Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi og utstyr
AMG
Bestill prøvekjøring
  MANUFAKTUR Alpine Gray
  Polar White Metallic
  Black Metallic
  Selenite Gray Metallic
  High Tech Silver Metallic
  Sodalite Blue Metallic
  Graphite Gray Metallic
  Obsidian Black Metallic
  MANUFAKTUR Graphite Gray Magno
  MANUFAKTUR Patagonia Red Metallic
  MANUFAKTUR Opalite White Bright
  Modell EQE
  Pris fra kommer snart
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQE 300 Pris fra kommer snart   EQE 350+ Pris fra kommer snart   Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ Pris fra kommer snart   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ Pris fra kommer snart   Mercedes-EQ

   Close X
   Strapline Content

   Mercedes-Maybach

   Close X
   Strapline Content
   Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

   Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
   Eksteriør Eksteriøret til EQE sedan. Finn ut mer om de utvendige høydepunktene til EQE sedan fra Mercedes-Benz. De ulike utstyrsversjonene gir bilen en helt egen karakter – enten du velger det omfattende standardutstyret, Electric Art eller AMG Line.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Radiatorgrill med Mercedes-Benz pattern Din garanti for et imponerende utseende: Black Panel-grillen med små ikoniske Mercedes-stjerner.
    AMG Line AMG Line gir eksteriøret av din EQE et dynamisk preg. Den overfører sportslige AMG-gener til den elektriske klassen - for eksempel med den AMG-spesifikke frontspoileren og AMG lettmetallfelgene.
    Nattpakke Med nattpakker virker det sportslige eksteriøret enda mer ekspressivt. En rekke elementer er utført i svart eller svart krom. Avhengig av bilens lakk oppstår det dermed kontraster eller flytende overganger. Uansett hvordan – for deg innebærer det alltid et klart pluss for individualiteten.
    Panoramasoltak Panoramasoltak gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret. Innovativ: betjeningen med touch-slider.
    DIGITAL LIGHT Lykteteknologien DIGITAL LIGHT med projeksjonsfunksjon leveres som tilleggsutstyr til EQE fra Mercedes-Benz. Den supplerer MULTIBEAM LED-lyktene med sin høyoppløselige lysteknologi. Lyset fungerer forutseende og tilpasser seg rute og trafikk alt etter situasjonen.
    Interiør Interiøret til EQE sedan. Oppdag interiøret til EQE sedan fra Mercedes-Benz. I tillegg til førsteklasses materialer og utmerket utførelse har kupeen spennende høydepunkter som MBUX Hyperscreen og Burmester® surround-soundsystem.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     12,8" OLED-skjerm Den 12,8-tommers OLED-skjermen forvandler cockpiten din til et høyteknologisk kontrollsenter med fremragende dimensjoner og et svært brukervennlig kontrollgrensesnitt. Den utmerkede fargebrilliansen forbedrer også interiørdesignet. Den haptiske tilbakemeldingen legger til rette enkel berøring mens du kjører.
     Multifunksjonelt sportsratt i mykt nappaskinn Det multifunksjonelle sportsrattet i mykt nappaskinn har en flatet bunnseksjon og har svært godt grep i gripeområdet – begge er utmerkede forutsetninger for en sporty kjørestil. Bruk touch-knappene for å betjene de viktigste kjøretøyfunksjonene uten å måtte ta hendene av rattet.
     ENERGIZING-pakke Plus ENERGIZING-pakke Plus er en nyskapning - den byr på komfort for alle sanser på høyeste nivå. Nøkkelen er premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere og skjemme deg bort slik du ønsker. Det gir større utholdenhet bak rattet og en usedvanlig behagelig kjøretur.
     Multikonturseter for fører og forsetepassasjer Med multikontursetene opplever ryggen din en ekte verdsettelse: Åtte luftkamre og fire vibrasjonselementer sørger for komfort på høyt nivå i multikontursetene som tilleggsutstyr. Ti massasjeprogrammer i to intensiteter gjør hver tur til et velværeprogram. Spesielt på lange strekninger vil du sette pris på den førsteklasses ergonomiske sittekomforten.
     Akustikk-komfortpakke Opplev høyeste støykomfort i fart: Lydisoleringen i Akustikk-komfortpakken reduserer uønsket utvendig støy betydelig. Selv i høy fart er det derfor ingenting som er til hinder for en avslappet samtale. Den rolige atmosfæren er også bra for konsentrasjonen, og du kommer avslappet frem dit du skal.
     Luftrens med HEPA-filter Med en filtreringseffekt på opptil 99,65 % kan det nye HEPA (High-Efficiency Particulate Air) filteret rense den innkommende luften for de minste partiklene som pollen og finstøvpartikler, samt nøytralisere ubehagelige lukter.
     Teknologi Teknologihøydepunkter for EQE.
     Neste
     Forrige
      EQE energipakke By, land, elektrisk – med en helelektrisk rekkevidde på opptil 660 kilometer (ihht til WLTP) og fullt dreiemoment helt fra starten – på korte og lange reiser. Høyspentbatteriene tillater lading med opptil 170 kW.
      MBUX Entertainment Nyt favorittmusikken din med MBUX Entertainment. Du kan velge mellom musikkstrømmetjenester og Internett-radioer du abonnerer på. Surf og strøm uten bekymringer med en komplett datapakke som du enkelt kan avtale med en tredjepartsleverandør. Tilgjengeligheten til tjenestene kan variere. Bruk av tjenesten krever også en konto hos den respektive strømmetjenesten.
      MBUX Augmented Reality Head-up display Head-up displayet gjør kjøreopplevelsen enda tryggere og mer komfortabel. Statusinformasjon og indikatorer projiseres på frontruten rett i førerens synsfelt. Dermed kan du ha fullt fokus på trafikksituasjonen – uten å gå glipp av noe.
      MBUX interiørassistent Den valgfritt tilgjengelige MBUX Interiørassistenten tolker dine bevegelser og reagerer deretter. For eksempel kan leselyset slås av og på uten at du berører det. Panoramasoltaket åpner og lukker seg også uten at du må betjene en knapp.
      Bakakselstyring Opplev Mercedes-Benz sin ledende teknologi når du parkerer: Bakakselstyringen justerer styrevinkelen med opptil 10° og reduserer svingradiusen betraktelig. Bilen din oppleves nesten som en kompakt bil når du manøvrerer. I høyere hastigheter kjører du derimot med den uanstrengte overlegenheten som lang akselavstand gir.
      Active Distance Assist DISTRONIC Dette assistansesystemet kontrollerer ikke bare hastighet og avstand. Det justerer også kjøretøyets hastighet i samsvar med maksimalt tillatte hastigheter og veiforhold på en forutseende måte for deg, og tar over anstrengelsen ved å kjøre i kø. De intelligente funksjonene avlaster deg og kan ha en positiv effekt på den elektriske rekkevidden.
      MERCEDES-AMG Mercedes-AMG EQE sedan. Mercedes-AMG EQE sedan er innstegsmodellen til den elektriske businessklassen til Mercedes-AMG. Denne spennende sportsmodellen ble skapt med inspirasjon fra Affalterbach og er basert på et allerede dynamisk utgangspunkt fra Mercedes-Benz. Her har man selvfølgelig lekt med en kombinasjon av klassisk sedan og innbitt sportscoupe. Oppdag de sportslige designhøydepunktene i eksteriøret til helelektriske Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC og Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ nå.
      LeftRight

