Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
AMG
Kontakt oss
  Polar White
  Black
  Spectral Blue Metallic
  High Tech Silver Metallic
  Graphite Grey Metallic
  Obsidian Black Metallic
  MANUFAKTUR Graphite Gray Magno
  MANUFAKTUR Alpine Gray
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  Modell CLE Coupé
  Pris fra kr 1 111 625,-
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   CLE 300 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 111 625,-   CLE 450 4MATIC Coupé Pris fra kr 1 357 625,-
   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriøret Eksteriøret til nye CLE Coupé. Progressiv, strømlinjeformet sportslighet med en markant frontdel med lavt skrått “Shark Nose” og en muskuløs Powerdomes med kraftig bakside. Andre høydepunkter er det intelligente DIGITAL LIGHT og de innbydende rammeløse dørene. Det sportslige utseendet avrundes av et bredt utvalg av perfekt tilpassede lettmetallfelger i størrelser fra 18 tommer til 20 tommer[1].
   [1]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Progressivt frontdesign Den perfekte balansen mellom sterk tilstedeværelse og klassisk eleganse fascinerer umiddelbart. Den sportslige "Shark Nose" heller gradvis forover, sammen med den lavt plasserte grillen med A-formet kontur og tredimensjonalt forkrommet Mercedes-Benz Pattern.
    DIGITAL LIGHT Belysning tilpasset kjøresituasjonen for avslappet og sikker kjøring: DIGITAL LIGHT tilpasser hele tiden belysningen av kjørebanen henhold til lysforholdene, trafikksituasjonen, kjørebanen og været. HD-systemet fungerer som en projektor og beregner belysningen med pikselpresisjon.

    Hekkdesign Kraftige former møter briljante detaljer - det nye, muskuløse hekkdesignet briljerer med moderne, todelte baklykter som er forbundet med et dekorelement i black høyglans.
    Panser med powerdomes Det uttrykksfulle frontpartiet imponerer med kraftige powerdomes på panseret og sørger for et sportslig og karakteristisk helhetsinntrykk.
    Rammeløse dører Kombinasjonen av høy nedre vinduskant, rammeløse dører og lave sidevinduer understreker den sportslige coupé-karakteren på en innbydende måte. Estetiske detaljer som dekorlist av krom av høy kvalitet og utvendige sidespeil med søyler avrunder helhetsinntrykket perfekt.
    Et imponerende utseende Etterlater et dynamisk inntrykk: De muskuløst formede vingene understreker det coupétypisk sportslige utseendet i sidebildet, som kan individualiseres ytterligere med et eksklusivt utvalg av standard[2] 18 tommers til 20 tommers lettmetallfelgen

    [2] Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    Interiør Interiøret i nye CLE Coupé. Interiøret kombinerer sportslighet og komfort. Slapp av i multikonturseterygg med 7-soners massasje[1] eller nyt premiumkvaliteten i Burmester® 3D surround sound system[1]. Opplev en revolusjon i førerplassen med den nyeste MBUX-generasjonen. Helhetsinntrykket avrundes av instrumentpanelets nye design, standard AVANTGARDE Line[1] og komfortbelysningen[1].
    [1]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Nytt design på instrumentpanelet Progressiv, sportslig og intuitiv. Med det digitale 12,3 tommers førerdisplay og forskjellige visningsstiler bestemmer du selv hvilken informasjon som er viktig. Sentraldisplayet på 11,9 tommer med høy 6° vippet oppløsning overbeviser med fintfølende touch-betjening.
     AMG dekorelementer i karbon Dekorelementene gir interiøret en individuell utstråling. De glir harmonisk inn i interiøret og lager spennende kontraster. På denne måten forsterker og fremhever de interiøret.[2]

     [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     MBUX av nyeste generasjon Den nye infotainment-generasjonen MBUX byr på en rekke nye funksjoner og tjenester samt interaksjonsmuligheter mellom deg og din CLE Coupé. Alle displayene (forsetepassajerens display på forespørsel) utgjør en estetisk helhetsopplevelse og kan individualiseres ved hjelp av displaystiler, moduser og fargeverdener.

     Burmester® 3D surround sound system Opplev mer performance og eksklusivitet med den legendariske Burmester®-lyden. Høyttalerne som er integrert i setene, utvikler en førsteklasses surroundlyd og gir en ny, intensiv lytteopplevelse.[2]

     [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Multikonturseterygg med tilleggsutstyret 7-soners-massasjefunksjon Multikonturseteryggen[2] kombinerer en rekke innstillingsmuligheter med eksklusive velværefunksjoner. Setene er svært ergonomiske med blant annet oppblåsbare sideputer som gir suveren sidestøtte. Hyggelige massasjefunksjoner[2] med opptil seks forskjellige programmer gjør hver tur til en nytelse.

     [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
     Utstyr Utstyrshøydepunktene til nye CLE Coupé.
     Neste
     Forrige
      Tekniske spesifikasjoner - Motorvariant: Bensin eller diesel
      - Chassis: Coupé
      - Hjuldrift: bakhjulsdrift / 4MATIC firehjulsdrift
      - Girkasse: Automat
      - Ytelse ved rpm: 280/381 hk (CLE 450 4MATIC)
      - Bagasjerom: 420 liter
      - Garanti: 5 år / 100.000 kilometer
      - Antall seter: 4
      - Akselerasjon 0-100 km/t = 4,4s (CLE 450 4MATIC)
      - Mål: 4,8 mm lang, 1,8 mm bred, og 1,4 mm høy

      Head-up display De beste utsikter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet.
      Digitale tilleggsfunksjoner Fra første øyeblikk har din Mercedes-Benz mer å tilby enn du kanskje vet om. Avhengig av kjøretøymodellen din, det valgte tilleggsutstyret, produksjonsåret og landet, er digitale tilleggsfunksjoner innen fjernstyring, navigasjon, lading, GUARD 360° bilvern og underholdning allerede inkludert fra kjøp av en ny bil i en periode på 36 måneder[3]. Hvis du vil fortsette å dra nytte av fordelene med digitale tilleggsfunksjoner etter den første løpetiden, kan du forlenge dem med bare noen få klikk i Mercedes me Store.

