere etter egne preferanser.
       Smart Home-integrasjon "Hei Mercedes, slå av lyset hjemme!" Koble ditt Smart Home System til din GLE og styr dine kompatible Smart Home-produkter mens du er på farten: f.eks. temperatur, belysning, persienner eller elektriske apparater. Med MBUX stemmeassistent[4] er det helt enkelt per stemmestyring.

       [4] For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenestene, må du ha en Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. De viste tjenestene og deres tilgjengelighet samt funksjonalitet er spesielt avhengig av bilmodellen, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
       MBUX Augmented Reality for navigasjon MBUX Augmented Reality blander den ekte verden med den digitale og navigerer deg trygt gjennom også vanskelige trafikksituasjoner. Grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon vises på levende bilder fra frontkameraet, noe som gjør orientering og stedsbestemmelse enklere. 
       Integrasjon for smarttelefon og trådløst ladesystem Integrasjon for smarttelefon forbinder din smarttelefon via Apple CarPlay™ og Android Auto med infotainmentsystemet. Dermed har du enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også bruke apper fra tredjepartstilbydere som Spotify, uten problemer. Med det trådløse ladesystemet i oppbevaringsrommet foran kan du dessuten lade kompatible smarttelefoner enkelt mens du kjører.
       USB-innganger Lade smarttelefonen eller nettbrettet raskt – med de fem USB-C-inngangene kan du og passasjerene dine lade mobile enheter enkelt under kjøring. To ytterligere USB-innganger i baksetet er tilgjengelige som tilleggsutstyr med hele 100 watt ladeeffekt.
       Burmester® surround-soundsystem En lytteopplevelse i en ny dimensjon. Opplev førsteklasses lyd med et meget godt Burmester® 3D surround-soundsystem. 13 høyttalere med høy ytelse og en systemutgang på 590 watt skaper et imponerende lydbilde, inkludert støtte for flerkanalsformat for ekte surroundlyd med Dolby Atmos®. Denne kan optimaliseres spesielt for forsetene og for baksetene, og på den måten forsterke lytteopplevelsen ytterligere.
       Trafikkskiltassistent Holder deg orientert: Trafikkskiltassistenten registrerer ikke bare fartsgrenser, forbikjøringsforbud samt opphevingsskilt ved hjelp av kamera- og kartdata. Den viser også innkjøringsforbud og varsler deg slik at du unngår å kjøre feil.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Parkeringspakke med 360°-kamera Få hjelp til finne parkeringsplass. Duoen aktiv parkeringsassistent og 360° kamera kan assistere deg ved parkering og manøvrering. Den kan registrere ledige parkeringsplasser selv når du kjører forbi. Særlig oversiktsbildet fra 360°-kameraet med virtuelt fugleperspektiv gjør inntrykk.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Kjøreassistentpakke Plus Trygt på vei til autonom kjøring: Driving Assistance Package Plus støtter deg situasjonsavhengig med tilpasning av fart, styring og kollisjonsfare. Pakken inneholder en rekke assistansesystemer som f.eks. den aktive avstandsassistenten DISTRONIC eller den aktive køassistenten. Ulykkesrisikoen kan dermed senkes og passasjerene samt trafikanter kan beskyttes mer effektivt. Slik når du målet ditt trygt og enkelt.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Assistent for rygging med tilhenger Spar tid og frustrasjon når du manøvrerer: med assistenten for rygging med tilhenger kan også uerfarne tilhengersjåfører mestre rygging uten problemer – også i vanskelige situasjoner.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Aktiv avstandsassistent DISTRONIC I kø vil du nødig gi avkall på komforten som den aktive avstandsassistenten DISTRONIC har å by på. Den avpasser farten automatisk til kjøretøyet foran. Ønsket avstand kan innstilles i flere trinn. Ved normal kjøring trenger du ikke stadig vekk å bremse eller gi gass når trafikken foran deg krever det. Dermed blir det vesentlig mer behagelig å kjøre.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       Aktiv bremseassistent Kjør forutseende og intelligent: den aktive bremseassistenten kan bidra til å unngå krasj i kjøretøy foran samt ulykker med fotgjengere eller syklister. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.[1]