      Eksteriørdesign

      Close X
      Left Right

      Interiørdesign

      Eksteriørhøydepunkter

      Close X
      Neste
      Forrige
       AMG-spesifikk Black Panel-grill med AMG-logo Den AMG-spesifikke sorte grillen med vertikale avstivere og "AMG"-navnetrekk, gjør at denne EQE sedan umiddelbart oppfattes som AMG.
       53,3 cm (21 tommers) AMG lettmetallfelger i flereiket design Eleganse i detaljene: aerodynamisk optimaliserte og polerte 21-tommers AMG-lettmetallfelger i sort matt flereiket design.

       AMG spoilerkant Aerodynamisk ende: Den nedlagte AMG-spoilerkanten på hekkdekselet er et sterkt uttrykk for din streben etter overlegen ytelse.       Typisk AMG hekk Markant, kraftig hekk: AMG-spesifikt hekkskjørt med dekorinnlegg i diffusordesign og dekorelement med tre lameller i krom.


       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG Performance-ratt i karbondesign / mikrofiber MICROCUT På dette rattet møter markant karbon og kraftig mikrofiber MICROCUT – et optisk og haptisk høydepunkt. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. De ergonomisk plasserte berøringspanelene gir intuitiv komfort i styringen.
        AMG sportspedaler Fremhever interiørets ytelsesorienterte estetikk: AMG-sportspedalene[5] laget av børstet rustfritt stål med sorte gummiknotter er en uunnværlig detalj i kvalitetsinteriøret i de nye Mercedes-AMG EQE-modellene. Gummiknoppene gir ekstra heft under dynamisk kjøring samt i utfordrende kjøresituasjoner.
        MBUX hyperscreen Banebrytende estetikk uansett hvor du ser: de høyoppløste skjermene over hele kjøretøyets bredde under et felles dekkglass gleder med komfort, design og haptisk visningskomfort i AMG-spesifikk visningsstil.
        AMG rattknapper Nyskapende: AMG rattknappene (tilleggsutstyr) gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. For en fokusert, konsentrert og dynamisk kjøreopplevelse – og en autentisk sportsbilatmosfære i førerplassen til din AMG.
        AMG sportsseter med egen setegrafikk Stildefinerende sorte AMG-sportsseter i kunstskinn ARTICO og mikrofiber MICROCUT, on top med spesifikk setegrafikk og røde sikkerhetsbelter. Kan også leveres med AMG nappaskinntrekk i to forskjellige fargeverdener som tilleggsutstyr.

        Instrumentpanel, nedre vinduskant og midtkonsoll i mikrofiber MICROCUT Omgivelsene til første seterad med nedre vinduskant, midtre dørfelt, instrumentpanel og midtkonsoll i MICROCUT mikrofiber er også preget av en eksklusiv atmosfære full av spennende kontraster, delvis supplert med rød dekorsøm.