Unexpected Moments.

Glede over det uventede er en vesentlig del av designkoden til Mercedes-Benz.

Unexpected Moments.

Med designen vår skaper vi emosjonelle opplevelser og positive overraskelsesmomenter som inkluderer glede over det uventede, uvanlige, storslåtte. Med "Unexpected Moments" skaper vi ikoner og presenterer dem på en sanselig måte.

Stimulerende kontraster.

I spenningsfeltet mellom emosjoner og intelligens skaper designkoden rom for stimulerende kontraster.

Stimulerende kontraster.

Det estetiske og skapende konseptet kombinert med materialer, farger og form tilsvarer merkets to motpoler. Motpolene er emosjoner og intelligens, og det er i spenningsfeltet mellom disse to at vi bevisst søker etter harmoniserende og stimulerende kontraster.

Imponerende proporsjoner.

Imponerende proporsjoner er selvfølge for Mercedes-Benz Design.

Imponerende proporsjoner.

God design er basert på imponerende proporsjoner som uttrykker kraft, harmoni og likevekt. Imponerende proporsjoner står i fokus for arbeidet vårt.

Freeform & Geometry.

Rene linjer og flater skaper en skulpturell førerplass.

Freeform & Geometry.

"Freeform & Geometry" uttrykker skulpturelle og tredimensjonale flater. Formspråket til Mercedes‐Benz er underlagt en enkel, grunnleggende geometri som perfeksjoneres av sanselige og skulpturelle flater.

Significant Graphics.

Den presise lyktedesignen er en høyteknologisk detalj på den elegante bilen.

Significant Graphics.

Ved hjelp av "Significant Graphics" bruker designerne hos Mercedes-Benz presisjon, finesse og hightech for å skape visuelle høydepunkter. Den skulpturelle designen fremheves også av sanselige former og raffinerte, presise detaljer.

Natural Attraction.

"Natural Attraction" står for en sanselig opplevelse av former, farger og materialer.

Natural Attraction.

Muskuløse former, naturlig sjarm, tiltalende materialer, farger og stemninger skaper en sanselig opplevelse, noe vi også kaller "Natural Attraction".