Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
  Polar White
  High-Tech Silver Metallic
  Black
  Obsidian Black Metallic
  Graphite Grey Metallic
  Selenite Grey
  Spectral Blue Metallic
  Red Metallic
  Alpine Grey Solid
  Diamond White Bright
  Modell EQE
  Pris fra kommer snart
  Tilgjengelige modeller
  LeftRight

  Mercedes-Benz

  Close X
  Neste
  Forrige
   EQE 300 Pris fra kommer snart
   EQE 350+ Pris fra kommer snart
   Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ Pris fra kommer snart

   Mercedes-AMG

   Close X
   Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ Pris fra kommer snart

   Mercedes-EQ

   Close X
   Neste
   Forrige
    EQE 300 Pris fra kommer snart
    EQE 350+ Pris fra kommer snart
    Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ Pris fra kommer snart

    Mercedes-Maybach

    Close X
    Strapline Content
    Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

    VENNLIGST BEMERK: Enkelte tjenester og utstyr krever at man må kjøpe abonnementsbaserte tilleggstjenester for å beholde disse. Prosessen rundt dette er under oppdatering og dialogen med fabrikk er ikke avsluttet. Derfor vil følgende tjenester/utstyr ikke være tilgjengelig for øyeblikket: Tilhengerassistent (553), Remote Parking app (PBH), URBAN GUARD alarmpakke (P54) og GUARD 360° alarmpakke Plus (P82). Denne meldingen vil bli fjernt så snart tjenestene/utstyret er tilgjengelig igjen. Ta eventuelt kontakt med din forhandler for nærmere informasjon.
    Eksteriør Eksteriøret til EQE sedan. Finn ut mer om de utvendige høydepunktene til EQE sedan fra Mercedes-Benz. De ulike utstyrsversjonene gir bilen en helt egen karakter – enten du velger det omfattende standardutstyret, Electric Art eller AMG Line.
    LeftRight

    Utstyrsversjoner

    Design- og utstyrshøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     Black panel-grill med midtplassert Mercedes-stjerne Din garanti for et imponerende utseende: Black Panel-grillen med små ikoniske Mercedes-stjerner.
     AMG Line AMG Line gir eksteriøret av din EQE et dynamisk preg. Den overfører sportslige AMG-gener til den elektriske klassen - for eksempel med den AMG-spesifikke frontspoileren og AMG lettmetallfelgene.
     Nattpakke Med nattpakker virker det sportslige eksteriøret enda mer ekspressivt. En rekke elementer er utført i svart eller svart krom. Avhengig av bilens lakk oppstår det dermed kontraster eller flytende overganger. Uansett hvordan – for deg innebærer det alltid et klart pluss for individualiteten.
     Panoramasoltak Panoramasoltak gir en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen. Sett utenfra setter det store soltaket et lett og eksklusivt preg på eksteriøret. Innovativ: betjeningen med touch-slider.
     DIGITAL LIGHT Lykteteknologien DIGITAL LIGHT med projeksjonsfunksjon leveres som tilleggsutstyr til EQE fra Mercedes-Benz. Den supplerer MULTIBEAM LED-lyktene med sin høyoppløselige lysteknologi. Lyset fungerer forutseende og tilpasser seg rute og trafikk alt etter situasjonen.
     Interiør Interiøret til EQE sedan. Oppdag interiøret til EQE sedan fra Mercedes-Benz. I tillegg til førsteklasses materialer og utmerket utførelse har kupeen spennende høydepunkter som MBUX Hyperscreen og Burmester® surround-soundsystem.
     LeftRight

     Utstyrsversjoner

     Design- og utstyrshøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      12,8" OLED-skjerm Den 12,8-tommers OLED-skjermen forvandler cockpiten din til et høyteknologisk kontrollsenter med fremragende dimensjoner og et svært brukervennlig kontrollgrensesnitt. Den utmerkede fargebrilliansen forbedrer også interiørdesignet. Den haptiske tilbakemeldingen legger til rette enkel berøring mens du kjører.

