Contact

Close
Contact
Eksteriør Slik har du aldri sett Mercedes-AMG SL før. Oppdag den spennende designen til nye Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE med sitt helt spesielle preg. Den nye utgaven av bilikonet SL 63 S E PERFORMANCE fra Mercedes-AMG vender tilbake til røttene med den praktiske setekonfigurasjonen 2+2[3]med klassisk stoffkalesje og resolutt dynamikk. Den integrerte plug-in-ladeluken samt V8 BITURBO E PERFORMANCE-skriften på skjermene understreker bilens hybridspesifikke profil.
Neste
Forrige
  AMG-spesifikk grill Den AMG-spesifikke grillen med vertikale ribber, samt AMG frontskjørt i A-Wing-design gjør inntrykk.

  AMG lettmetallfelg med flere eiker De 20-tommers AMG lettmetallfelgene gjør inntrykk i flereiket design, lakkert i svart matt og polert.


  E PERFORMANCE Plakettene med påskriftene «V8 BITURBO E PERFORMANCE» på de to forreste skjermene er synonymt med maksimal ytelse.
  AMG-spesifikk hekk med ladeluke Den kraftfulle baksiden med integrert plug-in-ladeluke, de iøynefallende enderørsdekslene og den røde påskriften «SL 63 S» understreker det hybridspesifikke utseendet.
  Interiør Et interiør som forener dynamikk og elektrifisering.

  Tofarget MANUFAKTUR-ratt i nappaskinn

  Close

  Tofarget MANUFAKTUR-ratt i nappaskinn

  Dette AMG-spesifikke MANUFAKTUR-rattet[3]er utført i eksklusivt tofarget nappalær. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch-kontrollpaneler byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.

  [3] Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon.

  AMG Performance-seter

  Close

  AMG Performance-seter

  AMG Performance-setene[3]legger grunnlaget for suveren håndtering med en sportslig seteposisjon og en sterkt profilerte formen med integrerte hodestøtter. Multikontursetepakken[3]tilpasser AMG Performance-setene, slik at du sitter som støpt takket være luft i sidevangene. MANUFAKTUR-spesialpolstring i eksklusivt nappaskinn MANUFAKTUR tobacco brown / black sørger for et ekstra sportslig og elegant utseende.

  [3] Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon..

  ENERGIZING-pakker

  Close

  ENERGIZING-pakker

  Komfort for alle sanser: Begge pakker[3]samler en rekke premium-utstyr med innovativ intelligens. Din Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE skjemmer deg bort på målrettet vis. Det gir større utholdenhet og en usedvanlig behagelig tur. Med varierte komfortprogrammer og attraktive tillegg som f.eks. multikontursetene.[3]

  [3] Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon..

  Burmester® high-end 3D surround-soundsystem

  Close

  Burmester® high-end 3D surround-soundsystem

  Lyder som et hjemmeunderholdningsanlegg i luksusklassen, optimalisert til interiøret i din Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE. Innovativ aktuator-teknologi skaper tredimensjonal lyd via taktrekket. Med VIP-innstillingene finner du den perfekte lytteposisjonen og forskjellige lydbilder – helt etter din egen smak og musikkstil.[3]

  [3] Valgfritt utstyr avhengig av konfigurasjon..


  Sentraldisplay med AMG-typiske visningsstiler

  Close

  Sentraldisplay med AMG-typiske visningsstiler

  Den høyoppløselige, 11,9-tommers sentraldisplayet begeistrer med et avantgardistisk design, en fremragende fargeglans og god lesbarhet i den AMG-spesifikke visningsstilen samt en intuitiv betjening mens du kjører. Displayets vinkel kan styres elektrisk for å unngå forstyrrende refleksjoner.

  Førerdisplay med hybridspesifikk grafikk

  Close

  Førerdisplay med hybridspesifikk grafikk

  Det 31,2 cm store digitale førerdisplayet i høy kvalitet med AMG- og hybridspesifikke visninger gir deg enkel tilgang til all informasjon. For en mer intens kjøreopplevelse kan kombiinstrumentet tilpasses med forskjellige visningsstiler og personlig tilpassede hovedvisninger.

  Performance En ideell kombinasjon for emosjonell ytelse. Den luksuriøse roadsteren er en Performance-hybrid som byr på fascinerende kjøredynamikk og tar deg inn i en elektrisk fremtid med AMG Driving Performance. Ligg i forkant med drivlinjen med direkte respons og en drivverkstrategi som sikrer maksimal ytelse i elektrisk modus. Men også understellet sørger for kompromissløs dynamikk, enestående komfort og ytelsesorientert håndtering.
  Neste
  Forrige
   AMG 4,0-liters V8-biturbo Kjernen og det tekniske høydepunktet i Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE er AMG 4,0-liters V8-biturbo, som leverer 600 kW (816 hk). Den gir et maksimalt dreiemoment på 1420 Nm på et bredt område med spontan respons.
   AMG Performance 4MATIC+ Firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC+ med fullt variabel momentfordeling kombinerer fordelene ved firehjulsdrift med fordelene fra bakhjulsdriften beregner den beste kombinasjon for maksimal ytelse. Dette sikrer høy kjøreglede og en optimal trekkraft på grensen av det fysisk mulige, samt høyeste kjørestabilitet og kjøresikkerhet ned.
   AMG DYNAMIC PLUS-pakke AMG DYNAMIC PLUS-pakken sikrer maksimal kjøreglede og mest mulig smidighet. Den samler en rekke High Performance-komponenter i en attraktiv pakke som inneholder det viktigste tilleggsutstyret for å øke kjøredynamikken til et nytt nivå. Dermed blir kjøreopplevelsen enda mer emosjonell.
   AMG ACTIVE RIDE CONTROL-understell Stabilitet møter smidighet: AMG ACTIVE RIDE CONTROL har avansert elektronikk som presist utligner krengebevegelser. Understell og styring reagerer med høy presisjon på kjøresituasjon og kjørebane. Ved rattet drar du nytte av en intensiv, dynamisk AMG kjøreopplevelse samtidig som du nyter utmerket kjørekomfort.
   Electric Drive Unit Electric Drive Unit er en av de to sentrale elementene i P3 hybrid-drivlinjen til AMG Performance-hybridmodeller. Den kombinerer fire komponenter i hybriddrivlinjen i en kompakt pakke, som den toppmoderne elektromotoren. I tillegg kommer det ultralette High Performance-batteriet på bakakselen.
   AMG High Performance-batteri AMG High Performance-batteriet kombinerer høy effekt som kan hentes ut hyppig, med lav vekt for å øke bilens ytelser. Raskt energiopptak og høy effekttetthet sikres med innovativ direktekjøling som gir jevn temperering.
   Keramisk høyeffektivt AMG komposittbremsesystem Pålitelighet i ekstreme situasjoner, også etter flere fullbremsinger etter hverandre: Det keramiske høyeffektive AMG komposittbremsesystemet med svartlakkerte bremsekalipere byr på retardasjonsverdier som du kan stole på, selv i unntakssituasjoner. Det er dessuten lettere enn tradisjonelle bremsesystemer – mindre ufjæret masse gir mer kjøredynamikk og smidighet.