       [1] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
       ENERGIZING-pakke Plus Avslappet og forfriskende: Med ENERGIZING-pakken Plus, tilgjengelig som tilleggsutstyr, øker din velvære. For dette formålet er ulike komfortfunksjoner intelligent koblet sammen og lagret i ulike komfortprogrammer. På denne måten kan klimaet, lyden, omgivelsesbelysningen, luftfriskeren og setekomforten – inkludert massasjefunksjon ved multikonturseter – kombineres for å lage intelligent sammensatte programmer.
       ENERGIZING AIR CONTROL Pust med magen: ENERGIZING AIR CONTROL overvåker luftkvaliteten ved hjelp av sensorer for luftkvalitet og finstøv. Et totrinns filterkonsept fjerner alt finstøv og storparten av andre skadelige stoffer på eksemplarisk vis. Avhengig av måleverdi skifter din Mercedes intelligent mellom frisklufts- og omluftsmodus.
       AIR BALANCE-pakke AIR-BALANCE pakke byr på en fasinerende sanseopplevelse og kan heve velværen din. Nyt en duft som passer perfekt til bilens karakter og kan bidra til bedre luftkvalitet. Duftgeneratoren i hanskerommet kan du utstyre med romdufter fra utvalget til Mercedes-Benz Customer Solutions. Mercedes-Benz SUV-duften "Forest Mood" leveres som standard.
       Varme-komfort-pakke Behagelig trivselsatmosfære om bord: Varme-komfort-pakken tempererer utvalgte interiørelementer på kortest mulig tid. Den velgjørende varmen omgir deg fra alle kanter – seter, armlener i midtkonsoll og fordører og midtfelt i dørene kan varmes opp.
       Komfortpakke Plus for baksetet Denne pakken gjør andre seterad om til første klasse. Komforttilbehør som blant annet utvidet midtarmlene og midtkonsoll gjør kjøreturen svært behagelig for baksetepassasjerene. Med en hånd når du diverse oppbevaringsrom, kontakter og MBUX baksete-nettbrettet som kan fjernes. Takket være det polstrede komfort-midtarmlenet kan passasjerene bak lene seg komfortabelt tilbake. De ekstra myke komfort-hodestøttene med tilleggsputer fremmer også en avslappet holdning for hode, nakke og skuldre. 
       PRE-SAFE® impuls side Trygg ved din side: PRE-SAFE® Impuls side kan forberede deg og forsetepassasjeren på en sidekollisjon ved å dytte deg mot midten av kjøretøyet og slik redusere risikoen for skade. Systemet kan bevege deg inn mot midten av bilen, bort fra kollisjonssiden. Dette kan være en fordel ved en sidekollisjon.
       GUARD 360° bilvern Plus GUARD 360° bilvern Plus overvåker hele området rundt bilen. Takket være innbrudds- og tyverialarmen samt nøkkeldeaktivering for nødsituasjoner kan du handle raskt. Når du er på farten, informerer kollisjonsregistreringen fra Mercedes me deg i appen. I tillegg øker tjenesten sjansen for at du får tilbake det som tilhører deg ved biltyveri.[1]