      Multifunksjonelt sportsratt i mykt nappaskinn Det multifunksjonelle sportsrattet i mykt nappaskinn har en flatet bunnseksjon og har svært godt grep i gripeområdet – begge er utmerkede forutsetninger for en sporty kjørestil. Bruk touch-knappene for å betjene de viktigste kjøretøyfunksjonene uten å måtte ta hendene av rattet.
      ENERGIZING-pakke Plus ENERGIZING-pakke Plus er en nyskapning - den byr på komfort for alle sanser på høyeste nivå. Nøkkelen er premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere og skjemme deg bort slik du ønsker. Det gir større utholdenhet bak rattet og en usedvanlig behagelig kjøretur.
      Multikonturseter for fører og forsetepassasjer Med multikontursetene opplever ryggen din en ekte verdsettelse: Åtte luftkamre og fire vibrasjonselementer sørger for komfort på høyt nivå i multikontursetene som tilleggsutstyr. Ti massasjeprogrammer i to intensiteter gjør hver tur til et velværeprogram. Spesielt på lange strekninger vil du sette pris på den førsteklasses ergonomiske sittekomforten.
      Akustikk-komfortpakke Opplev høyeste støykomfort i fart: Lydisoleringen i Akustikk-komfortpakken reduserer uønsket utvendig støy betydelig. Selv i høy fart er det derfor ingenting som er til hinder for en avslappet samtale. Den rolige atmosfæren er også bra for konsentrasjonen, og du kommer avslappet frem dit du skal.
      Luftrens med HEPA-filter Med en filtreringseffekt på opptil 99,65 % kan det nye HEPA (High-Efficiency Particulate Air) filteret rense den innkommende luften for de minste partiklene som pollen og finstøvpartikler, samt nøytralisere ubehagelige lukter.
      Teknologi Teknologihøydepunkter for EQE.
      Neste
      Forrige
       Helelektriske EQE By eller land, elektrisk - med en helelektrisk rekkevidde på opptil 660 kilometer (WLTP) og fullt dreiemoment fra starten - på korte og lange reiser. EQE tillater lading med opptil 170 kW.
       MBUX Entertainment Nyt favorittmusikken din med MBUX Entertainment. Du kan velge mellom musikkstrømmetjenester og Internett-radioer du abonnerer på. Surf og strøm uten bekymringer med en komplett datapakke som du enkelt kan avtale med en tredjepartsleverandør. Tilgjengeligheten til tjenestene kan variere. Bruk av tjenesten krever også en konto hos den respektive strømmetjenesten.
       Head-up display Head-up displayet gjør kjøreopplevelsen enda tryggere og mer komfortabel. statusinformasjon og indikatorer projiseres på frontruten rett i førerens synsfelt. Dermed kan du ha fullt fokus på trafikksituasjonen – uten å gå glipp av noe.
       MBUX interiørassistent Den valgfritt tilgjengelige MBUX Interiørassistenten tolker dine bevegelser og reagerer deretter. For eksempel kan leselyset slås av og på uten at du berører det. Panoramasoltaket åpner og lukker seg også uten at du må betjene en knapp.
       Bakakselstyring Opplev Mercedes-Benz sin ledende teknologi når du parkerer: Bakakselstyringen justerer styrevinkelen med opptil 10° og reduserer svingradiusen betraktelig. Bilen din oppleves nesten som en kompakt bil når du manøvrerer. I høyere hastigheter kjører du derimot med den uanstrengte overlegenheten som lang akselavstand gir.
       Active Distance Assist DISTRONIC Dette assistansesystemet kontrollerer ikke bare hastighet og avstand. Det justerer også kjøretøyets hastighet i samsvar med maksimalt tillatte hastigheter og veiforhold på en forutseende måte for deg, og tar over anstrengelsen ved å kjøre i kø. De intelligente funksjonene avlaster deg og kan ha en positiv effekt på den elektriske rekkevidden.
       MERCEDES-AMG Mercedes-AMG C-Class. The Mercedes-AMG C-Class models represent an ideal point of entry to the world of Mercedes-AMG as well as absolute peak performance.
       LeftRight

       Eksteriørdesign

       Interiørdesign

       Eksteriørhøydepunkter

       Close X
       Strapline Content

       Interiørhøydepunkter

       Close X
       Neste
       Forrige
        AMG Performance steering wheel in nappa leather Content
        Strapline Content
        Strapline Content
        Strapline Content