Contact

Close
Contact
Eksteriør Eksteriøret til helt nye Mercedes-AMG G-Klasse. Den helt nye Mercedes-AMG G 63 legemliggjør en aura av ren kraft og sofistikering. Designet er en harmonisk blanding av ekstrovert eleganse og atletisk styrke. Hvert element, fra dens imponerende størrelse til de raffinerte og imponerende detaljene, viser AMG sin forpliktelse til ytelse og luksus.
Neste
Forrige
  AMG-spesifikk radiatorgrill Eleganse møter ytelse i den AMG-spesifikke radiatorgrillen, preget av sine enestående vertikale stag.
  Omgivelseslys med projeksjon av merkelogo A signature touch. Omgivelseslyset med projisering av merkelogoen lyser opp bakken med det prestisjetunge AMG-emblemet.
  55,9 cm (22'') AMG multi-eikede smidde felger Med en imponerende størrelse på 55,9 cm (22") og strømlinjeformet design, sørger disse felgene både for slående estetikk og overlegen ytelse. Tilleggsutstyr avhengig av bilens konfigurasjon.
  AMG-spesifikt eksosanlegg i svart Det AMG-spesifikke eksosanlegget i svart sørger ikke bare for et tøft utseende, men er også et symbol på ytelse og tilbyr et spekter av motorlyder som matcher enhver kjøremodus, fra diskret og subtilt til kraftige brøl.

  Tilleggsutstyr avhengig av bilens konfigurasjon.

  Kun tilgjengelig i kombinasjon med MANUFAKTUR stigbrett i svart.
  MANUFAKTUR stigbrett i svart Eleganse møter praktisk med MANUFAKTUR stigbrett i svart, som sikrer behagelig inn- og utstigning.

  Tilleggsutstyr avhengig av bilens konfigurasjon.

  Kun tilgjengelig i kombinasjon med AMG-spesifikt eksosanlegg i svart.
  Karbondetaljer AMG eksteriør karbonfiber-pakke tilfører en touch av sporty, moderne eleganse og dynamikk, og blander lett robusthet inn i kjøretøyets estetikk.

  Tilleggsutstyr avhengig av bilens konfigurasjon.

  Interiør Interiøret til helt nye Mercedes-AMG G-Klasse.

  AMG Performance-ratt

  Close

  AMG Performance-ratt

  AMG Performance-ratt, prydet med et karbonfiberdesign, har et gripeområde trukket i MICROCUT-mikrofiber[1]. Med girskifthendler i aluminium og karakteristisk «12 o'clock marking», gir det interiøret til den helt nye Mercedes-AMG G 63 en autentisk racing-følelse.

  [1]Tilleggsutstyr avhengig av bilens konfigurasjon.

  MBUX med AMG-spesifikk displaydesign

  Close

  MBUX

  Den nye generasjonen MBUX multimediesystem med AMG-spesifikk displaydesign, viser den ideelle kombinasjonen av sportslig design og innovativt betjenings- og visningskonsept. Spesifikke AMG-skjermer visualiserer den dynamiske orienteringen, mens du kan bytte mellom AMG-spesifikke displaydesign i det fullt digitale instrumentpanelet.

  AMG karbonfiber dekorelementer

  Close

  AMG karbonfiber dekorelementer

  Få en følelse av å være på racerbanen i den helt nye Mercedes-AMG G 63. AMG karbonfiberdekor er harmonisk og sømløst satt sammen, og tilfører interiøret en eksklusiv og kontrastrik skjønnhet.

  Burmester® 3D surround sound-system

  Close

  Burmester® 3D surround sound-system

  Opplev en altoppslukende lyddimensjon med Burmester® 3D surround sound-system, som kan skilte med opptil 31 høyttalere. Her er det ikke bare en god lydopplevelse; det er en auditiv reise.

  AMG-spesifikt setedesign

  Close

  AMG-spesifikt setedesign

  Opplev den elegante finishen på det brede utvalget av setetrekk i nappaskinn med perforeringer og AMG-spesifikt setemønster. Håndverket er utført med presisjon, og setene tilbyr god komfort og støtte, slik at hver kjøretur føles unik.

  AMG innstegslister

  Close

  AMG innstegslister

  AMG innstegslister lyser opp med et raffinert hvitt lys, og skaper en innbydende atmosfære når du går inn i bilen.

  Ytelse Kraft, arv og enestående ytelse. Den helt nye Mercedes-AMG G 63 kombinerer fantastisk ytelse med fortreffelig design. V8-motoren, forsterket av AMG Performance-eksosanlegget, gir en strøm av begeistrende kraft og glede uansett om du kjører på fine motorveier eller robuste offroad-stier. Luksus møter funksjonalitet. G 63 har en ny frontfanger med fremtredende vertikale lameller nær luftinntakene, som gir et mer dynamisk uttrykk som matcher perfekt de ikoniske sidepipene.
  Neste
  Forrige
   AMG 4,0-liters V8-motor Frigjør kraften til nye Mercedes-AMG G 63. Bilens AMG 4,0-liters V8-motor med integrert starter-alternator (ISG) er et bevis på ytelse og effektivitet. Den er helt i mesterklasse i motorteknologi med twin-scroll turboaggregater plassert mellom sylinderhodene i en unik "hot inner-V".
   Opptil 100 % differensialsperrer I en klasse for seg selv, garanterer de tre aktiverbare differensialsperrene med opptil 100 prosent sperre-effekt for fremdrift, selv i de mest ekstreme offroad-forhold. G 63 fortsetter fremover selv når bare ett hjul er i stand til å opprettholde trekkraft.
   AMG SPEEDSHIFT TCT 9G AMG SPEEDSHIFT TCT 9G leverer kraft og presisjon gjennom sømløse girskift som forbedrer kjøredynamikken og kjøregleden.
   AMG ACTIVE RIDE CONTROL Suspension AMG ACTIVE RIDE CONTROL Suspension tar ytelse til nye høyder. På veien tilbyr den overlegen rullestivhet, og øker ytelsen samtidig som den forbedrer komforten. Offroad sørger den for enestående sperring og trekkraft, og gir deg et komfortabelt eventyr.
   AMG-spesifikt eksosanlegg Med AMG sitt signatur-eksosanlegg er motorens lyd ikke bare et biprodukt; det er et nøye komponert mesterverk som inkarnerer bilens høytytende egenskaper.

   Tilleggsutstyr avhengig av bilens konfigurasjon.