Contact

Close
Contact
Eksteriør Eksteriøret til helt nye Mercedes-Benz G-Klasse. Stronger than time: G-Klasse har alltid vært et symbol på overlegen offroad-ytelse, og designet reflekterer denne arven. Den robuste fronten, reservehjulet på bakdøren og de kraftige hjulbuene bidrar til det ikoniske utseendet og som gjør G-Klasse umiskjennelig. Oppdag Mercedes-Benz G-Klasse sine eksteriørhøydepunkter, tilgjengelig i tre distinkte utstyrsversjoner: PROFESSIONAL Line, EXCLUSIVE Line og den sporty AMG Line.
Neste
Forrige
  Oppdatert grilldesign G-Klasse fanger umiddelbart oppmerksomheten med sitt robuste og effektive frontdesign, et symbol på at G-Klasse alltid er klar for nye eventyr. Den ikoniske stilen forsterkes av den nydesignede grillen og forbedret karosseri.
  MULTIBEAM LED-lys Smart, adaptivt og designet for å øke sikkerheten uten å blende andre.

  Tilleggsutstyr avhengig av valgt konfigurasjon.

  Reservehjul på bakdøren G-Klasse sitt klassiske og karakteristiske bakmonterte reservehjul er nå mer sømløst tilpasset det nydesignede bakpartiet, og forsterker det autoritære uttrykket.


  Utvendige beskyttelseslister med pyntelist Elegante linjer, brede flate overflater, radiatorgrill i sølvkrom, reservehjulring i rustfritt stål og en horisontal beskyttelseslist med pyntelist i svart stripemønstret utførelse definerer G-Klasse sine umiskjennelige proporsjoner og robuste design.
  MANUFAKTUR stigbrett i svart Med MANUFAKTUR stigbrett i svart fremheves individualiteten og dynamikken til din Mercedes-Benz G-Klasse enda mer. Andre svarte detaljer man kan velge er svartlakkert tak, støtfangerne og de kraftige hjulbuene i svart - eller du kan velge en komplett svart finish.

  Tilleggsutstyr avhengig av valgt konfigurasjon.

  50,8 cm (20'') AMG 5-dobbeleikede lettmetallfelger De 50,8 cm (20'') AMG 5-dobbeleikede lettmetallfelgene, lakkert i himalayagrå, kombinerer visuell dybde med en matt sølvfarget finish.

  Tilleggsutstyr avhengig av valgt konfigurasjon.
  Interiør Interiøret til helt nye Mercedes-Benz G-Klasse.

  Nytt ratt-design

  Close

  Nytt ratt-design

  Det nye multifunksjons-sportsrattet elegant trukket i skinn er et av høydepunktene i interiøret. Bruk berøringskontrollpanelene til å betjene de viktigste kjøretøyfunksjonene uten å måtte ta hendene av rattet.

  MBUX

  Close

  MBUX

  MBUX er en ny verden av infotainment. Kontrolleres intuitivt med talekommandoer, berøring eller bevegelser. Sømløst integrert i ditt digitale liv og kan tilpasses med visningsstiler. Den fascinerende MBUX vokser også med hver kjøretur, fordi systemet kan lære og tilpasse seg individuelt til føreren.

  Offroad-skjerm

  Close

  Offroad-skjerm

  Få tilgang til en detaljert animasjon av kjøreturen på mediedisplayet, som viser helningsgrad, helningsvinkel og tekniske innstillinger. Dette hjelper til med presis vurdering og utførelse av offroad-kjøringen.

  Gjennomsiktig panser

  Close

  Gjennomsiktig panser

  Den virtuelle visningen viser området rett foran kjøretøyet ditt når du kjører offroad. Dette lar deg manøvrere trygt og sikkert rundt hindringer - også i ujevnt terreng. Beregnet fra kamerabilder ser panseret gjennomsiktig ut på mediedisplayet. For dette formålet hjelper en visualisering av veien fremover til å velge den optimale veien videre.

  Komfortbelysning i luftventilene

  Close

  Komfortbelysning i luftventilene

  Lyset i luftventilene sørger for en behagelig atmosfære i kupeen og gjør hver kjøretur helt spesiell og tilpasset ditt humør. Velg mellom 64 farger.

  Håndtak for forsetepassasjer på dashbordet

  Close

  Håndtak

  Det ikoniske håndtaket i G-Klasse, plassert på dashbordet for forsetepassasjeren, er designet for eventyrlige offroad-øyeblikk og sørger for ekstra sikkerhet i utfordrende terreng.

  Utstyr og teknologi Utstyrshøydepunktene til helt nye Mercedes-Benz G-Klasse. Oppdag øvrig tilgjengelig utstyr for nye G-Klasse.
  Neste
  Forrige
   Smarttelefonintegrering Smarttelefonintegrering kobler mobiltelefonen trådløst til MBUX multimediasystemet via Apple CarPlay™ og Android Auto™. Dette gir deg praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Du kan også bruke apper fra tredjepartsleverandører som Spotify raskt og enkelt.
   Trådløst ladesystem for mobile enheter foran Med bare en enkel bevegelse av hånden din, plasseres den mobile enheten et rom foran midtkonsollen, der den lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades Qi-kompatible mobile enheter trådløst.

   MBUX High-End underholdningssystem for baksetet Førsteklasses underholdning for deg: Dette betyr underholdning via to høyoppløselige, fullt integrerte 11,6-tommers skjermer. Selv i baksetet gir dette deg en fantastisk MBUX-opplevelse med direkte tilgang til forskjellige funksjoner.

   Tilleggsutstyr avhengig av valgt konfigurasjon.
   Burmester® 3D surround sound-system Med 18 høyttalere og 760 watt systemutgang kan du nyte den legendariske Burmester® lydopplevelsen. Du kan tilpasse 3D-lyden for fremre eller bakre seter etter din smak. Kjøretøyet ditt kan også spille musikk i Dolby Atmos® kvalitet - for en særdeles fantastisk surround-lydopplevelse.

   Tilleggsutstyr avhengig av valgt konfigurasjon.