Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
AMG
Kontakt oss
  MANUFAKTUR Graphite Gray Magno
  Polar White
  Black
  Spectral Blue
  High Tech Silver
  Graphite Gray Metallic
  Obsidian Black Metallic
  MANUFAKTUR Alpine Gray Solid
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  Modell CLE Cabriolet
  Pris fra kr 1 249 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   CLE 300 4MATIC Cabriolet Pris fra kr 1 249 625,-   CLE 450 4MATIC Cabriolet Pris fra kr 1 502 625,-   Mercedes-AMG

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til nye CLE Cabriolet. Nye CLE Cabriolet kombinerer de sportslige designelementene til CLE Coupé, som det kraftige frontpartiet, skrånende panser og powerdomes, med en støydempende stoffkalesje. CLE er en cabriolet for deg som ønsker enestående design, dynamisk kjøreglede og muligheten til å oppnå en følelse av frihet på sekunder.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Progressiv frontdesign Et imponerende frontparti: CLE Cabriolet har et skrånende panser og en A-formet grill med Mercedes-Benz Pattern.

    Powerdomes på panseret Kraftig fra første øyeblikk: den sportslige designen til panseret gir fronten et uttrykksfullt og unikt helhetsbilde.
    DIGITAL LIGHT Ha oversikt i alle situasjoner: DIGITAL LIGHT styrer deg på en avslappet og sikker måte gjennom alle relevante kjøresituasjoner. Tilpasser seg lys- og værforholdene langs veien samt trafikksituasjonen på en intelligent måte.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

    Todelte baklykter med designelement Et lysglimt: den sømløse designen med todelte baklykter og designelement gjør at CLE Cabriolet skiller seg ut med en selvsikker, sportslig fremtoning.
    KEYLESS-GO Hver tur begynner med maksimal komfort takket være KEYLESS-GO. Bilnøkkelen blir liggende i lommen, du trenger bare å holde rundt dørhåndtaket for å låse opp bilen. Så trykker du på start-stopp-knappen, og kjøringen kan begynne. Med HANDS-FREE ACCESS åpner du dessuten også bagasjerommet kontaktløst ved å sparke under den bakre støtfangeren.


    Lettmetallfelger på 45,7 cm (18 tommer) som standard, som tilleggsutstyr opptil 50,8 cm (20 tommer) Også på det laveste punktet med den høyeste standarden: Tilpasset karakteren til CLE Cabriolet finnes aerodynamisk optimerte lettmetallfelger mellom 45,7 cm (18") og 50,8 cm (20").

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Helautomatisert og isolert, støydempende stoffkalesje Den helautomatiserte, støydempende stoffkalesjen er tilgjengelig i tre farger og gir høy komfort, isolerer støy utenfra og beskytter mot varme, slik at du nyter kjøreturen uten bekymringer.

    Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Interiør Interiøret til nye CLE Cabriolet. En mosaikk av luksuriøse høydepunkter i interiøret gir nye CLE Cabriolet et kvalitativt helhetsbilde på høyeste nivå. Imponerende detaljer, som instrumentpanelet og vinduskantene i ARTICO-kunstskinn i nappa-stil, de komfortable multikontursetetene[6]og de førsteklasses lydverdenene i Burmester® 3D-surround-lydsystemet[6]sørger for en helt unik kjørefølelse – uansett om kalesjen er åpen eller ei.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     30,2 cm (11,9") sentraldisplay Bak glass og med touch: det 30,2 cm (11,9") store sentraldisplayet vendt mot føreren, understreker kvaliteten på interiøret i nye CLE Cabriolet. Displayet kan tiltes for å minimere gjenskinn når du kjører med kalesjen nede.
     Burmester® 3D surround sound-system Opplev lyden: Burmester® 3D surround-soundsystem gir lyd av høy kvalitet i for- og baksetene. Elegante høyttalerdeksler i metall med Burmester®-navnetrekk virker elegant og hever kupéen. De ekstra høyttalerne som er integrert i forsetene, optimaliserer romlyden. Tilleggsutstyr.
     Elegant designede forseter med integrerte høyttalere Forsetene i nye CLE Cabriolet kan på forespørsel gjøres om til 7-soners massasjeseter og har AIRSCARF hoderomsoppvarming for optimal temperaturfølelse i nakke- og halsområdet. Høyttalerne som er integrert i setene, sørger for en oppslukende surround-opplevelse for fører og forsetepassasjer. Tilleggsutstyr.
     Ny generasjon MBUX Fremtiden for intuitiv betjening: Den nye infotainment-generasjonen MBUX tilbyr en rekke funksjoner, interaksjonsmuligheter og automatisering av rutiner. Her finner du systemer som kan styres intuitivt med tale, berøringer og bevegelser. Systemene integreres sømløst i ditt digitale liv og har innhold som kan tilpasses dine personlige ønsker.