       [1] For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenestene, må du ha en Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. De viste tjenestene og deres tilgjengelighet samt funksjonalitet er spesielt avhengig av bilmodellen, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
       Sidekollisjonsputer i baksetet Sidekollisjonsputene bak beskytter passasjerene på de ytre baksetene i brystregionen ved alvorlig sidekollisjon. I kombinasjon med vinduskollisjonsputene som er standard, er du med andre ord best mulig utstyrt for å redusere skadeomfanget dersom uhellet skulle være ute. Systemet beskytter ved at luftputene skyver seg inn mellom dørside og passasjer.
       Offroad-teknikkpakke Med Offroad-teknikkpakke kan du utover karakteristikken til firehjulsdriften også tilpasse sentrale variabler i understellet nøyaktig etter den aktuelle kjøresituasjonen. Med terrengbiltypiske komponenter som variabelt kjørenivå får du aktiv støtte i krevende offroad-situasjoner. Slik kan du blant annet mestre bratte bakker og kjøring på løst eller glatt underlag.
       E-ACTIVE BODY CONTROL Det intelligente understellet E-ACTIVE BODY CONTROL kan evaluere hastigheten, belastningen og kjøresituasjonen og deretter tilpasse demping og nivåkontroll for hvert hjul. For utmerket kjørekomfort og fremragende stabilitet – onroad og offroad, på tørr, våt og glatt veibane.
       DYNAMIC SELECT Ditt kjøretøy, din kjørestil. Med DYNAMIC SELECT kan du enkelt velge kjøreegenskapene til GLE per knappetrykk. Via kjøreprogram styrer du egenskapene til motor, girkasse, understell eller styring avhengig av kjøresituasjon. I GLE SUV kan du velge mellom kjøreprogrammene "Eco", "Comfort", "Sport", "Offroad" og "Individual".
       4MATIC firehjulsdrift Trosse vind og vær. Firehjulsdriften 4MATIC viderefører energien fra de kraftige motorene. Systemet er alltid aktivt og forbedrer gripeevne og kjørestabilitet, særlig under vanskelige kjøreforhold. Et stort pluss for sikkerheten på våt vei, snø og is. Og en pålitelig basis for sportslig kjøring.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG GLE. Fra første øyekast utstråler den nye designen en ukuelig trang til bevegelse. Det frittstående frontskjørtet med AMG-spesifikk grill og felgene på opptil 22 tommer sørger for et sportslig utseende. Spesifikt for AMG er også logoprojektoren (tilleggsutstyr), denne projiserer AMG-logoen på bakken når fordørene åpnes. De nye frontlyktene sørger for at føreren ser i mørket, og baklyktene sørger for at Mercedes-AMG GLE blir sett.
       LeftRight

       Eksteriørdesign

       Interiørdesign

       Eksteriørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG frontskjørt Gjennomført: det nye AMG-frontskjørtet med AMG-spesifikk grill, MULTIBEAM LED-frontlykter i ny design og nye luftinntak i Jetwing-design, som er utstyrt med sorte dekorelementer i Nattpakke.
        AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteikedesign Uttrykksfulle: 21 tommers AMG lettmetallfelger lakkert i sort matt understreker ditt individuelle utseende.
        Panser med AMG crest AMG-emblemet til Mercedes-AMG GLE er plassert på panseret og viser det legendariske opphavet.
        Typisk AMG-hekk Kraftig: nye baklykter, AMG hekkskjørt og regulerbart AMG Performance-eksosanlegg som standard med to runde doble enderørsdeksler understreker det sportslige utseendet.
        AMG frontskjørt Viser styrke: AMG-frontskjørtet med AMG-grill, sorte luftinntak og MULTIBEAM LED-frontlykter i ny design kjennetegner det sportslige utseendet til GLE 63 S 4MATIC+.
        Smidde AMG-felger i krysseikedesign For et stilig utseende: Oppgrader bilen din med smidde AMG felger på 22 tommer i himalayagrå. Spesielle materialegenskaper muliggjør en filigran design og sørger samtidig for lav vekt med spesielt høy styrke.
        Panser med AMG crest Opphavet er enestående: AMG-emblemet er nå plassert på panseret og viser tydelig tilhørigheten til AMG-familien.
        Typisk AMG-hekk Imponerende breddeeffekt: Slående kjennetegn for GLE 63 S 4MATIC+ er AMG-hekkskjørtet med diffusor, spoilerkanten og de utvendig riflede AMG trapesformede doble enderørsdekslene til det regulerbare AMG Performance-eksosanlegget som er standard.
        AMG Nattpakke Med AMG Nattpakke er utvalgte eksteriørelementer utført i svart høyglans. Avhengig av den valgte lakkfargen får du da enten sterke kontraster eller flytende overganger. Enten du går for den iøynefallende eller den diskrete varianten, viser du i begge tilfeller at du har sansen for individuell og dynamisk design.
        Smidde 22 tommers AMG-felger i krysseikedesign Kombiner eksklusivt design med motorsportteknologi og foredle bilen din med forseggjorte smidde AMG felger. Spesielle materialegenskaper muliggjør en filigran design og sørger samtidig for lav vekt med spesielt høy styrke, noe som øker kjøredynamikken ytterligere.
        Områdebelysning med animert projisering av AMG-logoen En funksjon som appellerer til følelsene dine. Områdebelysningen gjør innstigningsområdet til din Mercedes-AMG til et fascinerende blikkfang: Når for- og bakdørene er åpne, projiserer den en animert AMG-logo på bakken nedenfor.[1]

        [1] Kun i kombinasjon med: Premium-Plus-pakke.

