Contact

Close
Contact
Eksteriør Eksteriøret til Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet. Gå inn i en verden av ytelse og opplev det karakteristiske designet til den nye Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet. AMG eksteriøret uttrykker det sportslige i mange spennende detaljer. Starter med den iøynefallende AMG-spesifikke radiatorgrillen i A-form og spesielle luftinntak til de dynamiske AMG-felgene, uttrykksfull AMG bodystyling og den fasjonable stoffkalesjen. Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet oser kjøreglede ved første blikk.
Neste
Forrige
  AMG-spesifikk radiatorgrill Uttrykksfulle høydepunkter: frontdesignet med den AMG-spesifikke signaturgrillen og AMG frontforkleet i sporty A-wing design med særegne luftinntak.
  AMG lettmetallfelger og AMG sportsbremser Dynamisk utseende: 50,8 cm (20-tommers) AMG Y-eiket lettmetallfelger i ti-eikers design og AMG sportsbremser med røde kalipere.

  AMG bakskjørt med diffusorinnsats i svart glans Særpreget utseende: det bredere AMG-spesifikke bakskjørtet med spoilerleppe, diffuserutseende og AMG eksosanlegg med doble runde enderør.  Cabriolet-silhuett Cabriolet-silhuetten med bredere skjermer foran og bak og AMG-spesifikke sideskjørt taler for seg selv.
  Interiør Interiøret til Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet.
  Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet interiør

  AMG Performance-ratt

  Close

  AMG Performance-ratt

  Med dette AMG Performance-rattet møter fint nappaskinn MICROCUT mikrofiber – for perfekt grep og presis kontroll. Den karakteristiske flate formen understreker det sportslige i cockpiten og motorsports-DNAet til AMG nok en gang. Ergonomisk plasserte berøringskontrollpaneler sikrer intuitiv håndtering.

  Førerdisplay

  Close

  Førerdisplay

  Det innovative kontroll- og displaykonseptet er utformet for dynamisk kjøreglede: AMG-spesifikke displayer og ulike stiler på førerdisplayet gir verdifull informasjon for sporty sjåfører.

  AMG Performance-seter

  Close

  AMG Performance-seter

  AMG Performance-setene for fører og passasjer foran oppsummerer Mercedes-AMG-filosofien: Utseendet viser umiskjennelige referanser til motorsport, sitteposisjonen gir maksimal sportslighet og dermed overlegne kjøreegenskaper. Den meget gode sidestøtten er spesielt merkbar under dynamiske kjøremanøvrer.

  MBUX multimediasystem med AMG design

  Close

  MBUX multimediasystem

  MBUX multimediasystem med AMG-spesifikt skjermdesign. Den siste generasjonen MBUX multimediasystemer er en perfekt kombinasjon av sporty design og innovativt betjenings- og displaykonsept. Med AMG-spesifikke funksjoner og stiler på sentraldisplayet visualiseres det dynamiske aspektet for ytelseselskeren og forbedrer samtidig AMG-opplevelsen.

  AMG dekorelementer i karbonfiber

  Close

  AMG dekorelementer i karbonfiber

  Karbonfiberdekorelementet gir kjøretøyets interiør et individuelt utseende. Det smelter harmonisk inn samtidig som det skaper spennende kontraster. På denne måten forsterker og understreker det interiøret. Samtidig er dekorelementet en varig kvalitetsegenskap for et omhyggelig designet premiumprodukt.

  AMG dørterskelpaneler

  Close

  AMG dørterskelpaneler

  Med AMG dørterskelpaneler gir du et sporty, eksklusivt statement. Dørterskelpanelene i børstet rustfritt stål imponerer med sine hvite opplyste AMG-bokstaver, og gir en forsterkende touch hver gang du går inn og ut av kjøretøyet.

  Helautomatisk støyisolert softtop i stoff

  Close

  Helautomatisk og støyisolert softtop i stoff

  Tilgjengelig i svart (standard), rød eller urbangrå (som ekstrautstyr), er en visuell perle. Den sikrer et høyt komfortnivå, isolerer støy fra utsiden og beskytter mot varme og kulde, slik at du kan nyte reisen med maksimal avslapning.

  Ytelse BORN FOR THE BOLDEST. Den dynamiske tilstedeværelsen til Mercedes-AMG CLE 53 4MATIC+ Cabriolet står for enestående AMG kjøreytelse på sin egen måte. Den kommer med en klassisk in-line sekssylindret støttet av en turbolader, som på imponerende vis representerer våre verdier med akselerasjon, direkte respons og egnethet for daglig bruk på samme tid.
  Neste
  Forrige
   3,0-liters R6 turbomotor Rent adrenalin: den kraftige sekssylindrede turbomotoren. Den nye elektrifiserte 3,0-liters motoren leverer AMG-typisk kjøredynamikk ved hjelp av en turbolader og en elektrisk hjelpekompressor. Den integrerte startgeneratoren gjenvinner energi gjennom regenerering.
   Bakakselstyring Bakakselstyring øker smidigheten og kjøregleden, spesielt ved svinger i høy hastighet. Opp til 100 km/t styrer bakakselen i motsatt retning med en styrevinkel på 2,5 grader. Over 100 km/t styrer den i samme retning og har dermed samme effekt som en utvidet akselavstand.
   AMG Performance 4MATIC+ Maksimal kjøreglede med best mulig trekkraft, økt kjøredynamikk og kjøresikkerhet loves av AMG Performance 4MATIC+ firehjulsdrift med fullt variabel dreiemomentfordeling. AMG Performance 4MATIC+ kombinerer fordelene med firehjulsdrift med fordelene med bakhjulsdrift.
   AMG DYNAMIC SELECT Med de fem AMG DYNAMIC SELECT kjøreprogrammene har du din egen personlige raceringeniør om bord. Avhengig av situasjonen eller humøret ditt, kan du intensivere bilens sportslige karakter. AMG DYNAMIC SELECT endrer kjøreopplevelsen din slik du ønsker, og tilbyr et bredt spekter mellom «Slippery» og «Sport+».
   AMG SPEEDSHIFT TCT 9G girkasse AMG SPEEDSHIFT TCT 9G-girkassen kombinerer effektivitet og ytelse. Den imponerer sportslige sjåfører med dynamiske giregenskaper og den emosjonelt tiltalende funksjonen for dobbel declutching. Egenskapene til girkassen kan påvirkes ved å velge kjøreprogram via AMG DYNAMIC SELECT.