     For å bruke Mercedes me connect-tjenestene må du opprette en Mercedes me-ID og godta vilkårene for bruk for Mercedes me connect-tjenestene. Tjenestene som vises og deres tilgjengelighet og funksjoner avhenger spesielt av kjøretøymodell, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
     Instrumentpanel og vinduskanter i ARTICO-kunstskinn i nappa-stil Nye CLE Cabriolet er utstyrt med AVANTGARDE Interior Line som standard. Instrumentpanelet og de nedre vinduskantene i ARTICO kunstskinn i nappa-stil gir interiøret et unikt og eksklusivt preg.
     Cabriolet komfortpakke Kjør cabriolet hele året: med AIRSCARF hoderomsoppvarming, vindavvisersystemet AIRCAP og den helelektriske bagasjerom-skilleveggen sørger CLE Cabriolet for komfort uansett årstid.
     Utstyr Utstyrshøydepunkter for nye CLE Cabriolet. Finn ut mer om tilgjengelig utstyr til CLE, blant annet innen kategoriene multimedier, kjøreassistentsystemer, komfort og sikkerhet.
     Neste
     Forrige
      Head-up display De beste utsikter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid oversikt over den viktigste informasjonen.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.      Førerdisplay på 31,2 cm (12,3 tommer) Førerdisplayet med sylskarpt bilde gir deg all informasjonen du trenger, klart og tydelig. Kjør uten bekymringer. Det frittstående displayet av høy kvalitet er et viktig element i det digitale, pene interiøret, som er et eksempel på den moderne luksusen i din Mercedes.
      Digitale tilleggsfunksjoner Din Mercedes-Benz byr på mer enn du kanskje er klar over. Avhengig av kjøretøymodellen, tilleggsutstyret som er valgt, produksjonsåret og landet, er digitale tilleggsfunksjoner for fjernstyring, navigasjon, lading, GUARD 360° bilvern og underholdning allerede inkludert fra kjøp av en ny bil i en periode på 36 måneder. Hvis du vil fortsette å dra nytte av de digitale tilleggsfunksjonene etter den første løpetiden, kan du enkelt forlenge dem i Mercedes me Store.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.

      For å bruke Mercedes me connect-tjenestene må du opprette en Mercedes me-ID og godta vilkårene for bruk for Mercedes me connect-tjenestene. Tjenestene som vises og deres tilgjengelighet og funksjoner avhenger spesielt av kjøretøymodell, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
      MBUX Augmented Reality for navigasjon MBUX Augmented Reality for navigasjon hjelper deg i komplekse trafikksituasjoner ved å slå den virtuelle og den virkelige verden sammen. Teknologien legger grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon over kamerabildene. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten bekymringer.


      Integrasjon for smarttelefon Integrasjon for smarttelefon forbinder mobiltelefonene med multimediesystemet via Apple CarPlay™ og Android Auto™. Dermed har du enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også uten problemer bruke apper fra tredjepartstilbydere som Spotify.

      Dette elementet er også tilgjengelig i kjøretøyet som en on-demand-funksjon for senere aktivering. For dette må du registrere deg på Mercedes me-portalen, godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og koble kjøretøyet, i det minste midlertidig, til brukerkontoen. I tillegg krever aktivering en dataforbindelse til kjøretøyet og passende utstyr montert inne i kjøretøyet. Den valgte on-demand-funksjonen vil da bli permanent aktivert for bruk i kjøretøyet, selv om du senere avslutter Mercedes me connect-tjenestene og kobler kjøretøyet fra brukerkontoen. Du kan finne ut alt du trenger å vite om de tekniske kravene via Mercedes me eller din autoriserte Mercedes-Benz forhandler.
      Parkeringspakke med 360° kamera Eksklusiv parkeringsservice med oversiktsbilde: den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC og 360° kamera registrerer ledige parkeringsluker og oppmerkede parkeringsplasser idet du kjører forbi dem. Når du har valgt en parkeringsplass kan du parkere perfekt selv, hjulpet av visuelle og akustiske tilbakemeldinger – eller la assistenten parkere bilen.

      Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Active Lane Keeping Assist Active Lane Keeping Assist er en oppmerksom observatør: hvis du utilsiktet forlater kjørefeltet eller kommer for nær andre trafikanter, kan systemet føre deg tilbake i kjørefeltet ved hjelp av et styreinngrep. Hvis du likevel forlater kjørefeltet, advares du av at rattet vibrerer.

      Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Aktiv bremseassistent Denne assistenten kan bidra til å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående kjøretøy, møtende trafikk når du svinger av samt sammenstøt med fotgjengere og syklister som er i bevegelse. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremsekraftforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.

      Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.

      Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Denne assistenten regulerer ikke bare hastighet og avstand. Den tilpasser også bilens hastighet til fartsgrenser og hendelser i trafikken – og gjør køkjøringen enklere for deg. De intelligente funksjonene kan avlaste deg og ha positiv innvirkning på den elektriske rekkevidden.

      Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Kjøreassistentpakke Plus Kjører deg mer avslappet til målet: takket være de moderne, intelligente nettverksforbundne sensorsystemene kan du nyte de mange fordelene med delvis automatisert kjøring. En rekke assistenter støtter deg situasjonstilpasset, varsler ved kollisjonsfare og griper inn ved behov – et pluss for alle trafikanter.

      Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Cabriolet komfortpakke Cabriolet-sesong året rundt: Nyt optimal komfort ved kjøring uten tak, og kjenn årstidene på huden. Med AIRSCARF hoderomsoppvarming, vindavvisersystemet AIRCAP og den helelektriske bagaserom-skilleveggen inneholder pakken intelligent utstyr for alle årstider.
      KEYLESS-GO Med KEYLESS-GO er det slutt på å lete etter nøkkelen. Bilen registrerer nøkkelen når du har den i lomma i nærheten av bilen: Du kan da låse opp og låse alle dørene kun ved å berøre dørhåndtaket.

      THERMATIC klimaautomatikk THERMATIC klimaautomatikk gir individuell klimakomfort på forsetene med sine 2 klimasoner: fører og forsetepassasjer kan stille inn temperaturen separat for sin egen side. Klimaautomatikken og de fintfølende sensorsystemene holder temperaturen konstant – uten at du må etterjustere manuelt.
      Memory-pakke Med Memory-pakken kan du enkelt lagre og velge inntil tre forskjellige seteposisjoner. I tillegg lagres posisjonene til rattstammen, sidespeilene og head-up-displayet (tilleggsutstyr). Hvis du har opprettet en brukerprofil, må du aktivere den på sentraldisplayet for å hente frem dine personlige innstillinger.
      ENERGIZING-pakke Plus Komfort for alle sanser: denne pakken samler mange typer premium-utstyr med innovativ intelligens. Det gir lengre utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur. Med syv varierte komfortprogrammer og attraktive tillegg som f.eks. multikonturseter.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.      Rutiner Individuell komfort perfekt tilpasset deg: CLE Cabriolet lagrer for første gang dine rutiner eller vaner når det kommer til underholdnings- og komfortfunksjoner. Alt fra temperatur til setemassasjefunksjon kan tilpasses optimalt og automatisk til deg.
      Midtairbag Midtairbagen kan gjøre turen enda tryggere for deg og dine medpassasjerer. Den kan hindre at fører og forsetepassasjer slynges mot hverandre. Midtairbagen er integrert i seteputen på innsiden av førersetet og blir utløst ved en kollisjon på denne siden.
      PRE-SAFE® Impulse side PRE-SAFE® Impuls side kan forberede personene i bilen på en sidekollisjon og redusere risikoen for skader. Som en livvakt skyver den føreren eller passasjeren foran bort fra faresonen og innover.
      DIGITAL LIGHT Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT lyser opp kjørebanen tilpasset lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.
      Senket komfortunderstell Den spesielle innstillingen av fjærer og støtdempere støtter sporty kjøring – uten at du trenger å unnvære den vanlige komforten andre steder. Med 15 millimeter senking ligger bilen dessuten lavere på veien også rent visuelt. Dette forsterker inntrykket av dynamikk og kraft.
      DYNAMIC BODY CONTROL understell med demperregulering Ett understell – tre oppsett: Med DYNAMIC BODY CONTROL understell med demperregulering velger du selv mellom maksimal smidighet og høy dempekomfort – alt etter veiforhold og personlig kjørestil. Understellsnivået som er senket med 15 mm gir deg de beste forutsetninger for en spesielt dynamisk kjørestil.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      DYNAMIC SELECT DYNAMIC SELECT forandrer kjøreegenskapene med et knappetrykk. Bruk forskjellige kjøreprogrammer og varier for eksempel karakteristikken til drivverket, understellet og styringen. Dynamisk i Sport-modus, avslappet i Comfort-programmet eller ekstra økonomisk i ECO-modus – du bestemmer hvordan du vil kjøre.
      Bremsesystem med større bremseskiver på forakselen Bremsesystemet med større og perforerte bremseskiver foran fungerer like effektivt også etter flere kraftige bremsemanøvre. Du kan med andre ord stole på at du har solid bremsekraft i enhver kjøresituasjon.

      Tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.


      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content

      Interiørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content