      [3]For å kunne bruke Mercedes me connect-tjenestene, må du ha en Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. De viste tjenestene og deres tilgjengelighet samt funksjonalitet er spesielt avhengig av bilmodellen, produksjonsår, valgt tilleggsutstyr og land.
      MBUX Augmented Reality for navigasjon For at du skal kunne takle komplekse trafikksituasjoner, lar MBUX Augmented Reality for navigasjon den virtuelle og den virkelige verden bli ett. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder.
      Integrasjon for smarttelefon Integrasjon for smarttelefon forbinder mobiltelefonene med multimediesystemet via Apple CarPlay™ og Android Auto™. Dermed har du enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også bruke apper fra tredjepartstilbydere som Spotify, uten problemer.
      Parkeringspakke med 360°-kamera Eksklusiv parkeringsservice med oversiktsbilde: Den aktive parkeringsassistenten med PARKTRONIC og 360°-kamera registrerer ledige parkeringsluker og oppmerkede parkeringsplasser idet du kjører forbi dem. Etter å ha valgt en parkeringsplass kan du parkere perfekt selv takket være visuell og akustisk varsling – eller få bilen parkert.

      Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Active Lane Keeping Assist Active Lane Keeping Assist[2] er en oppmerksom observatør: Hvis du utilsiktet forlater kjørefeltet eller kommer for nær andre trafikanter, kan systemet føre deg tilbake i kjørefeltet ved hjelp av et styreinngrep. Hvis du likevel forlater kjørefeltet, vil du i tillegg advares av en rattvibrasjon.[1]

      [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon..

      [1]åre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Aktiv bremseassistent Denne assistenten kan bidra til å unngå kollisjoner med forankjørende eller stillestående kjøretøy, møtende trafikk når man svinger samt sammenstøt med fotgjengere og syklister i bevegelse. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsel har assistenten også en situasjonsavhengig bremseforsterkning – og i ytterste konsekvens autonom nødbremsing.[1]

      [1]åre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Kjøreassistentpakke Plus Kjører deg mer avslappet til målet: Takket være de moderne, intelligente nettverksforbundne sensorsystemene, kan du nyte de mange fordelene med delvis automatisert kjøring. En rekke assistenter støtter deg situasjonstilpasset, varsler ved kollisjonsfare og griper inn ved behov – et pluss for alle trafikanter.[2][1]

      [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon..

      [1]åre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er hjelpemidler og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Følg instruksjonene i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
      Rutiner Individuell komfort perfekt tilpasset deg: CLE Coupé lagrer for første gang dine førerspesifikke atferdsmønstre i forhold til underholdnings- og komfortfunksjoner. Alt fra temperatur til setemassasjefunksjon kan tilpasses optimalt og automatisk til deg.
      KEYLESS-GO Med KEYLESS-GO er det slutt på å lete etter nøkkelen. Bilen registrerer nøkkelen når du har den på deg i nærheten av bilen: Du kan da låse opp og låse alle dørene kun ved å berøre dørhåndtaket.
      THERMATIC klimaautomatikk THERMATIC klimaautomatikk gir individuell klimakomfort på forsetene med sine 2 klimasoner: fører og forsetepassasjer kan stille inn temperaturen separat for sin egen side. Klimaautomatikken og de fintfølende sensorsystemene holder temperaturen konstant – helt uten manuell etterjustering.
      Memory-pakke Med Memory-pakken kan du enkelt lagre og velge inntil tre forskjellige seteposisjoner. I tillegg lagres posisjonene til rattstammen, sidespeilene og head-up-displayet. Hvis du har opprettet en brukerprofil, må du aktivere den på sentraldisplayet for å hente frem dine personlige innstillinger.
      ENERGIZING-pakke Plus Komfort for alle sanser: Denne pakken samler mange typer premium-utstyr med innovativ intelligens. Din Mercedes kan vitalisere og skjemme deg bort på målrettet vis. Det gir større utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur. Med syv varierte komfortprogrammer og attraktive tillegg som f.eks. multikontursetene.[2]

      [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.      GUARD 360° Alarmpakke Plus GUARD 360° Alarmpakke Plus[2] overvåker hele området rundt bilen – f.eks. med innbrudds- og tyverialarmen og borttauingsalarmen. Bevegelser i kupeen varsles akustisk og visuelt. Kollisjonsregistreringen fra Mercedes me informerer deg i appen.

      [2]Utstyr som kan velges som tilleggsutstyr avhengig av konfigurasjon.
      Midtairbag En midtairbag er integrert på innsiden av førersetet. Ved en alvorlig sidekollisjon kan den folde seg ut mellom fører og forsetepassasjer og dermed redusere risikoen for personskader.
      PRE-SAFE® Impuls side PRE-SAFE® Impuls side kan forberede personene i bilen på en sidekollisjon og redusere skaderisikoen. Som en livvakt skyver den føreren eller passasjeren foran bort fra faresonen og innover.

      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content

      Interiørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content