        Interiørhøydepunkter

        Close X
        Neste
        Forrige
         Ny rattdesign Den perfekte forbindelsen mellom fører og bil: Luksuriøse materialer – som nappaskinn – og rattkransen med flat bunn kjennetegner det nye AMG Performance-rattet. Med AMG rattknappene kan du styre standard AMG kjøreprogrammer direkte og hente frem andre AMG funksjoner direkte på rattet.
         Widescreen-førerplass med AMG-spesifikke visningsstiler Intuitivt sportslig: Kombiinstrumentet på widescreen-førerplassen viser AMG-spesifikt innhold som standardutstyret TRACK PACE[1] og AMG-oppstartsmenyen, alt i din individuelle stil: Skift enkelt mellom ulike visningsstiler – blant annet den AMG-spesifikke "Supersport".

         [1] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         Burmester® surround-soundsystem Opplev mer performance og eksklusivitet med den legendariske Burmester-lyden. Høyeffekthøyttalerne sørger for en førsteklasses romklang. Lydopplevelsen til standardutstyret Burmester® surround-soundsystem kan nå tilpasses med lydpersonalisering i henhold til personlige preferanser og gir en enda tydeligere surroundlyd.
         Panoramasoltak Panoramasoltaket gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen, både når det er åpent og det er lukket. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret.
         Klimaregulerte AMG sportsseter for fører og forsetepassasjer Slik ser sportslig komfort ut: De klimaregulerte AMG-sportssetene med Memory-pakke sørger for avspenning på hver tur. I tillegg til den optimaliserte sidestøtten sikres dette også av setetrekk i luksuriøse materialer som AMG nappaskinn eller eksklusivt AMG nappaskinn. Stilfaktoren garanteres av den AMG-spesifikke setegrafikken og AMG-logoen i seteryggene.

         [1] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         Belyste AMG terskellister Gjør inntrykk ved inn- og utstigning av bilen. Dette fremheves av de belyste listene i rustfritt stål med "AMG" navnetrekk. Takket være de utskiftbare dekslene kan du bytte terskellistene til andre attraktive originaldeler fra Mercedes-AMG eller Mercedes-Benz.
         AMG dekorelementer i karbon High-tech-materiale fra motorsporten setter sitt lekre preg på kupeen. Den typiske overflatestrukturen fremhever performance-karakter og teknologiske ambisjoner. Det eksklusive dekorelementet tilfører hele kupeen en sportslig premiumatmosfære.
         AMG TRACK PACE AMG TRACK PACE forvandler bilen din til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner. [1][2]

         [1] Dette utstyret er on-demand-utstyr som kan aktiveres i bilen på et senere tidspunkt. Dette krever registrering i Mercedes me Portal, at du godkjenner bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og at bilen i alle fall midlertidig er tilknyttet brukerkontoen. Aktivering forutsetter også dataforbindelse til bilen og det aktuelle utstyret. Valgt on-demand-utstyr er deretter permanent aktivert i bilen, selv om du senere sier opp Mercedes me connect-tjenestene og avslutter forbindelsen mellom bilen og brukerkontoen. Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.
         [2] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         AMG Performance-ratt i nappaskinn / mikrofiber MICROCUT På dette AMG-rattet kombineres edelt nappaskinn med gripevennlig MICROCUT mikrofiber – som gir perfekt grep og presis styring. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.[2]

         [2] Standardutstyr for Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+.
         AMG Performance ratt i karbon / MICROCUT mikrofiber Dette AMG-rattet er utført i karbonfinish og gripevennlig mikrofiber MICROCUT – et elegant og behagelig høydepunkt. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.
         Setetrekk i eksklusivt nappaskinn Style AMG Utsøkt nappaskinn skaper en fantastisk atmosfære i bilen. Det tofargede setetrekket i eksklusivt nappaskinn AMG inkluderer for eksempel den øvre delen av instrumentpanelet, midtarmlener og armlener. Lidenskapen for detaljer av høy kvalitet er tydelig – for eksempel på setene i AMG-spesifikk rutedesign med perforering.