Bildet viser EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line. Frontdesignen har den AMG-spesifikke Black Panel-grillen.
Bildet viser EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert AMG lettmetallfelger i flereikedesign.

Et bredt spekter av aerodynamisk optimaliserte lettmetallfelger understreker det dynamiske uttrykket til EQA.

AMG Line: eksteriør.

Fremhever den sportslige siden av EQA.

Bildet viser frontdesignen til EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert AMG-spesifikt frontskjørt med dekorelementer i krom.

Den AMG-spesifikke Black Panel-grillen i Twin-Blade-design.

Bildet viser hekkdesignen til EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert AMG-spesifikt hekkskjørt i diffusordesign med dekorelement i krom.

AMG-spesifikt hekkskjørt i diffusordesign med dekorelement i krom.

Bildet viser EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert sidekledninger i narvet sort med forkrommet dekorelement.

Sidekledningene i narvet sort med forkrommet dekorinnlegg.

Bildet viser det venstre forhjulet til nye EQA fra Mercedes-EQ med en 20 tommers glanspolert og lakkert i sort høyglans AMG lettmetallfelg i flereiket design.
Bildet viser det venstre forhjulet til nye EQA fra Mercedes-EQ med en 19 tommers glanspolert og lakkert i sort høyglans AMG lettmetallfelg i 5-dobbelteiket design.
Bildet viser det venstre forhjulet til nye EQA fra Mercedes-EQ med en 18 tommers glanspolert og lakkert i sort høyglans AMG lettmetallfelg i 5-eiket design.

AMG Line: eksteriør.

Fremhever den sportslige siden av EQA.

Ingen annen utstyrsversjon viderefører de sportslige genene fra merket Mercedes-AMG til den elektriske generasjonen så konsekvent som denne: Den uttrykkssterke stylingen til AMG Line gir eksteriøret et fascinerende dynamisk særpreg og gir et klart utrykk for en unik design paret med like unik teknikk. Den inneholder en ny tolkning av Twin-Blade-design på grillen og et AMG hekkskjørt i diffusordesign.

AMG Line: interiør.

Så sportslig kan kjøring oppleves.

Bildet viser interiøret til EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert multifunksjons-sportsratt i nappaskinn og 3-eiket design.
Bildet viser førerplassen til EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert sportsseter og ventilasjonsdyser i sølvkrom.
Bildet viser EQA fra Mercedes-EQ med AMG Line inkludert sportsseter trukket med svart kunstskinn ARTICO og mikrofiber DINAMICA med dobbel rød dekorsøm.

AMG Line: interiør.

Så sportslig kan kjøring oppleves.

Den sportslige kjøreopplevelsen styrkes i kupeen av sportssetene med god sidestøtte i kunstskinn ARTICO og mikrofiber DINAMICA samt multifunksjons-sportsrattet i nappaskinn med flat bunn. I kombinasjon med ventilasjonsdysene i sølvkrom og de bakgrunnsbelyste spiralformede dekorelementene forenes moderne EQ-designelementer med den sportslige stilen til AMG Line.

Flere elementer:

  • Dekorsøm på instrumentpanel og nedre vinduskant

  • AMG pedaler i børstet stål med gummiknotter

  • Terskellister med belyst EQA-logo i blått

  • AMG gulvmatter

EQA 250: strømforbruk i kWh/100 km (blandet kjøring): 17,7; CO2-utslipp i g/km (blandet kjøring): 0.[1][2]

[1] Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 2017/1151/EU. Strømforbruket er avhengig av kjøretøykonfigurasjonen.

[2] Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF. Strømforbruket er avhengig av kjøretøykonfigurasjonen.